[Επίσημο] OnePlus One

Απο το review του anandtech ...

"To start, OnePlus really has nailed the industrial and material design of the One. While it certainly isn’t an aluminum unibody, it’s a far cry from the glossy plastic designs that are often quite popular with OEMs. The entire design clearly has had a great deal of thought put into it, from the earpiece to the sandstone finish. It’s often said that there’s a right way and a wrong way to do a plastic phone. In this case, OnePlus has definitely done it right. The minimal design is definitely appreciated, as is the in-hand feel from the shape and materials of the device. "

"One of the main justifications for pushing the limits of size so much with “phones” is because this makes it possible to push larger batteries and therefore more battery life. In this regard, the OnePlus One definitely justifies its larger size. The battery life of the OnePlus One is class-leading, and it’s really unlike anything else on the market today. The OnePlus One also manages to post impressive sustained performance scores, which speaks to the larger surface area and efficient thermal design of the One. Surprisingly, despite the large battery the One charges almost as quickly as phones with QC 2.0 fast charging."

"The other high point worth talking about is the display. Despite the low price, the display on the OnePlus One is decidedly high end. The color calibration is almost as good as it gets for a smartphone, with high brightness and relatively high contrast. There are some issues with viewing angles, but these are generally quite minor in nature."

"OnePlus has also managed to deliver a high-end SoC for a decidedly mid-range price. While it’s disappointing to see benchmark cheating, it seems that this behavior is isolated for the most part. The Snapdragon 801 in the One performs identically to everything else with the same SoC, which is definitely good to see. In the same vein, it’s great to see OnePlus shipping incredibly fast NAND in this device with reasonably-priced storage tiering."

Ολα τα προϊόνται και δη καθαρά τεχνολογικά όπως είναι τα κινητά, κρίνονται την στιγμή των launch days. Διαφωνεί κανένας; Γι αυτό άλλωστε τα reviews τις περισσότερες φορές γίνονται και κυκλοφορούν ακόμα και ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει η συσκευή στο ευρύ κοινό από κομμάτια που αποστέλλονται στους reviewers. Το να κάνεις ένα review μετά από ένα χρόνο ή από μήνες (που η τεχνολογία και τα μοντέλα τρέχουν) είναι το λιγότερο άκυρο.

Σας θυμίζω λοιπόν ότι η συσκευή κυκλοφορησε τον Ιούλιο. Ναι η συσκευή είχε πολύ σωστά τον χαρακτηρισμό flagship killer. Και όχι μόνο αυτό. Εδειξε στην πράξη πόσο υπερτιμημένα πωλούνται τα brand names.

Τον Νοέμβριο λοιπόν μετά από το Note 4 και Nexus 6 , μπορεί να έχασε τον "τίτλο" , αλλά μπήκε στην κατηγορία average επειδή βγήκαν δύο-τρία μοντέλα με νεότερους επεξεργαστές; :flipout:

Σας παρακαλώ μπορώ να έχω τέτοια average προϊόντα και σε άλλα είδη;....

Ξαναλέω και όποιος θελει το πιστεύει: έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να βαριέμαι να ανοίξω το laptop και να κάνω τελικά την δουλειά μου με το κινητό (κατεβάσματα, copy-paste στο Nas, rename υπότιτλων κλπ κλπ) .

Υ.Γ. προσωπικά θεωρώ την σύγκριση με iPhone τελείως άστοχη και έχω σταματήσει να την κάνω εδώ και πολλά χρόνια για έναν και απλούστατο λόγο: λειτουργικό. Να συγκρίνω τι; την άνεση που μου θυμίζει windows με το κλείδωμα και τις πατέντες που πρέπει να κανω για να κάνω τα ίδια πράγματα;
Οσο για τις καραμέλες περί smooth και ταχυτήτων λυπάμαι αλλά έλιωσαν...

με την L γίνεται ένας μικροχαμός για το ART σε όλα τα σχετικά θέματα... Στο δικό μας (OPO), το έχει δοκιμάσει κανείς?

Επιλογές για προγραμματιστές -> scroll τέρμα κάτω -> (εφαρμογές) -> Επιλογή χρόνου εκτέλεσης (χρήση dalvik by default).

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

με την L γίνεται ένας μικροχαμός για το ART σε όλα τα σχετικά θέματα... Στο δικό μας (OPO), το έχει δοκιμάσει κανείς?

Επιλογές για προγραμματιστές -> scroll τέρμα κάτω -> (εφαρμογές) -> Επιλογή χρόνου εκτέλεσης (χρήση dalvik by default).

Δεν είναι καλό να την κάνεις την δοκιμή.
Μόνο εξαρχής μετά από reset και να μπουν μετά οι εφαρμογές.

Δες ξανά τις βαθμολογίες στα παραπάνω charts και θα διαπιστώσεις πως όταν ένα τηλέφωνο είναι στην κορυφή των περισσότερων κατηγοριών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί average εκτός και αν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη αυτή.
Χαίρομαι που γνωρίζεις την έννοια average αλλα τοτε απορω γιατί γραφείς όσα γράφεις

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Δεν είναι καλό να την κάνεις την δοκιμή.
Μόνο εξαρχής μετά από reset και να μπουν μετά οι εφαρμογές.

Χμμ.. Λες για αυτό στο Ν7 που κάποια στιγμή το γύρισα σε ART, χωρίς όμως reset πιο πριν, να μου κάνει κάτι κουφά κολλήματα/restart από μόνο του;;;
Σορυ για το off topic!!

Το τσιμπισα κι εγώ παίδες πριν κάνα 20 μέρες. Είχα ενα ξάδερφό στη Γερμανία και το πήρε για μένα με 275 ευρώ το 64αρι και κάνα 25 τα μεταφορικά. Πήρε και την 44 πριν λίγες μέρες και ολαυ καλά. Θέλει καλά ακουστικά για να ακουσεις τον απίστευτο ήχο στην αναπαραγωγή κομματιών. Πήρα και μια θήκη της Nilkin και screen protector γιατί είχα κακή εμπειρία με γρατσουνιές παλαιότερα σε Galaxy.Στο antutu επιασα 46650 και γενικά για τα χρήματα του είναι καθαρή ληστεία. Έχω μικρή παλάμη και οι 5'5 ίντσες στην αρχή ξενιζαν.Παει όμως κι αυτό. Το συνηθίσαμε και οι μικρότερες οθόνες με ξενιζουν τώρα αυτές!

Τι κάρτα sim πέρνει το 1+1 micro η την κανονική ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Nano ήθελα να πω ........;