[Επίσημο] OnePlus 3

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus 3

σόρυ το 1.

Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει το κινητό. Το παραπάνω στικάκι περιλαμβάνει ενσωματωμένο το OTG . Δεν χρειάζεται adaptor.

για το 1 όχι δεν χρειάζεται αλλα έγραψες στο thread του 3 που χρειάζεται, εχω το ιδιο σε usb 2 οχι 3 και επίσης εχει πρόβλημα με την micro usb, η λύση που βρήκα είναι να χρησιμοποιώ καλώδιο otg με την κανονική usb και οχι την micro

Συγνώμη το 3 θέλει οπωσδήποτε καλώδιο OTG ;;

αν το στικακι ειναι type c,οχι,αν είναι micro τότε θέλεις μετατροπέα απο c σε micro, κάποιοι μετατροπείς όμως δεν υποστηρίζουν otg και είναι μονο για σύνδεση με καλώδιο micro για φόρτιση

http://www.ebay.com/itm/Metal-Micro...hash=item2115a6e7ad:m:mBBJ_ndNy0eKAKa88USwFsg

Το πήρα και εγώ. Ήδη έβαλα τη 3.2.6.Ολα φανταστικά. Λίγο το wifi ζορίζεται όταν έχει πολύ αδύναμο σήμα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Με την 3.2.6 έχει βελτιωθεί το θέμα με τις αποσυνδέσεις κατά το ήμισυ. Ευτυχώς λύσανε και το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα με ενοχλούσε πολύ το γεγονός ότι δεν έκανε αυτόματη επιλογή sim.
Λύθηκε με το Dual sim manager

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος το LePro είναι αρκετά φτηνότερο χωρίς να υστερεί σε specs , αν δεν σε ενοχλεί βέβαια να σε ρωτάνε ποιό κινητό έχεις και να λες το "λεπρο"... lol.... και για τα δύο πάντως έχουν ακουστεί διάφορα αρνητικά για το software και έχουν αναφερθεί πολλά bugs.

Λίγα post πιο πριν ανέφερα ότι έσπασα την οθόνη του OPO3 μου. E σήμερα έφαγε τη φαρμακερή και έγινε θρύψαλλα. Υπάρχει κάποιο screen protector διαθέσιμο σε ελληνικό μαγαζί να το βάλω μέχρι να το στείλω για service?

dedede.jpg

Θα το ξαναπω για νιοστή φορά: Gorila MY A$$

Την άκουσε στην γωνία. Γι αυτό δυστυχώς χρειάζεται και βαρβάτη θήκη όχι μόνο screen protector. Ειδικά σε τέτοιες μάρκες που δεν μπορείς να τα φτιάξεις εδώ.

Το δυστυχώς το λέω γιατί πάει στράφι το λεπτό πάχος με τις σοβαρές θήκες (όχι με τις θήκες τα φλουδάκια) .

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, από τότε που μου έσπασε πρώτη φορά (χωρίς να φταίω εγώ - ας πούμε ότι μου το έσπασαν άλλοι :P ), ασυναίσθητα σταμάτησα κιόλας να το προσέχω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα να έχει τουλάχιστον 4 καλές πτώσεις, όλες πέφτοντας με την οθόνη να κοιτάει στο έδαφος. Έ, την πέμπτη έσπασε!

Τέλοσπάντων, για μενα ήταν ένα μάθημα η όλη αυτή ιστορία και κατέληξα στα εξής:

- Aγορά κινητού με σοβαρή και επίσημη υποστήριξη στη χώρα που ζω

ή

- Αγορά φτηνού κινητού ώστε να μη με νοιάζει τίποτε

Προς το παρόν κινήθηκα στη δεύτερη οδό αναγκαστικά γιατί έπρεπε να έχω μια συσκευή για να δουλεύω.

Όσο ψάχνω το θέμα της επισκευής του OPO3 και διαβάζω στο επίσημο forum της Oneplus, το feedback που αφορά στο service της Arvato Γερμανίας είναι τραγικό. Κατά βάση μιλάμε ότι ο μέσος κάτοχος OPO περιμένει πάνω από 20 ημέρες ακόμα και για να πάρει feedback ότι το κινητό δεν φτιάχνεται. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου παραλαμβάνουν τηλέφωνα με αλλαγμένη οθόνη η οποία έχει τοποθετηθεί στραβά και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Μέχρι στιγμής έχω χρειαστεί άλλες δύο φορές service:

- Με ένα παλιό google nexus (της samsung), όπου χάλασε το power button (χαλούσε σε πάρα πολλά - ήταν γνωστή βλάβη). Το πήγα ρουταρισμένο λοιπόν στο serivce της samsung, περίμενα περίπου μισή ώρα όπου και το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω δεκάρα. Θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είμαι εκτός εγγύησης, κάτι που δεν έκαναν προς τιμή τους.

- Με ένα galaxy note 2 όπου πάλι χρειάστηκα αλλαγή οθόνης και bezel. Εκείνη τη φορά πρέπει να περίμενα 15 λεπτά με κόστος περίπου 150 ευρώ.

Εν ολίγοις αναπολώ τον παλίο καλό καιρό!

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

Είναι το gorilla για αντοχή σε κρούσεις;
Νομίζω πως είναι για αντοχή σε γρατζουνίσματα.

Όσο για ανωτέρω γραφόμενα σχετικά με επιλογή κινητού η δική μου άποψη είναι πως επειδή ένα κινητό είναι αδύνατο να μην σου πέσει κάποια στιγμή, η λύση είναι θήκη και όχι επιλογή φθηνού. Αλλιώς... το ρισκάρεις.

Το 1+1 μου έχει πέσει ουκ ολίγες φορές αλλά λόγω της θήκης σιλικόνης έχει επιβιώσει χωρίς...πληγές.

Θα το ξαναπω για νιοστή φορά: Gorila MY A$$

Την άκουσε στην γωνία. Γι αυτό δυστυχώς χρειάζεται και βαρβάτη θήκη όχι μόνο screen protector. Ειδικά σε τέτοιες μάρκες που δεν μπορείς να τα φτιάξεις εδώ.

Το δυστυχώς το λέω γιατί πάει στράφι το λεπτό πάχος με τις σοβαρές θήκες (όχι με τις θήκες τα φλουδάκια) .

Μα δεν είναι shatterproof. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λες.

Τεράστιο φάουλ. Όσοι πήραμε το 3, ήδη χάσαμε ένα τεράστιο κομμάτι αξίας μεταπώλησης μέσα σε 6 μήνες.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk