[Επίσημο] OnePlus One

Παρ' ότι δεν έχω τη συσκευή (τη περιμένω από μέρα σε μέρα), βλέπω ότι η νέα αναβάθμιση 38R φέρνει νέες δυνατότητες :

.......Beside the touchscreen fix, this new OTA adds RAW capture for images and ANT+ support for connecting health accessories.
It also enhances the phone's music resolution playback by supporting 24 bit 96/192KHz FLAC, ALAC, and WAV files without resampling.
Also notable is the much-needed option to pause recording during a video and the new beautiful blended lockscreen.....!!

Last edited:
Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Παρ' ότι δεν έχω τη συσκευή (τη περιμένω από μέρα σε μέρα), βλέπω ότι η νέα αναβάθμιση 38R φέρνει νέες δυνατότητες :

.......Beside the touchscreen fix, this new OTA adds RAW capture for images and ANT+ support for connecting health accessories.
It also enhances the phone's music resolution playback by supporting 24 bit 96/192KHz FLAC, ALAC, and WAV files without resampling.
Also notable is the much-needed option to pause recording during a video and the new beautiful blended lockscreen.....!!

Δώσε κάποιο link να χαζεύουμε και εμείς αυτά που έχουμε να περιμένουμε... :-) (δεν βρίσει πάντως κάποια νεότερη της 33R που ήδη φοράει)

Έρχεται το OnePlus 2!

ελπιζω να βγει οντως σε λιγοτερες ιντσες, το Android L αποδειχθεί αξιοπιστο και καλαισθητο
και να παραμεινει η τιμολογιακή πολιτικη (300ε)..

"έρχεται το oneplus two σε 6-8 μήνες", θα έπρεπε να λένε τα σχετικά άρθρα... έτσι όπως το γράφουν θα νομίζει ο κόσμος ότι σήμερα - αύριο διατίθεται... :-P

Δώσε κάποιο link να χαζεύουμε και εμείς αυτά που έχουμε να περιμένουμε... :-) (δεν βρίσει πάντως κάποια νεότερη της 33R που ήδη φοράει)

"έρχεται το oneplus two σε 6-8 μήνες", θα έπρεπε να λένε τα σχετικά άρθρα... έτσι όπως το γράφουν θα νομίζει ο κόσμος ότι σήμερα - αύριο διατίθεται... :-P

https://forums.oneplus.net/threads/cm-11s-38r-ota-is-out.136950/ ..περνιέται κ χειροκίνητα για τους ανυπόμονους

Μπράβο στην εταιρεία κ την κοινότητα για την υποστήριξη της συσκευής (σαν android L από τώρα)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

ε γνωστη και πολυχρησιμοποιημενη για τους δημοσιογραφους, η χρηση εντυπωσιασμου, που χρησιμοποιουν για λιγα click/read παραπανω...
τουλαχιστο για τους τιτλους... αυτο βεβαια, δεν ακυρωνει την ειδηση και το κειμενο του συντακτη..

https://forums.oneplus.net/threads/cm-11s-38r-ota-is-out.136950/ ..περνιέται κ χειροκίνητα για τους ανυπόμονους

Μπράβο στην εταιρεία κ την κοινότητα για την υποστήριξη της συσκευής (σαν android L από τώρα)

με έφτιαξες!!! (και η CM team μαζί!!!)

Οτι είχα παράπονα μέχρι τώρα, βλέπω τα fix τους στο changelog...!!!! όλε!!!

Όταν συνδεθηκά στον υπολογιστή με το πορτοκαλί καλώδιο του φορτιστή δε είδε το τηλέφωνο με την πρώτη, ενώ με άλλο δούλεψε κανονικά.
Δε είναι για data το πορτοκαλί;

Μια μικρή βοήθεια. Βρήκα πρόσκληση και την έδωσα σε ένα ξάδερφό μου, μα του έβγαλε μήνυμα πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας.
Τι κάνουμε;

Πήγαινε λίγες σελίδες πίσω. Θα αγορασει από Γερμανία και θα μεσολαβησει η εταιρια mailboxde για να το προωθησει Ελλάδα με συνολική επιβάρυνση σχεδόν 20 .

Εγώ που δεν είμαι root, ενεργοποιώντας το developer options βλέπω επιλογή superuser στις ρυθμίσεις. Μπορώ να δώσω δικαίωμα πρόσβασης σε εφαρμογές; π.χ. WiFi key recovery χωρίς τη διαδικασία root?

Λοιπόν, έχουμε και λέμε
299 ευρώ για αγορά 28/9
11 ευρώ για να πάει Γερμανια mailboxde.com
20 ευρώ για να έρθει προς τα κάτω
25 ευρώ τελωνείο (ειδική περιοχή όπου θα έπρεπε να μην χρεώσουν αρχικά τον ΦΠΑ αλλά αντε εξηγησε το)
======
σύνολο 355 ευρόπουλα, παραλαβή χθές 13/10

Πρώτη γνώμη;
Τεράστιο, καθόλου φτηνιάρικο, γρήγορο, πολύ όμορφο, τέλεια ανάλυση στην οθόνη, είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες απο την κάμερα αλλά όχι και σύκριση με την 5D, βρε παιδιά.

View attachment 107776View attachment 107777View attachment 107778View attachment 107779View attachment 107780View attachment 107781View attachment 107782View attachment 107783View attachment 107784

ήρθε ΟΤΑ σε κανέναν?

μου ήρθε χθες το πρωί τελικώς η 38R...
καλύτερο το unlock screen (εννοώ σαν λειτουργία, πιο γρήγορο και πιο ακριβές)
βελτιωμένη αυτονομία!!! πριν έβγαζα 2 μέρες ακριβώς, τώρα είμαι περίπου στην μιάμιση και είναι 47%...!!!! με αντίστοιχη χρήση εννοείται.
και νομίζω βελτιώθηκε και το touch με τα τζούφια taps στην οθόνη...

αυτές ειναι οι πρώτες εντυπώσεις με μιάμιση μέρα χρήση από 35R σε 38R...

Πήρα κι εγώ την ενημέρωση σήμερα το απόγευμα μετά από χειροκίνητο έλεγχο

Την έχω βάλει από τη μέρα που βγήκε χρησιμοποιώντας μια stock rooted από XDA.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία προς το καλύτερο, αλλά μαζί με αρκετό κόσμο ακόμα απ' ότι διαβάζω αντιμετώπισα θέμα με το ζουμ στην οθόνη, με το touch να ακούει σαν παλαβό και να κάνει ότι να ναι. Εμένα λύθηκε με απλη επανεκκίνηση και δε μου το χει ξανακάνει, αλλά υπάρχει κόσμος που το αντιμετωπίζει συνέχεια.

Καλησπέρα παιδιά,

Ως ευτυχής κάτοχος ενός official OnePlus One 64GB έλαβα σήμερα το ξημερώματα μία πρόσκληση για να μοιραστώ. 'Οποιος την θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου: [email protected]. Λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Μαρίνος

Ρε παιδια , για την διαδικασια στο mailbox.de.

Πρωτα πληρωνεις στην oneplus one με πιστωτική το κινητο με την γερμανικη διευθυνση του mailbox.de και μετα ερχεται ειδοποιηση απο το mailbox.de ?
Δεν χρειάζεται να ειδοποιηθεί νωρίτερα η mailbox.de ?Πχ κινδυνος να χαθει το δεμα εντος της mailbox.de κτλ ?

@m.s.kallaras : you have email !