[Επίσημο] OnePlus One

Εχω θέμα με τα ακουστικά. Με την παραμικρή κίνηση του κεφαλιού μου φεύγουν από τα αυτιά και μου την δίνει.
Είχα πάρει και πανάκριβα παλιότερα και τα έδωσα......

ή πρέπει να κάνω πλαστική στα αυτιά ή να χρησιμοποιώ αυτό:

scotchtape.jpg :flipout::flipout::flipout:

Ομολογώ οτι δεν γράφω σ αυτό το φόρουμ συχνα αν και το παρακολουθώ...αλλά επειδή και εγώ απο εδώ μέσα το απέκτησα το κινητακι...έχω 3 προσκλήσεις για 1+1 64gb sandstone black λήγουν σε 6 μέρες οποίος προλάβει....

1)Φτιαχνεις λογαριασμο στο mailboxde οποτε παιρνεις την αληθινη δικη σου διευθυνση στην Γερμανια.
2)Κατεβαζεις tunnelbear και βαζεις την Γερμανικη ρύθμιση.
3)Μπαινεις στο oneplus de και φτιαχνεις λογαριασμο
4)Ενεργοποιείς το invite
5)Πλεον μπορείς να κανεις την παραγγελία και στην διευθυνση του παραληπτη βάζεις αυτη του mailbox de.
6)Οταν φτάσει στο mailbox de (μετα απο 3 εργασιμες συνηθως , σε ειδοποιουν και αφου πληρώσεις καπου 20€ στο στέλνουν σπίτι σου.

Μην κοιτάς τα βήματα, ειναι πολύ ευκολο.

Ψιλο ψηνομαι, αλλα δεν το εχω καν πιασει στα χερια μου...
Σε σχεση με το s5 ??

Ψιλο ψηνομαι, αλλα δεν το εχω καν πιασει στα χερια μου...
Σε σχεση με το s5 ??

Σε ταχυτητα , αποκριση ,αυτονομία, δεν υπάρχει ομοιο του ...
Απο το S5 ζηλευω μονο την amoled.Η οθονη του oneplus παντως ειναι αριστα καλιμπραρισμένη και συμφωνα με το review του anandtech.com ( :p ) ειναι high end.

Αλλη φορα, δεν θελω να περιμενω...
Χωρια που εδωσα το LG (και) επειδη ηταν λιιιγο μεγαλυτερο απο το s5 :flipout: Δεν εχω δικαιολογια ...

Και απο εγγυηση τι γινεται;
Αν υπαρξει προβλημα, το στελνεις γερμανια;
Αυτο σκεφτομαι και κολλαω να κανω την κινηση

Γερμανία η Αγγλία το στελνεις
Το θετικο ειναι οτι για το oneplus δεν εχει ακουστει το παραμικρό (μονο καποιες αρχικες παρτιδες ειχαν καποια κιτρινιλα στην οθονη λογω κολλας η οποια σταδιακά εφευγε).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Αλλη φορα, δεν θελω να περιμενω...
Χωρια που εδωσα το LG (και) επειδη ηταν λιιιγο μεγαλυτερο απο το s5 :flipout: Δεν εχω δικαιολογια ...

Δεν ξέρω γιατί έδωσες το LG αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το πας το android.

Είσαι ακόμα υπό την επήρεια του μήλου.....

Εβλεπα συγκριση φωτο στο gsmarena με το Note3 και ηταν χειροτερες.
Με ξενερωσε λιγο αυτο, γιατι λογω μικρων παιδιων, θεωρω την φωτογραφικη πολυ σημαντικη.
Μηπως δεν ειναι τοσο αξιοπιστα τα δειγματα στο gsmarena;
Εχετε καποιο αλλο λινκ;

Προσωπικά ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ θεωρώ παιχνίδι να βγάζεις φωτογραφίες από κινητό. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν σπείρει όλα τα sites με συγκριτικές φωτο από κινητά. Οποτε βλέπω τέτοια απλά σκρολάρω την σελίδα να διαβάσω καμιά σημαντική πληροφορία.
Δεν λέω ότι δεν έχουν βελτιωθεί από παλιά. Σαφώς και υπάρχει βελτίωση.

Προσωπικά ξεχωρίζω τις φωτογραφίες σε δύο κατηγορίες: φωτό από κινητά και φωτό από φωτ. μηχανές.

Οταν έχεις dSLR με L φακούς Canon 2.8 και IS και δεν συμμαζεύεται, να μου πει εμένα το κινητό τι;

Ηρθαν τα jbl (ένα μήνα ακριβώς έκαναν).

Χρόνια είχαν να ηχήσουν από ακουστικά στα αυτιά μου τόσο ομοιόμορφα οι μποτιές του Nicko McBrain και το ταμπούρο του Phil Rudd χωρίς να κουράζουν.

Αν σας αρέσει ο επαγγελματικός ήχος , για να το πω αλλιώς ο στουντιακός ήχος αυτά είναι τα ακουστικά σας.
Ωραίο, βαθύ χαμηλό με όγκο που σε αγκαλιάζει, φωνή ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΡΙΓΜΑ, όλα σε μια ισσοροπία ΧΩΡΙΣ εξάρσεις. Είναι τόσο ισορροπημένα που όσο δίνεις ένταση τόσο ανεβαίνουν ομοιόμορφα ΟΛΑ τα όργανα.

απλά : HIGHLY RECOMMENDED.
όπου τα βρείτε τα παίρνετε.

Με την ευκαιρία μαζέψαμε στο γραφείο ότι ακουστικά είχαμε και κάναμε ένα μινι συγκριτικό μεταξύ:
JBL, Sony (μόνο τα ακουστικά χωρίς το bluetooth), τα "μαμά" iphone και τα "μαμά" samsung.

Τρία άτομα συμφωνήσαμε ακριβώς στην παραπάνω κατάταξη.
Ειδικά τα samsung είναι πολύ μακριά.....για τα σκουπίδια στην κυριολεξία. Μόνο για καμιά ομιλία, skype κλπ.

σόρυ για την κακή φωτό.....
20141126_103027.jpg

Βέβαια (κάτι που ισχύει σε όλες τις ψείρες) αν βγουν από την θέση τους 2 χιλιοστά, bye-bye το μπάσο.
Μιλάμε πάντα στην σωστή θέση.
Δίνουν μαζί 3 ζευγάρια σιλικόνες (small, medium large)

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το μικρό μήκος του καλωδίου από το ακουστικό στο χειριστήριο (είναι μόνο 11 πόντους). Στα samsung είναι 15 πόντους.
Και αυτό, διότι ΔΕΝ το βλέπεις καλά με το μάτι το χειριστήριο και πρέπει να παίζεις τα τρία κουμπιά στα τυφλά με την αφή.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Δεν ξέρω γιατί έδωσες το LG αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το πας το android.

Είσαι ακόμα υπό την επήρεια του μήλου.....

Οχι Τασο, τουναντιον!!

Δεν προκειται να ξαναπαρω μηλο....

Πηρα μολις το s5, μου αρεσει περισσοτερο απο το LG, (εχει καλυτερη οθονη, και πολυ καλυτερο πιασιμο για τα δικα μου... γουστα/χερια)

Προσωπικά ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ θεωρώ παιχνίδι να βγάζεις φωτογραφίες από κινητό. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν σπείρει όλα τα sites με συγκριτικές φωτο από κινητά. Οποτε βλέπω τέτοια απλά σκρολάρω την σελίδα να διαβάσω καμιά σημαντική πληροφορία.
Δεν λέω ότι δεν έχουν βελτιωθεί από παλιά. Σαφώς και υπάρχει βελτίωση.

Προσωπικά ξεχωρίζω τις φωτογραφίες σε δύο κατηγορίες: φωτό από κινητά και φωτό από φωτ. μηχανές.

Οταν έχεις dSLR με L φακούς Canon 2.8 και IS και δεν συμμαζεύεται, να μου πει εμένα το κινητό τι;

Έλα ντε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιπόν, μόλις αντιλήφθηκα ότι έχω διαθέσιμες προσκλήσεις.

Θα κρατήσω μία για πιο πίσω και δίνω δύο επιτόπου. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει ΠΜ, πιστέυω να το δω αμέσως και να απαντήσω...

Σπασίμπα

ΥΓ ο αστυνόμος Σαίνης με το S5 μήπως θέλει να δοκιμάσει τον κινέζο;

Έχω και γω μία πρόσκληση για 64αρι, λήγει αύριο γύρω στις 2μμ νομίζω.
Ποιος τη θέλει πιο πολύ στέλνει μύνημα.
Μονο που δε ξέρω ακριβώς, πως τη προωθουμε;
Και ελπίζω όταν κι αν χρειαστω εγώ, να με έχετε στη προτεραιότητα :)