Πάει μια χαρά με την cm12. Το μόνο που μου λείπει και είναι βασικό , είναι όλα τα καλουδια της κάμερας .Τι μου κάνεις πρωϊνιάτικα :a0210:
unlocked bootloader το έχω έτσι κι αλλιώς...
custom recovery έχω έτσι κι αλλιώς...
Με το δάκτυλο στο link είμαι......
να το πατήσω, να μην το πατήσω, να το πατήσω, να μην το πατήσω... :chinscratch:
βαριέμαι τις δυσάρεστες εκπλήξεις.
καλησπερα , ειμαι νεος κατοχος (δυο ημερων) oneplus one προερχομενος απο ios για πρωτη φορα σε android και πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμενος για το τι εχανα τοσα χρονια. Έχω ενα μικρο προβληματακι. Ενώ λαμβανω κανονικα MMS (cosmote) δεν μπορώ αντιστοίχως να αποστείλλω. Απ' την Cosmote μου λενε οτι δεν εχουν να μου πουν κατι άλλο , οτι ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες και δεν ξερουν τι συμβαινει. Μπορει παρακαλω καποιος να βοηθησει ?? Ευχαριστω θερμα
καλησπερα , ειμαι νεος κατοχος (δυο ημερων) oneplus one προερχομενος απο ios για πρωτη φορα σε android και πραγματικα ειμαι εντυπωσιασμενος για το τι εχανα τοσα χρονια. Έχω ενα μικρο προβληματακι. Ενώ λαμβανω κανονικα MMS (cosmote) δεν μπορώ αντιστοίχως να αποστείλλω. Απ' την Cosmote μου λενε οτι δεν εχουν να μου πουν κατι άλλο , οτι ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες και δεν ξερουν τι συμβαινει. Μπορει παρακαλω καποιος να βοηθησει ?? Ευχαριστω θερμα
1. Οχι δεν εχω αλλαξει καρτα .. ειχα την ιδια 3G και στο IPHONE 4s και δουλευε τζαμι.
Welcome to the club..... το ίδιο πρόβλημα έχουμε αρκετοί ....
Λύση δεν έχουμε....δυστυχώς (εκτός κι αν έχασα κανένα επεισόδιο που δεν νομίζω...)
Κανένα club....αυτό έλειπε να μην στέλνει mms τέτοια συσκευή .
Ακολούθησε τα βήματα που περιγράφω παραπάνω, δοκιμασε και κανένα σοβαρό sms app . Είπαμε το στοκ δεν είναι ότι καλύτερο.
MMSC : http://mmsc.cosmote.gr:8002
Συγνώμη απορώ πως δέχεσαι να μην στέλνει mms το κινητό.
Εγώ έχω wind και εκατσα επίτηδες και τσεκαρα απο τον γιο που έχει cosmote.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με smiten μάλιστα. Βάλε το mmsc απο τις ρυθμίσεις που δίνει η cosmote στο site π.χ. διάλεξε samsung nexus s
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.