[Επίσημο] OnePlus 6T

Η Α6000 που είναι η κινεζική έκδοση από μπάντες βλέπω πάνω κάτω τα ίδια . Έχει κάποια ασυμβατότητα στην χρήση; Από ρομ αν το αφήσεις με την HydrogenOS και δεν περάσεις σε OxygenOS τι χάνεις; Αργούν οι αναβαθμίσεις ; Ελληνικά έχει η κινέζικη ρομ;

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι hydrogen δεν έχουν Google apps.

Έχω παραγγείλει το 6αρι αλλά πριν το παραγγείλω έλεγξα τι γίνεται με τις ROM. Από ότι είδα είναι δουλειά 5λεπτων να μπει η oxygen.

OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus 6T McLaren Edition

10 GB of RAM

Snapdragon 845

Warp Charge 30W για αυτονομία μιας ημέρας με μόλις 20 λεπτά φόρτιση

Carbon Fiber back cover

Android 9 Pie OS with OxygenOS custom overlay

699 €

oneplus-6t-mclaren-edition-large5021215622773113234.jpg

06c39ff3-oneplus-6t-mclaren-edition-official-2.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είμαι με το s7 edge από τη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν θέλω να συνεχίσω σε samsung/apple.

Είδα σήμερα τη special έκδοση mclaren, και τη ζαχαρώνω ιδιαίτερα. Σε σύγκριση με το S7 edge, το οποίο είναι άψογο μέχρι σήμερα (εκτός από τον fingerprint sensor, ο οποίος με ταλαιπωρεί), αξίζει στα χρήματα που ζητάει το συγκεκριμένο κινητό?

Οθόνη και φωτογραφική πώς τις βλέπετε οι κάτοχοι?

Είμαι με το s7 edge από τη μέρα που κυκλοφόρησε και δεν θέλω να συνεχίσω σε samsung/apple.

Είδα σήμερα τη special έκδοση mclaren, και τη ζαχαρώνω ιδιαίτερα. Σε σύγκριση με το S7 edge, το οποίο είναι άψογο μέχρι σήμερα (εκτός από τον fingerprint sensor, ο οποίος με ταλαιπωρεί), αξίζει στα χρήματα που ζητάει το συγκεκριμένο κινητό?

Οθόνη και φωτογραφική πώς τις βλέπετε οι κάτοχοι?

δες αυτό αν σε ενδιαφέρουν τα απόλυτα νούμερα
https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews

και το παρακάτω βίντεο, αν εισαι μέσος χρήστης, βλεπεις τις φωτογραφίες σου στην οθόνη του κινητού ή σε τηλεόραση
και δεν θέλεις την φωτογραφική, για επαγγελματικές εκτυπώσεις, ενώ διαθέτεις καλιμπραρισμένο μονιτορ και η πιστότητα χρωμάτων, έχει για σένα ύψιστη προτεραιότητα.

στο παρακάτω συγκριτικό ψήφισαν μερικά εκατομμύρια χρήστες απο twitter και instagram.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πιο πολύ θα σου πρότεινα να δεις ποιο λειτουργικό σε βολεύει περισσότερο, αφου και με το pocofone θα εχεις πολύ καλές/εντυπωσιακές φωτογραφίες (οχι όμως σωστές, σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα) οπου οι περισσότεροι θα τις προτιμούν απο αυτές μιας apple συσκευής.

Δεν θα χρειαστεί να εκτυπώσω photo που βγάζω με το κινητό, ότι βγάζω το βλέπω απλώς στην οθονη.
Από οθόνη έχω καλομαθει λίγο στην amoled της samsung οποτε και λίγο ανησυχώ μήπως υπάρχει downgrade στην απεικονιση της εικόνας ( παροτι amoled και αυτη).

Thanks για τα links.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ανάλυση απλά μειονεκτεί το 6T πχ θέαση βίντεο,φώτο οπου σε Sammy βλέπεις παραπάνω λεπτομέρεια οπως και σε φωτεινότητα υπερισχύει εξίσου(οχι βέβαια σε σημειο να σε προβληματισει το 6Τ και να αποτελεί ανασταλτικός λόγος αγοράς)
Σε πιστότητα χρωμάτων δεν θα βρεις ουσιαστικές διαφορές

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Στα χρήματα που ζητάει υπάρχει άλλη ανάλογη επιλογή όσον αφορά το value for money?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Στα χρήματα που ζητάει υπάρχει άλλη ανάλογη επιλογή όσον αφορά το value for money?

Sent from my iPad using Tapatalk

Το P20 Pro σαφώς πιο ολοκληρωμένο και πλήρες.
https://www.skroutz.gr/s/14244323/Huawei-P20-Pro-Dual-128GB.html
https://www.notebookcheck.net/Huawei-P20-Pro-Smartphone-Review.300404.0.html

Και home button p20 pro υπερισχύει απο S7 edge διότι είναι touch οχι κλικ κλακ μηχανικός και υποστηρίζει και gesture navigation.
Και φυσικά τρομερά αξιόπιστος και γρήγορος.

Αlex ευχαριστώ για το feedback, δεν κρατήθηκα και για πρώτη φορά αποχαιρετώ τις μεγάλες εταιρίες, σε λίγες μέρες θα έχω το Oneplus 6T Mclaren Edition :)

Μεγειά , και κάνεις λάθος ότι "αποχαιρετάς τις μεγάλες εταιρείες" γιατί η BBK (Oppo , Vivo , Oneplus) είναι το ίδιο μεγάλη όπως η Apple και η Samsung.

Μεγειά , και κάνεις λάθος ότι "αποχαιρετάς τις μεγάλες εταιρείες" γιατί η BBK (Oppo , Vivo , Oneplus) είναι το ίδιο μεγάλη όπως η Apple και η Samsung.

Oppo , Vivo ισως γιατι ειναι τεράστιες στις αγορες της Κινας.
Oneplus σιγουρα οχι.

Oppo , Vivo ισως γιατι ειναι τεράστιες στις αγορες της Κινας.
Oneplus σιγουρα οχι.
Πλέον Oneplus έχει εδραιωθει στην 5δα της Ευρώπης( στις 4-5 μεγαλύτερες χώρες)και μέσα στην 3δα της Ινδίας.

Και με 6Τ κάνει θεαματική αύξηση σε ΗΠΑ λόγο ότι συνεργάζεται με t-mobile.

Για μια τόσο νέα εταιρία είναι σίγουρα αξιοσημείωτο κατόρθωμα και μάλιστα χωρίς παραδοσιακά κανάλια διανομής,service point και σχεδόν το σύνολο των πωλήσεων μέσω δικό της on line store η Amazon.

Και διαφημιστική προώθηση σίγουρα συντριπτικα χαμηλότερη από την 3δα Apple,Samsung,Huawei.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πλέον Oneplus έχει εδραιωθει στην 5δα της Ευρώπης( στις 4-5 μεγαλύτερες χώρες)και μέσα στην 3δα της Ινδίας.

Και με 6Τ κάνει θεαματική αύξηση σε ΗΠΑ λόγο ότι συνεργάζεται με t-mobile.

Για μια τόσο νέα εταιρία είναι σίγουρα αξιοσημείωτο κατόρθωμα και μάλιστα χωρίς παραδοσιακά κανάλια διανομής,service point και σχεδόν το σύνολο των πωλήσεων μέσω δικό της on line store η Amazon.

Και διαφημιστική προώθηση σίγουρα συντριπτικα χαμηλότερη από την 3δα Apple,Samsung,Huawei.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δεν αντιλέγω. Απλα σιγουρα δεν ειναι μεγεθος Apple, Samsung.

Σε ευχαριστώ πολύ Σωκράτη, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, σβέλτο και ωραίο στο κράτημα.

Στα + ότι φορτίζει σφαίρα.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk