[Επίσημο] OnePlus One

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Έλα ντε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λοιπόν, μόλις αντιλήφθηκα ότι έχω διαθέσιμες προσκλήσεις.

Θα κρατήσω μία για πιο πίσω και δίνω δύο επιτόπου. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει ΠΜ, πιστέυω να το δω αμέσως και να απαντήσω...

Σπασίμπα

ΥΓ ο αστυνόμος Σαίνης με το S5 μήπως θέλει να δοκιμάσει τον κινέζο;

Σε ευχαριστω, που με σκεφτηκες :D αλλα μου αρεσει το S5

OnePlus "Black Friday"

20a8o04.jpg

OnePlus.net

(Sent from iPhone 6)

Προσωπικά ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ θεωρώ παιχνίδι να βγάζεις φωτογραφίες από κινητό. Δεν μπορώ να καταλάβω την μανία που έχουν σπείρει όλα τα sites με συγκριτικές φωτο από κινητά. Οποτε βλέπω τέτοια απλά σκρολάρω την σελίδα να διαβάσω καμιά σημαντική πληροφορία.
Δεν λέω ότι δεν έχουν βελτιωθεί από παλιά. Σαφώς και υπάρχει βελτίωση.

Προσωπικά ξεχωρίζω τις φωτογραφίες σε δύο κατηγορίες: φωτό από κινητά και φωτό από φωτ. μηχανές.

Οταν έχεις dSLR με L φακούς Canon 2.8 και IS και δεν συμμαζεύεται, να μου πει εμένα το κινητό τι;
Απλά το κινητό το έχει κάποιος συνέχεια μαζί του, και μπορεί να βγάλει μία τυχαία φωτογραφία. Ενώ την φωτογραφική θα την έχει μαζί του όταν θα πάει κάπου που ξέρει ότι θα θελήσει να βγάλει φωτογραφία.
Οπότε το θέμα είναι αν κάποιος είναι fun των τυχαίων φωτογραφιών. Ομολογώ ότι εμένα σχεδόν ποτέ δεν μου χρειάστηκαν, και όποτε έβγαλα φωτογραφία ήταν σε εκδήλωση ή γεγονός που ήξερα ότι θα χρειαζόμουν να βγάλω φωτογραφία.
Αλλά πολλοί βγάζουν ότι προκύψει. Ή βιντεοσκοπούν ότι προκύψει. Και πολλές φορές έτσι βγαίνουν και ντοκουμέντα (ή αποδείξεις) που αλλιώς δεν θα υπήρχαν. Οπότε θέλουν και καλή κάμερα κινητού. Όπως είπα, εμένα δεν με απασχολεί πια η κάμερα του κινητού τόσο ώστε να είναι κριτήριο επιλογής κινητού.
Και το πιο αστείο: μία κοπελιά που σε ένα πεζοδρόμιο ήθελε να βγάλει selfie μπροστά σε μία βιτρίνα. Με ένα 10άρι tablet! Δεν μπορούσε να το κρατήσει καλά με το ένα χέρι ώστε να φτάνει το κουμπί. Δεν έκατσα πολύ για να δω αν τελικά τα κατάφερε. Αν έχει κάποιος τέτοια μανία, μάλλον το πρώτο που κοιτάει σε ένα κινητό είναι τι κάμερα έχει.

Στην αρχή ήταν φοβερό τηλέφωνο...
Τώρα πια όλοι ξέρουν πως κοστίζει φλατ ρέιτ ΜΟΝΟ γύρω στα 300 ...
Τι flagship είναι αυτό!? ;-)
Ούτε καν 500άρικο!?
Όσο αυξάνουν τα αποθέματα της εταιρίας, τόσο θα μειώνεται η ζήτηση απο τους ...connoisseurs :)

Καλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν κυκλοφορήσει άπειρα invites και πολύς κόσμος έχει καλυφθεί. Μόνο εγώ έχω δώσει 4 μέσα σε μια βδομάδα.

ειχα ενα Nexus και εσβησε ξαφνικα πριν μερικες μερες... στο service μου ειπαν το παραμυθι περι οξειδωσης της πλακετας και ο δρομος πλεον δεν εχει επιστροφη...

οποτε μενει να διαλεξω ενα απο τα OnePlus One και Nexus 5... (με Samsung δεν ασχολουμαι ξανα μεχρι να φτιαξουν το service τους)

τι σας εκανε να προτιμησετε το πρωτο εναντι του δευτερου εκτος απο την οθονη?

ποιο ειναι πιθανοτερο να φορεσει και το android 6, οταν με το καλο ερθει?

τι θα αγοραζατε σημερα?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

paИ-baL;1057237723 said:
(με Samsung δεν ασχολουμαι ξανα μεχρι να φτιαξουν το service τους)

Ενω εγω σκέφτομαι samsung, μονο και μονο για το one hour service, απο το οποιο εχω εξυπηρετηθει 2 φορες που το χρειαστηκα

εμενα μου ειπαν για νερο και υγρασια για τηλεφωνο που δεν εχει πεσει πανω του ουτε σταγονα και για ανθρωπο που μενει και δουλευει στο Γαλατσι, που φημιζεται για το ξηρο του κλιμα σε σχεση με αλλες περιοχες της Αθηνας...

τι να λεμε, τωρα... σκαρφιστηκαν ιστορια (ψαξε στο google για "οξειδωση πλακετας") για να μην επισκευασουν τηλεφωνο που ειναι εντος εγγυησης μεχρι το τελος του χρονου...

απαραδεκτοι... θα μεινω μακρυα...

Με χαλάει πολύ που στο τέλος του review πετάει τη βόμβα "ο μαθητευόμενος έχει ακόμα δουλειά προτού αμφισβητίσει τις ναυαρχίδες".Με άλλα λόγια το συμπέρασμα του τέστ είναι πως ότι πληρώσεις παίρνεις.Τελικά μπορεί να υπάρξει τούμπανο (σε όλα όμως) τηλέφωνο με τρια κατοστάρικα,ή θα πρέπει να αρκεστούμε στο "για τα λεφτά του καλό είναι";

Re: OnePlus "Black Friday"

20a8o04.jpg

OnePlus.net

πηγα να κανω παραγγελια τα ακουστικα της jbl αλλα βγαζει error.
πρεπει να γινει η ιδια διαδικασια οπως και για το plus one;
εχει καποιο εξτρα κοστος;

καλώς σας βρήκα κι εγώ, κάτοχος εδώ και δύο βδομάδες περίπου ενός OPO 64gb.
Το background μου ήταν: iphone 3g (6 μήνες) 3gs (6 μήνες) htc desire hd (11 μήνες) htc evo (10 μήνες) galaxy s3 (28 μήνες!). Τα τελευταία 3 χρόνια έχω παράλληλα και εταιρικό iphone 4s οπότε βλέπω τι γίνεται και στην άλλη πλευρά (και κρατιέμαι μακριά!)

έψαχνα καιρό μια συσκευή με κριτήρια:
- να παίρνει μπόλικες αναβαθμίσεις για κάμποσο καιρό:παράτησα ανεπιστρεπτί την HTC γιατί κυκλοφορούσε "ναυαρχίδα" κάθε 6 μήνες και η αμέσως προηγούμενη...στα παλιά τους τα παπούτσια.
- όσο πιο καθαρό android γίνεται: το bloatware της samsung έκανε το s3 να μοιάζει zastava
- διάρκεια μπαταρίας ή τουλάχιστον αφαιρούμενη μπαταρία για να έχω μαζί μου και μια δεύτερη φορτισμένη
- ανάλυση το πολύ ως fullHD 1080x1920 γιατί το παραπάνω δεν έχει πρακτική χρησιμότητα ενώ παράλληλα γονατίζει επεξεργαστή και μπαταρία
- τουλάχιστον 2GB RAM καθώς είχα διαπιστώσει ότι το 1GB του S3 δεν επαρκούσε ούτε για πλάκα
- καλή φωτογραφική με OIS
Από όλες τις φετινές (αλλά και τις περσινές) ναυαρχίδες καμιά δεν τίκαρε όλα τα κουτάκια.
Το OPO φαινόταν να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Δεν έχει OIS αλλά διάβαζα καλές κριτικές για την κάμερά του οπότε μπορούσα να το παραβλέψω.
Ειδικό βάρος για μένα είχε και η γνώμη του Τάσου (Οικονόμου) που είναι θερμός υποστηρικτής της συσκευής.
Η δυσκολία να το αποκτήσω ήταν εντελώς ξενερωτική αλλά μόλις έπεσε στην αντίληψή μου ένα μεταχειρισμένο 10 ημερών στις αγγελίες το βούτηξα.

Τα συμπεράσματά μου:
1. πρώτη φορά βγάζω πάνω από 24ωρο χωρίς να φορτίσω το κινητό. Ενδεικτικά το s3 το φόρτιζα στο 12ωρο (8 το πρωί με 8 το βράδυ).
2. γρήγορο. πολύ γρήγορο. δεν θέλω τίποτα παραπάνω
3. οθόνη υποδεέστερη χρωματικά της AMOLED. δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι AMOLED. η ανάλυση (1080 σε σχέση με τα 720 του s3) δεν μου έχει κάνει σημαντική διαφορά στο μάτι
4. το μέγεθος στην αρχή με τρόμαξε. και καταλαβαίνω ότι και όσοι το βλέπουν επίσης τρομάζουν. αλλά μετά από δύο εβδομάδες μαζί του ούτε καν θυμάμαι ότι είναι "από τα πολύ μεγάλα". Σημείωση: το iPhone 6Plus είνα δύο κλικ μεγαλύτερο από το OPO, τα κοίταζα χθες δίπλα-δίπλα.
5. ποιότητα κατασκευής πολύ καλή
6. κάμερα...χμμ....ανάμικτα συναισθήματα. μάλλον είχα ψηλά τον πήχη διαβάζοντας τις κριτικές. είναι απλά καλή. αν δώσουν λίγο παραπάνω προσοχή στο app της κάμερας μπορούν να τη βελτιώσουν αρκετά τόσο σε ευχρηστία όσο και σε επιδόσεις.
7. όπως το είπε και κάποιος προηγούμενος: απολύτως κανένα respect για το κινητό σου από όσους δεν είναι ψαγμένοι. όλο "κινέζικο" μου το λένε :-(

Συνοψίζοντας: πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. κάνει όλα όσα θέλω και τα κάνει καλά. αμα βελτιώσουν λίγο και την κάμερα που βάση specs μπορεί να κάνει παπάδες, ακόμα καλύτερα.
αν και είναι νωρίς ακόμα, ελπίζω ότι θα μου κρατήσει παρέα για άλλους 20+ μήνες όπως το s3 που -για εμένα- ήταν η πιο all around συσκευή που έχει βγει ως σημερα.

Εγώ πάντως το 7 το χρησιμοποιώ για ατού:

Συνηθισμένος διάλογος με γνωστούς/φίλους άσχετους* που ξέρουν μονο ότι πουλάει το πλαίσιο και το public από τα newsletters που στέλνουν.... :flipout:

-καινούργιο τηλέφωνο; μεγειά
-ευχαριστω
-να το δω λίγο; να παίξω;
-έλα πάρτο
(μετά από 2-3 λεπτά)
-γ@μ@το ειναι ! τι μάρκα είναι; από που το πήρες; πως γίνεται να το πάρω κι εγώ; θα έχω εγγύηση;
-άσε ένα κινέζικο είναι...που να μπλέκεις τώρα....δεν υπάρχει ούτε αντιπροσωπεία... :flipout::flipout:

Οσο για την κάμερα για δοκιμάστε αυτό το app: ;)

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/lenovo-super-camera-gallery-v4-12-t2922872

(μειονέκτημα ότι δεν έχει 4Κ recording στο βίντεο)

*οι σχετικοί είτε θα το ξέρουν είτε θα το έχουν οπότε η συζήτηση αποκτάει κι άλλο νόημα.

Χτυπηθηκαν:

https://oneplus.net/jbl-e1-earphones

37us$ μαζι με τα μεταφορικα (για αμερικη)

Μεγειές:

Δηλαδή 30 ευρώ all included.

Κοιτάξτε για Ελλάδα τα "καπέλα" :

30 ευρώ (λόγω black friday) + 5 μεταφορικά για γερμανία (mailboxde) + 12 (από mailboxde για εδώ.

Αν το θέλετε και ποσοστιαία: 50% καπελάκι.....

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Εγώ πάντως το 7 το χρησιμοποιώ για ατού:

Συνηθισμένος διάλογος με γνωστούς/φίλους άσχετους* που ξέρουν μονο ότι πουλάει το πλαίσιο και το public από τα newsletters που στέλνουν.... :flipout:

-καινούργιο τηλέφωνο; μεγειά
-ευχαριστω
-να το δω λίγο; να παίξω;
-έλα πάρτο
(μετά από 2-3 λεπτά)
-γ@μ@το ειναι ! τι μάρκα είναι; από που το πήρες; πως γίνεται να το πάρω κι εγώ; θα έχω εγγύηση;
-άσε ένα κινέζικο είναι...που να μπλέκεις τώρα....δεν υπάρχει ούτε αντιπροσωπεία... :flipout::flipout:

Οσο για την κάμερα για δοκιμάστε αυτό το app: ;)

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/themes-apps/lenovo-super-camera-gallery-v4-12-t2922872

(μειονέκτημα ότι δεν έχει 4Κ recording στο βίντεο)

*οι σχετικοί είτε θα το ξέρουν είτε θα το έχουν οπότε η συζήτηση αποκτάει κι άλλο νόημα.

Μεγειές:

Δηλαδή 30 ευρώ all included.

Κοιτάξτε για Ελλάδα τα "καπέλα" :

30 ευρώ (λόγω black friday) + 5 μεταφορικά για γερμανία (mailboxde) + 12 (από mailboxde για εδώ.

Αν το θέλετε και ποσοστιαία: 50% καπελάκι.....

μονο αμερικη στελνουν ή και αγγλια;
αλλιως θελει mailbox κτλ;