[Επίσημο] OnePlus One

έχουμε κανά update για θήκη? Κάποια λεπτή clear μάλλον θα προτιμούσα... (64άρι μαύρο θα φιλοξενήσει). Να πάρω την μαμίσια? Καμιά γνώμη από που έρχεται γρήγορα και φτηνα?

αυτή λέω -> http://www.oppomart.com/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html (στο διάφανο όμως)

Καλησπερα, ισχυει ακομα οτι με προσληση δεν μπορεις να το παρεις κατευθειαν για ελλαδα? και τι τιμη εχει τωρα αν αγορασεις με προσκληση? ευχαριστω

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Η τιμή είναι 269 το 16άρι και 299 το 64άρι. Συν μεταφορικά περίπου 15. Για Ελλάδα δεν στέλνουν.

Τον ήπιαμε, τα Καναρια δεν θεωρούνται μέρος της Ισπανίας!!!!:furious3::furious3::furious3:
Κοίτα να δεις που θα πάει στράφι η πρόσκληση! Σιγα μην μου απαντήσουν σε 23 ώρες!

Code:
[SIZE=4][I]Sorry, currently we cannot ship to this address.

Your order cannot be completed at this time as there is no shipping methods available for it. 
Please make neccessary changes in your shipping address.[/I][/SIZE]

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Τον ήπιαμε, τα Καναρια δεν θεωρούνται μέρος της Ισπανίας!!!!:furious3::furious3::furious3:
Κοίτα να δεις που θα πάει στράφι η πρόσκληση! Σιγα μην μου απαντήσουν σε 23 ώρες!

Code:
[SIZE=4][I]Sorry, currently we cannot ship to this address.

Your order cannot be completed at this time as there is no shipping methods available for it. 
Please make neccessary changes in your shipping address.[/I][/SIZE]

εδώ post #644

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Τελικά τα κατάφερα με την πατέντα του Αρχηγού με το mailbox, για να δούμε τώρα τι γεωγραφία ξέρουν οι Τσέχοι!

Ελπίζω να ζήτησαν τις προσκλήσεις παιδιά με μεράκι να το αποκτήσουν και να μην τα δούμε να πωλούνται εδώ (ή αλλού) στο 400άρι :-)

Μεγαλο ευχαριστω στον pontio για την προσκληση και ολη την καλη θεληση....

αλλο ενα ΟpO 64gb black ερχεται ελλαδα...

Ελπίζω να ζήτησαν τις προσκλήσεις παιδιά με μεράκι να το αποκτήσουν και να μην τα δούμε να πωλούνται εδώ (ή αλλού) στο 400άρι :-)

...για να το περιγράφεις με τόση σαφήνεια μάλλον το έχεις ζήσει! Να υποθέσω όχι σαν δράστης, ε;

Πάντως, βασιλικότερος του βασιλέως! αυτός που είχε τις προσκλήσεις το έκανε και το έριξε στο γιαλό, εσύ τώρα τι σχολιάζεις; και τι θα πει μεράκι; να το ασημώσω σαν τις πιστόλες του Κολοκοτρώνη για να είμαι εντάξει;

Καλό είναι να ξέρεις ότι πολλοί νοιώθουν άβολα γιατί θέλουν αυτό το γκατζετακι αλλά θα πρέπει να γίνουν ζήτουλες για μια πρόσκληση ή να τους πιάσουν κορόιδα οπότε μην σε παραξενεύει η αντίδραση μου.

Εδώ και μία εβδομάδα κάτοχος και εγώ...
Στην αρχή μου φάνηκε κάπως το μέγεθος (προερχόμενος από Galaxy S2) αλλά σε 2 μέρες το συνήθισα και ήδη το εκτιμάω...
Συνολικά οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, εκτός ενός προβλήματος.
Οταν συνδέεται στο Bluetooth του αυτοκινήτου (δοκιμασμένο σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα) κάποιες στιγμές χάνει εντελώς τη σύνδεση με το δίκτυο της κινητής και επανέρχεται μετά από λίγο. Βέβαια δεν ξέρω εάν το κάνει και εκτός bluetooth διότι τότε δεν το παρακολουθώ συνέχεια, ενώ στο αυτοκίνητο φαίνονται πάντα οι μπάρες της ισχύος του σήματος.
Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Αλλαξε την sim του κινητου.
Εγω με Wind ειχα προβλημα στο s4.Την αλλαξα και βελτιωθηκε.Δεν εχω φουλ σημα αλλα σταματησε το τηλεφωνο να αποσυνδεεται απο το δικτυο.