[Επίσημο] OnePlus One

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Εγώ γιατί έχω ένα feeling ότι οι bugιές θα πέφτουν βροχή;

Χλωμό , διοτι κυκλοφορεί εδω και παρα πολύ καιρο η cm12 που εχει λυμένα ολα σχεδόν τα θέματα (ακομα και των play services).
Χαζομάρες θα γινουν μονο αν το θέλει η cyanogen ...
Πιστεύω οτι θα ειναι σχεδόν άριστη.Σιγουρα οταν ερθει η ΟΤΑ , θα κανω factory reset και πριν , και μετά το update.

Οχι , τα κάνει ολα μονο του.
Για restore κλήσεων/sms/mms εχω το easy backup (free)
Παιχνιδια δεν παιζω για να εχω κρατημένη την πρόοδο κλπ...

Εγώ αυτό που κάνω κάθε φορά που βάζω μια νέα rom είναι η ακόλουθη διαδικασία:

- clean to install a new rom απο το Philz touch recovery
- εγκατάσταση της νέας rom
- επαναφορά user apps με titanium
- επαναφορά accounts και WiFi passwords πάλι από titanium και τέλος.

Με τον τρόπο αυτό η εσωτερική sd μένει ανεπαφη.

Όταν κάνω τη μετάβαση στη lollipop ίσως να μη φέρω πίσω τις εφαρμογές από την Kit kat γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τη μετάβαση από dalvik σε art.

Εντάξει δεν είναι και όλα αυτόματα.....
ρυθμίσεις email, contacts, φωτό-βίντεο κλπ και δεν έχεις και sdcard να τα βάλεις μέσα και να τα ξαναφέρεις. Δεν το γλυτώνεις το καλώδιο με το pc.
Μην τα απλοποιούμε. Εχει φασαρία. Οσα και προγράμματα backup να βάλεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ αυτό που κάνω κάθε φορά που βάζω μια νέα rom είναι η ακόλουθη διαδικασία:

- clean to install a new rom απο το Philz touch recovery
- εγκατάσταση της νέας rom
- επαναφορά user apps με titanium
- επαναφορά accounts και WiFi passwords πάλι από titanium και τέλος.

Με τον τρόπο αυτό η εσωτερική sd μένει ανεπαφη.

Όταν κάνω τη μετάβαση στη lollipop ίσως να μη φέρω πίσω τις εφαρμογές από την Kit kat γιατί δεν ξέρω τι παίζει με τη μετάβαση από dalvik σε art.

Αρα ποτέ δεν κάνεις OTA.

Ναι δεν εμπιστεύομαι με τίποτα το OTA, ειδικά σε major αλλαγή έκδοσης.

Αυτη τη στιγμή τρέχω μια εντελώς στοκ 44s από xda που το μόνο έξτρα που έχει είναι root.

Καλωδιο και σύνδεση με PC που λες δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω απ όλα. Τίποτα από αυτά δεν χάνεται με τη διαδικασία που περιέγραψα.

Δε βρίσκω λόγο να κάνω wipe την internal. Δεν υπάρχει κανένα όφελος.

Παλιά η cyanogenmod έδινε ολόκληρη τη rom σε flashable zip. Την 44 δεν τη βρήκα πάρα μόνο σε OTA zip οπότε προτίμησα να την κατεβάσω από XDA.

Last edited:
Για θυμισέ μου, με το factory reset σβήνονται και τα αρχεία που είναι μέσα στο folder Download;
Όχι δεν σβήνονται, εκτός αν κάνεις format data.

Μέσω TWRP, για clean install, κάνεις Wipe Factory reset και δεν χάνεις τα δεδομένα σου.

Last edited:
Προσωπικά - κι αφού διάβασα αρκετές από τις 100+ σελίδες αυτού του θέματος, και αφού είδα & διάβασα μερικές ντουζίνες παρουσιάσεων και reviews για το συγκεκριμένο μοντέλο (ΟΡΟ) πείστηκα και το παρήγγειλα σήμερα Τρίτη (αφού είχα χάσει ένα invite που μου είχαν κάνει από το site ... ).

Τώρα περιμένω με αγωνία να έρθει από Γερμανία (αν έχω καταλάβει σωστά). Απίθανο να έρθει εδώ πριν το Πασχα ... Μάλλον την ερχόμενη τρίτη ή Τετάρτη ... Φαντάζομαι ότι θα είναι μια εντυπωσιακή αλλαγή από το S3 που μου κράτησε συντροφιά για 2+ χρόνια χωρίς προβλήματα αλλά τώρα πλέον έχω την αίσθηση ότι σέρνεται ...