[Επίσημο] OnePlus 3

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πρακτικά κάτι που μπορείς να κάνεις με το op3 και δε το κάνεις με το FLEX.
Αν υπήρχε θα το έπαιρνα κι εγώ...

κι επαναλαμβανω... τι θα τα κανεις στη πραξη τα 4GB παραπανω ?
Software εχει παρει επισημα την 6 το flex , αυτην εχω τωρα και δε κολλαει πουθενα .

Με μια καρτα 64GB που εχω , δεν εχω προβλημα χωρου πια , και μπορω να εγκαθιστω εκει πολλες εφαρμογες.

Δε λεω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο, αλλα στη πραξη δε θα δεις διαφορες... δεν υπαρχει το software που θα το αναδειξει δυστυχως!

Το ξερω οτι το ειχες, εσυ μ επεισες αλλωστε να το παρω και δε το μετανοιωσα ! :p
Κάτω από 3 gb δεν θα έπαιρνα ποτέ. Το flex δεν λέει πολλά.. Καμία σχέση με το op3. Έχει διαφορά άμα δεν μπαίνεις μόνο fb και κάνεις τηλέφωνα.

Αν μου απαντήσεις σε ποιες εφαρμογές θα δεις διάφορα, θα το δεχτώ! Εγώ χρησιμοποιώ πολύ πιο απαιτητικές εφαρμογές και διαφορά δεν είδα ούτε από το Samsung s7 edge που είχα.
Τις ίδιες αδυναμίες που έχει και το s7 έχει και το FLEX... Και είναι το ίδιο το Android!
Αυτά που δε μπορώ να τα κάνω με το FLEX δε μπορούσα να τα κάνω ούτε με το s7, δε μπορώ να τα κάνω και με το op3...

Αν μου απαντήσεις σε ποιες εφαρμογές θα δεις διάφορα, θα το δεχτώ! Εγώ χρησιμοποιώ πολύ πιο απαιτητικές εφαρμογές και διαφορά δεν είδα ούτε από το Samsung s7 edge που είχα.
Τις ίδιες αδυναμίες που έχει και το s7 έχει και το FLEX... Και είναι το ίδιο το Android!
Αυτά που δε μπορώ να τα κάνω με το FLEX δε μπορούσα να τα κάνω ούτε με το s7, δε μπορώ να τα κάνω και με το op3...

Εγω το Flex 2 το εδωσα γιατι ειχα/εχω ενα σκασμό paid apps/games τα οποία απλά δεν χωρούσαν στην 16αρα μνημη.Και δεν ειναι δυνατό ολες οι εφαρμογες να πανε στην SD.
Το Flex 2 (αν και δεν αναφερεσαι σε τετοιες παρατηρήσεις) ειχε και ελεεινό συστημα αυτοματης φωτεινότητας.
Το εδωσα για αυτους τους δύο λόγους.
Και εγω μια χαρά εκανα τη δουλειά μου.

Σου ξαναλέω οτι το ιδιο ισχύει σε ολα τα στρατόπεδα (iphone,android , windows) .

Με το 6 εχει βελτιωθει αρκετά πάντως... Τεσπα, αν είχε 3gb και 300 ευρώ θα το έπαιρνα κι εγώ. 400 είναι πολλά όπως το βλέπω εγώ... Και να μη μπορώ να κάνω αυτά που θέλω.

Τι ποιες εφαρμογές θα δω διαφορά; Άμα τρέχω δύο εφαρμογές και γυρνάω από τη μία στην άλλη και έχω reload τι άλλο θέλεις;

με 2 εφαρμογες δε γινεται αυτο... με πολυ περισσοτερες ισως.

Και δεν ειναι το κινητο υπολογιστης να θελω 10 εφαρμογες ταυτοχρονα.
Θα τα εδινα, οπως ειπα, αν μπορουσε το κινητο να εκμεταλευτει τους πορους που του δινει το hardware, μη τα επαναλαβω παλι.

Τεσπα.... μακαρι να το παραλαβετε γρηγορα να μας πειτε εντυπωσεις (αν και δε περιμενω κατι ιδιαιτερα).

Δημήτρη, ήρθε; ασφαλώς και γουστάρω τις μαγκιές των Κινέζων που βγάζουν κινητάρες, ( κάτοχος του Oppo find 5 - εδώ και 3 χρόνια), στα μούτρα όλων των υπολοίπων.
Σίγουρα το κινητό τα σπάει, ασφαλώς και είναι αλμυρό για τις μέρες που ζούμε, ( για αρκετούς είναι ένας μισθός πλέον ), αλλά εξαιρετικά τίμιο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Ποιο έχεις στο μυαλό σου και σε ποιόν τομέα δεν υπολείπεται πολύ;

Γιατί όσα έχω εγώ υπόψη μου (των 200 πάντα) υπολείπονται λίγο έως πολύ σε όλους κυριολεκτικά τους τομείς, οπότε εν τέλει η διαφορά των 200 φαίνεται και μικρή....

Xiaomi redmi note 3 pro, leeco 2 και αλλα...

κατοχος του πρώτου, φοβερή μπαταρία , άψογη ποιότητα κλήσης σε ακούν ακούς τέλεια, gps wifi απροβλημάτιστα, πολύ γερό κινητό , στιβαρό, φορτώνει σελίδες χωρίς λαγκαρισμα, έχει όλα τα τεχνολογικά καλούδια της μόδας , εκτος απο nfc. Και όλα αυτα με λιγότερο απο 200 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσεις?

Last edited:
Μ' αρέσει που "ψυρίζετε την μαϊμού" στα 400 ευρώ.
Σαφώς και δεν είναι κορυφαίο σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι ούτε οι 700άρες και οι 800άρες είναι κορυφαία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.
Έτσι ακριβώς.
Για αυτό άλλωστε συζητάμε προτάσεις που μπορεί να έχουν κάποιο μειονέκτημα αλλά κοστίζουν 200-300 λιγότερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Xiaomi redmi note 3 pro, leeco 2 και αλλα...

κατοχος του πρώτου, φοβερή μπαταρία , άψογη ποιότητα κλήσης σε ακούν ακούς τέλεια, gps wifi απροβλημάτιστα, πολύ γερό κινητό , στιβαρό, φορτώνει σελίδες χωρίς λαγκαρισμα, έχει όλα τα τεχνολογικά καλούδια της μόδας , εκτος απο nfc. Και όλα αυτα με λιγότερο απο 200 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσεις?

καθαρό android χωρίς τις σαβούρες της xiaomi... Ενοποιημένο μάρκετ. Απουσία κινεζιών στο software. Δυνατότητα να ελέγχεις τα του τηλεφώνου από το τηλέφωνο, και όχι να είσαι αναγκασμένος να περνάς από το xiaomi account σου για να γίνεται από εκεί η διαχείριση.

αυτά στα γρήγορα θυμάμαι, από την επώδυνη εμπειρία μου με το mi4c

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

καθαρό android χωρίς τις σαβούρες της xiaomi... Ενοποιημένο μάρκετ. Απουσία κινεζιών στο software. Δυνατότητα να ελέγχεις τα του τηλεφώνου από το τηλέφωνο, και όχι να είσαι αναγκασμένος να περνάς από το xiaomi account σου για να γίνεται από εκεί η διαχείριση.

αυτά στα γρήγορα θυμάμαι, από την επώδυνη εμπειρία μου με το mi4c

Εντάξει αυτα ειναι γνωστά , και κάποια μάλλον υπερβολικά αλλα αφορούν μόνο τους power users και οχι τους 9.5/10 χρήστες, που θέλουν απρόσκοπτη λειτουργία smart phone, ωραία οθόνη, μεγάλη μπαταρία, καλό wifi ,gps, ποιότητα κλήσης, γρήγορο σερφάρισμα και άνετο παίξιμο όλων των παιχνιδιών . Όλα αυτα πλεον κοστίζουν λιγότερο απο 200 ευρώ πως να το κάνουμε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Εντάξει αυτα ειναι γνωστά , και κάποια μάλλον υπερβολικά αλλα αφορούν μόνο τους power users και οχι τους 9.5/10 χρήστες, που θέλουν απρόσκοπτη λειτουργία smart phone, ωραία οθόνη, μεγάλη μπαταρία, καλό wifi ,gps, ποιότητα κλήσης, γρήγορο σερφάρισμα και άνετο παίξιμο όλων των παιχνιδιών . Όλα αυτα πλεον κοστίζουν λιγότερο απο 200 ευρώ πως να το κάνουμε!

το redmi note 3 pro για τα χρήματα που ζητάει είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή στην μεσαία κατηγορία, το αντίστοιχο στην μεγάλη κατηγορία είναι το one plus 3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Εχμ τo ένα της γυναίκας μου ήταν, και το δεύτερο του κουμπάρου (με γνώσεις ελάχιστα καλύτερες της γυναίκας, οριακά πάνω από το μηδέν δηλαδή). Εγώ απλά την πάτησα αγοράζοντας τους τα, κρίνοντας μόνο από τα specs... τα οποία ναι ήταν εντυπωσιακά, για ~215 τότε αν θυμάμαι καλά. Αλλά το UX ήταν υπό το μηδέν...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

Εχμ τo ένα της γυναίκας μου ήταν, και το δεύτερο του κουμπάρου (με γνώσεις ελάχιστα καλύτερες της γυναίκας, οριακά πάνω από το μηδέν δηλαδή). Εγώ απλά την πάτησα αγοράζοντας τους τα, κρίνοντας μόνο από τα specs... τα οποία ναι ήταν εντυπωσιακά, για ~215οŸ‚ τότε αν θυμάμαι καλά. Αλλά το UX ήταν υπό το μηδέν...

για το UI γούστα είναι αυτά, και εμενα μου αρέσει περισσότερο το στοκ αντροιντ αλλά και το miui δεν το λες και χάλια, σε σχέση με το touchwiz που το τρώω στη μάπα κάθε μέρα θα προτιμούσα με χίλια miui