[Επίσημο] OnePlus 3

Ίσα ίσα που το συγκεκριμένο είναι και εξειδικευμένο.
Αν κρίνουμε από τις καθημερινές απαιτήσεις του 99.9% των χρηστών, και τα 2gb ram είναι αρκετά.
Εδώ τζάμπα βγαίνουν και νέα soc .O 801/805 είναι ακόμα υπερεπαρκης για οτιδήποτε ...

Σωστά. Επισης η πιθανότητα τα 4 να χρησιμοποιηθουν στο προσεχες μελλον (πριν λήξει η εγγυηση) ειναι αρκετα μεγαλυτερη. Τι να το κανει καποιος αν εχει παλιωσει η συσκευη οταν θα μπορει να χρησιμοποιησει πληρως το hardware του (και το οποιο τοτε θα ειναι μαλλον ξεπερασμενο).

Σωστά. Επισης η πιθανότητα τα 4 να χρησιμοποιηθουν στο προσεχες μελλον (πριν λήξει η εγγυηση) ειναι αρκετα μεγαλυτερη. Τι να το κανει καποιος αν εχει παλιωσει η συσκευη οταν θα μπορει να χρησιμοποιησει πληρως το hardware του (και το οποιο τοτε θα ειναι μαλλον ξεπερασμενο).

τα 4 δεν θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, χρησιμοποιούνται ήδη όπως και τα 6

Μιλάμε για καθημερινες αναγκες λειτουργικου. Το S5 με CM13 και 2 GB ram ανοιξαν μια βαρια ιστοσελιδα στον ιδιο χρόνο με το ΟΡΟ. Προφανως δε θα κρατανε ανοιχτες πολλαπλες εφαρμογες ταυτοχρονα. Εκτος και αν το ΟΡΟ αναφερεται σε χρηστες που θελουν ανοικτα 5 παιχνιδια ταυτοχρονα.

Μιλάμε για καθημερινες αναγκες λειτουργικου. Το S5 με CM13 και 2 GB ram ανοιξαν μια βαρια ιστοσελιδα στον ιδιο χρόνο με το ΟΡΟ. Προφανως δε θα κρατανε ανοιχτες πολλαπλες εφαρμογες ταυτοχρονα. Εκτος και αν το ΟΡΟ αναφερεται σε χρηστες που θελουν ανοικτα 5 παιχνιδια ταυτοχρονα.

να φανταστώ ότι τώρα έχεις ελεύθερη ραμ περίπου 800-1000mb? πιστεύεις λοιπόν ότι αν είχε 4γιγα ραμ θα είχες ελεύθερη περίπου 2,8-3gb?

ακόμη ενα άρθρο για την απόδοση του op3 http://www.xda-developers.com/onepl...nd-thermals-analysis-redeeming-the-oneplus-2/

Last edited:
βλέποντας το δεύτερο βίντεο να συμπεράνουμε ότι αυτό που δεν αξίζει είναι το s7 edge?

Καταρχήν πιο σωστή σύγκριση είναι με το S7 (το edge έχει κυρτή οθόνη που δεν έχει το OPO και γενικά είναι άλλη κατηγορία) , κατά δεύτερον το fix για την μνήμη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΝΤΑ (το έγραψα με κεφαλαία μπας και το καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο). Τρίτον η σύγκριση δύο κινητών γίνεται εκτός από επεξεργαστή και σε οθόνη και κάμερα (αλλά και υποστήριξη και σερβις στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το OPO δεν έχει τίποτα από τα δύο στην Ελλάδα).

Γενικά μου αρέσει το OPO 3 αλλά καλύτερα να μην κάνουμε συγκρίσεις με τοπ κινητά όπως το S7 νομίζω ότι το αδικούμε γιατί δεν είναι στο συγκεκριμένο κορυφαίο επίπεδο σε όλους τους τομείς όπως το Samsung (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είναι καλό και το OPO).

Εδώ περνάει και ένα τεστ ποιότητα με πολύ καλά αποτελέσματα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για αρχή, αν είναι να συγκρίνεις S5 με OPO πρέπει να το κάνεις με το Λ/Σ που συνοδεύει την κάθε συσκευή, όχι με custom ROM.. ;)

Υποψιάζομαι ότι αν το S5 έτρεχε με το original Λ/Σ δεν θα έπαιρνες το ίδιο αποτέλεσμα.. ;)

Και ναι, τα OPO/2/3 απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν να μπορούν να έχουν ανοιχτές ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές τους, όσες είναι αυτές. Γιαυτό τα αγοράζουν.

Καταρχήν πιο σωστή σύγκριση είναι με το S7 (το edge έχει κυρτή οθόνη που δεν έχει το OPO και γενικά είναι άλλη κατηγορία) , κατά δεύτερον το fix για την μνήμη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΝΤΑ (το έγραψα με κεφαλαία μπας και το καταλάβεις ότι δεν είναι το ίδιο). Τρίτον η σύγκριση δύο κινητών γίνεται εκτός από επεξεργαστή και σε οθόνη και κάμερα (αλλά και υποστήριξη και σερβις στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το OPO δεν έχει τίποτα από τα δύο στην Ελλάδα).

Γενικά μου αρέσει το OPO 3 αλλά καλύτερα να μην κάνουμε συγκρίσεις με τοπ κινητά όπως το S7 νομίζω ότι το αδικούμε γιατί δεν είναι στο συγκεκριμένο κορυφαίο επίπεδο σε όλους τους τομείς όπως το Samsung (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν είναι καλό και το OPO).

Εδώ περνάει και ένα τεστ ποιότητα με πολύ καλά αποτελέσματα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εσύ έκανες σύγκριση ανεβάζοντας το πρώτο βίντεο και έγραψες δεν αξίζει ούτε 400 ευρώ, για το fix ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ μπορείς να το κάνεις εύκολα και ωραία μόνος σου χωρίς να χάσεις εγγύηση (ναι και από αυτή έχει για 2 χρόνια), μπορείς να μου πεις πόσους μήνες έκανε η Samsung να φτιάξει το αντίστοιχο πρόβλημα στο s6?

Δημήτρη, δεν εχει νοημα να συγκρινω συσκευες που εχουν διαφορα 2-3 χρονων. Απλα αυτό που επιμενω (και μαλλον κουρασα), πως το λειτουργικό οριζει το hardware που χρειαζεται μια συσκευη για να λειτουργησει ομαλα. :)

Προφανως όχι. Γι αυτο και μιλαμε για σωστή διαχειριση.

μα δεν είναι θέμα σωστής διαχείρισης, το αντροιντ έτσι λειτουργεί, όση περισσότερη ραμ τόση περισσότερη θα χρησιμοποίει, η ελεύθερη ραμ είναι άχρηστη ραμ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη, δεν εχει νοημα να συγκρινω συσκευες που εχουν διαφορα 2-3 χρονων. Απλα αυτό που επιμενω (και μαλλον κουρασα), πως το λειτουργικό οριζει το hardware που χρειαζεται μια συσκευη για να λειτουργησει ομαλα. :)

το ΟΡΟ βγήκε την ίδια περίοδο με το s5

Οταν εχω 200τετραγωνικά σπιτι, δε το γεμίζω με αφρολέξ και με ενα ανθρωπο ανα δωμάτιο ;)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

Το δικό μου τελικά ξεκίνησε σήμερα το ταξίδι του από Πολωνία. Για να δούμε..

Οταν παραλάβεις εννοείται περιμένουμε μινι review "χωρίς φόβο και πάθος" :worshippy:

Οταν εχω 200τετραγωνικά σπιτι, δε το γεμίζω με αφρολέξ και με ενα ανθρωπο ανα δωμάτιο ;)

Α δεν ξέρεις τι χάνεις... Broadband absorbers.

Στα ίδια πανω κάτω λεφτά προτίμησα το oneplus one αντί του s5.
Τις προαλλες ήρθε cm upgrage.
Αν είχα πάρει το s5 θεωρώ πιο πιθανό να κοιτούσαν για κινητό αυτή την περίοδο σε σχέση με το op1
Τώρα αυτό με την οθόνη είναι σοβαρό drawback και μέχρι να λυθεί θα εκανα υπομονή για αγορά.

Last edited:

δεν ξέρω τι θα κανεις με το σπίτι αλλά με την ραμ αφού υπάρχει πρέπει να χρησιμοποιείται, για αυτό άλλωστε δεν κατηγορείται η one plus ? ότι δεν τα χρησιμοποίει? οπότε μου λες καλά κανει και δεν τα χρησιμοποίει? αποφασίστε όμως κανει καλά ή όχι?

Παρεπιπτοντως.. μη νομιζετε πως επελεξα το S5.. Ισα ισα που το αντιπαθω. Unwanted heritage ηταν απο τη συζυγο που το αγορασε και μετα αλλαξε γνωμη. Απο προχθες που πηρε το 5Χ, nexus και παλι nexus.

Μα, για S5 vs. OPO μιλάγαμε, συνομήλικα είναι. Απλά η Samsung έχει "ξεχάσει" το S5 ενώ η OP δίνει ακόμα updates για το OPO.. ;)

Βασικά οι εφαρμογές ορίζουν το hardware.. Το λ.σ. από μόνο του είναι χαρούμενο και με 512MB.. ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά τα λέει ο leo, free RAM is wasted RAM. Ισχύει σε όλα τα σύγχρονα Λ.Σ.

Το κακό είναι ότι στις φορητές συσκευές επιβαρύνει λίγο την μπαταρία..

Μολις συνειδητοποιησα πως χρησιμοποιησα ενα εξτρα Ο τωρα που εγραφα. Το S5 με το τρεχων OP3 επιασα στα χερια μου. Ακριβως τα ιδια λεμε ομως. Free ram is wasted ram. Η ερωτηση ειναι γιατι να την εχεις αν δεν την αξιοποιεις.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος για το κινητό πάντως. Χωρίς πλάκα. Ναι ωραία σε επιτρέπει ρουτ. Αλλά έχω σταματήσει να πιστεύω ότι οι ρομ κάνουν το κινητό γιατί ποτέ δεν παίζουν τέλεια εκτός στα Nexus. Πια είμαι μόνο στοκ

Last edited: