[Επίσημο] OnePlus One

Aσε τα αξιοπιστα site.
Περιμενουμε απο σενα review και μην πας να ξεφυγεις. :silly:

Ποιοτητα συσκευης, αποδοση βιντεο, ποιοτητα ηχου σε ακουστικα, διαρκεια μπαταριας, κλπ κλπ
Το οτι η συσκευη θα πεταει, ειναι δεδομενο με τα specs. Να δουμε (δεις) ομως και την εμπειρια χρησης, αν σαν αισθηση/οψη ειναι ωραια, ξερεις τωρα...θελουμε κανονικη μαγνητικη τομογραφια. :D

Γρηγορα να ερθει να το χαρεις.! Αμα σου δωσουν και προσκληση (οπως δινουν σε καθε αγοραστη οπως λενε) για να μοιρασεις, ενδιαφερομαι και εγω.!

Επισης μια απορια. Νομιζα οτι σε ολες σχεδον τις χωρες ευρωπης πωλειται 350 ευρω, στη Γερμανια πως το δινουν τοσο που εγραψες. ?
Δηλαδη μαζι με ολα τα υπολοιπα εξοδα (χωραφια στη γερμανια κλπ) με το κλειδι στο χερι, ποσο σου κοστισε συνολικα. ? 299+10+ κατι ψιλα (για αποστολη της υπηρεσιας απο τα χωραφια της γερμανιας) = αντε να πουμε 320 συνολο στη χειροτερη. ?

Πολυ καλη τιμη.

Last edited:
Οπως βλέπεις 310 ήταν το τηλέφωνο με τα μεταφορικά να πάει από γερμανία σε γερμανία.

Δεν ξέρω πόσα θα μου ζητήσουν από το γερμανικό site για την αποστολή . λογικά θα ξέρω όταν πάει σε αυτούς. Εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος. Επειδή είναι ένα μικρό κουτάκι πιθανολογώ ότι δεν θα μου ζητήσουν κουφά μεταφορικά.
Υπόψιν μέσα στα μεταφορικά θα είναι και το κέρδος τους. Δεν νομίζω να κάνουν τέτοια δουλειά για την ψυχή της μάνας τους....

299 ευρώ το έχουν από Γερμανία. Μήπως μπερδεύεσαι με τα δολλάρια;
http://oneplus.net/de/one

Οχι, απλα ειχα μπει στις αρχες παλαιοτερα στο site τους οπου ειχαν fix τιμη για ολες τις χωρες Ευρωπης και το ειχαν στα 350 ευρω (πλην Αγγλιας που δεν θυμαμαι ποσο το ειχαν)
Προφανως οι τιμες αλλαξαν προς τα κατω. :a0210:

Μπορεί. Πάντως για 30 ευρώ ήταν τουλάχιστον ηλίθιο να πάρει κάποιος το 16άρι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιοτητα συσκευης, αποδοση βιντεο, ποιοτητα ηχου σε ακουστικα, διαρκεια μπαταριας, κλπ κλπ
Το οτι η συσκευη θα πεταει, ειναι δεδομενο με τα specs. Να δουμε (δεις) ομως και την εμπειρια χρησης, αν σαν αισθηση/οψη ειναι ωραια, ξερεις τωρα...θελουμε κανονικη μαγνητικη τομογραφια. :D

κοίτα να δεις. Το συγκριτικό μέτρο μου είναι το S3 που εχει κλείσει αισίως δύο χρόνια. Πιθανολογώ (είμαι και μετριόφρων) ότι θα είναι ΠΟΛΥ ανώτερο σε όλα όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη.
Πάντως για 300κάτι ευρώ, ακόμα και κάποιες ελλείψεις που μπορεί να βρω, τις δικαιολογώ.

Τέρμα τα κορόϊδα με τις 500άρες και 600άρες για κινητό και μόλις βγαίνεις από το μαγαζί να ανακοινώνεται νέο μοντέλο :devil-smiley-029: (επιλέγω ΠΑΝΤΑ την επιδότηση έκπτωση στο πάγιο) .

Ευχαριστώ.
Πάντως θα μου λείψει το λεντάκι του samsung. Πολύ βολικό. Από μακριά βλέπεις αν πρέπει να πιάσεις το κινητό ή όχι (κλήση,sms, email) .

Α να σε δω να κάνεις calibration στο κινητό και ας .... πάω για μπάνιο μετά !!! :D

"Once you see content on a bigger device is so much better"...από το video του unboxing...so true...αν πας σε 5.5" μετά τα κινητά των 4.0-4.5" φαίνονται υπερβολικά μικρά.

Σήμερα έλαβα email απο την oneplus οτι έστειλαν το πακέτο και σήμερα έλαβα email απο την γερμανική αποθήκη οτι ήρθε πακέτο για μένα.
Σας στέλνω και την λίστα με τις επιλογές των μεταφορικών για το μέγεθος του πακέτου. Η δεξια στηλη ειναι το τελικο ποσο που περιλαμβανει και την προμηθεια τους, σιγα τα ωα δηλαδη.Η πληρωμή γίνεται ειτε με εμβασμα ειτε με πιστωτική ειτε με paypal. Νομιζω οτι βρήκα λύση για τους κολλημενους που δεν στέλνουν Ελλάδα απο amazon, ebay κλπ

IMG_20140722_165028.jpg

Καλησπέρα Τάσο,
Την χρησιμοποιησες τελικά την πρόσκληση;
Έχω ενα 16 giga απο 18/7
Τέλειο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

350 απο Ελλάδα

Έσπασε η οθόνη του note 2 μου και μπήκα για αρκετές ημέρες στον πειρασμό να το ψωνίσω από Κίνα. Παρόλα αυτά η όλη δυσκολία εύρεσής του και επίσης το γεγονός ότι αν καλή ώρα πάθει κάτι (όπως το note) θα μπω σε διαδικασία αποστολής στην Κίνα κλπ με έκαναν τελικά να επισκευάσω το Note.

Βέβαια ομολογώ ότι αυτό το κινητό είναι μεγάλη πρόκληση ειδικά για χρήστες σαν εμένα που ψάχνουν κινητό με μεγάλη οθόνη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πολύς κόσμος ψάχνεται με root κλπ και όπως το πάνε οι μεγάλες εταιρίες (Πχ Samsung με Knox, η LG ετοιμάζει το αντίστοιχο), τελικά όλοι οι power users θα καταλήξουμε στο εγγύς μέλλον με διάφορα ανάλογα του Oneplus One κινητά από Κίνα.

Πριν λίγο γύρισα από τη Smartec όπου άλλαξα την οθόνη και μόλις είδαν ότι έχω root, μου είπαν ότι κανονικά για να συνεχίσει η επισκευή θα πρέπει να μου αλλάξουν πλακέτα πρώτα με 250 ευρώ και μετά να δώσω άλλα 160 για την οθόνη, γιατί λέει ότι με το root που έχω κάνει το κινητό μου μπορεί να έχει χαλάσει (τελικά σοβαρεύτηκαν και το επισκεύασαν). Από την άλλη, ο Κινέζος σου στέλνει κινητάρα (στα χαρτιά τουλάχιστον) και σου φοράει και μια Cyanogen για να το χαρείς.

Οπότε στη σούμα έχουμε τέλεια specs, τιμή χώμα και απόλυτη ελευθερία. Αν είχαμε και service θα μιλούσαμε για το απόλυτο flagship killer (επαναλαμβάνω "στα χαρτιά" :D ).