[Επίσημο] OnePlus One

Μακάρι να δώσουν μια εντελώς Vanilla για τις χώρες μας πάντως να γίνει εντελώς Nexus η κατάσταση.

Υπάρχουν εξαιρετικά κινέζικα και γύρω στα 150 και λίγο πάνω από τα 200 όπως το mi3. Το 1+ είναι ας πούμε η κορυφή από όλα αυτά και τσιμπάει τα 300.
Ακόμη και στο 100αρικο βρίσκεις αξιόλογα με συμβιβασμούς.

Αυτη η oled του note3 σε συνδυασμο με πληθωρα θηκων και αξεσουαρ ειναι διλλημα για 60 ευρω ομως ρε παιδι. Μην ξεχναμε πως με μεταφορικα η φαση βγαινει 320.

με τις αναβαθμισεις, τι λεει το μηχανημα?

εχει παρει ή θα παρει android 5?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Προ ημερών, το έδωσα στα δύο ανίψια μου να το περιεργαστούν για κανένα μισάωρο ο καθένας..
Ο ένας έχει το S4 και ο άλλος το iPhone 4s και πάντα φαγωνόντουσαν ποιο είναι το πιο καλό..
Μόλις με ρώτησαν πόσο το πήρα, έπεσαν σε βαθιά κατάθλιψη...
'Καλό είναι', μου είπαν..
Το παράτησαν και ούτε που το ξανακοίταξαν, έστω κ λοξά..

Βασικό στο μάρκετινγκ της εταιρείας πρέπει να γίνει μια ανατίμηση γύρω στο 50% να αποκτήσει κάποιο στάτους το τηλέφωνο.

επέστρεψα από 5 μέρες ταξίδι στο εξωτερικό: για μένα το καλύτερο stress test για το εκάστοτε τηλέφωνο που έχω στα χέρια μου, λόγω συνεχούς χρήσης google maps, foursquare για να ανακαλύπτω tips, photos επικουρικά της βασικής μηχανής κλπ.
έχω πλέον πλήρη εικόνα και λέω με βεβαιότητα ότι το κινητό ήρθε για να μείνει (δυστυχώς μαζί με τα μικρό-bugs του). Από αύριο που θα έχω χρόνο αναλυτικά σχόλια.

Εγώ έχω ένα δίλημμα.
Θα με βόλευε αφάνταστα ένα dual sim κινητό και το μόνο που έχω βρει σχεδόν όπως το oneplus είναι το Honor 6.
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι αντικαταστάτης ή λάθος αγορά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://m.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Εγώ έχω ένα δίλημμα.
Θα με βόλευε αφάνταστα ένα dual sim κινητό και το μόνο που έχω βρει σχεδόν όπως το oneplus είναι το Honor 6.
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να είναι αντικαταστάτης ή λάθος αγορά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://m.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php

cpu και gpu το honor είναι κατώτερο,και σε μπαταρία αν και έχουν την ίδια χωρητικότητα επίσης υστερεί,δοκίμασα μερικά βιντεακια 4k απο youtube και το honor δεν τα έπαιζε καν,ακόμη και το nexus 5 με τον snap800 τα παίζει,απο ποιότητα κατασκευής το honor δεν είναι οτι καλύτερο αν και δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το one,είναι καλύτερο βέβαια απο το lg g2

OnePlus: «Όχι, δεν αποστέλλουμε ανακατασκευασμένα smartphones στους χρήστες»
Αναστάτωση τις προηγούμενες ημέρες στους κύκλους της OnePlus από παράπονα χρηστών ότι έλαβαν από την εταιρεία ανακατασκευασμένα OnePlus One. Το ζήτημα προέκυψε, καθώς ορισμένες μονάδες που έφτασαν σε χρήστες είχαν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, ανοικτά κουτιά, γρατσουνιές και φωτογραφίες μέσα στις συσκευές, το λειτουργικό ήταν ήδη σεταρισμένο, ενώ, σε μία περίπτωση, η συσκευή είχε ακόμη και ένα επιπλέον προστατευτικό οθόνης πάνω της.

OnePlus One

Η OnePlus αναφέρθηκε σε ξεχωριστό post στο forum της στα επτά συνολικά περιστατικά που προέκυψαν, δίνοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, πειστικές εξηγήσεις, δήλωσε ωστόσο ότι ερευνά ακόμη το ζήτημα, αλλά, όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση, δεν αποστέλλει ανακατασκευασμένα smartphones στους χρήστες της.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική τοποθέτηση της εταιρείας εδώ, όπως και εδώ τη θέση της σε επιπλέον παράπονα ότι συσκευές που απέστειλε δε διέθεταν Gorila Glass 3 προστασία και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την υπόθεση...

κάθισα και τα διάβασα (είχα αρκετή περιέργεια να δω τι είχε γίνει μπορώ να πω), και οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν αρκετά αναλυτικές και σοβαρές...

Πάντως όσον αφορά την δικαιολογία της εγγύησης που την λένε κάποιοι σαν αποτρεπτικό παράγοντα ότι θα μπλέξουν με καθυστερήσεις πήγαινε-έλα κλπ θα σας πω το εξής:

Εχω πάει για service iPod 32GB ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ , αγορασμένο από Πλαίσιο, από τις 17 Νοεμβρίου.

Χθες με πήρε κάποιος ένα τηλέφωνο να κάνω sign out από το find my phone γιατί τους μπλοκάρει.
Εκανα κι ακόμα περιμένω....... :flipout:

Μάλλον περιμένουν κι αυτοί καμιά απόφαση από κανά eurogroup... :flipout:

Α ρε ελλαδιστάν....να σουν καμιά αμέρικα και να τους πήγαινες εντός εγγύησης.....σε ώρες θα είχες ξεμπερδέψει....

Σας το λέω επειδή φοβάστε την εγγύηση με τους ξένους. ΧΙΛΙΕΣ φορές με τους ξένους παρά με εδώ. Και το εννοώ το ΧΙΛΙΕΣ.

ας διαβασει κανεις για την "οξειδωση της πλακετας" ως δικαιολογια για να βγαζουν τα τηλεφωνα εκτος εγγυησης και να μην μπορεις να κανεις και τιποτα...

εκτος απο το να ζητας να στο ανοιγουν μπροστα σου...

το πιο συντομο ανεκδοτο: το κινητο εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας...

και απο τη Νεα Ζηλανδια να αγορασω, κοντα μου φαινεται πια...

Δηλαδή φίλε μου οδηγησες 20 λεπτά μια Πέμπτη απόγευμα, παραδωσες το κινητό σου στον πάγκο και μέχρι να πιεις ενα καφεδακι το πήρες έτοιμο, δωρεάν εντος εγγύησης κι έφυγες;
Μπορείς να μας πει τι αφορούσε η επισκευή;
Αν γίνεται έτσι ας πληρώνουμε τα δίπλα να παρουμε Samsung...
Γιατί εγώ ο καημένος μια φορά που το Samsung κολησε καθώς έκανε ΟΤΑ αναβάθμιση και δεν ήθελα να του βάλω χέρι μόνος μου, όντας εντός εγγύησης, έκαναν 4 μέρες να τα βρουν με το τοπικό σερβις, που θα έπρεπε να το στείλω με δικά μου έξοδα για να το παραλαβω κάποια στιγμη στο μέλλον...
Το φλασαρισα τελικά μόνος μου με Odin με custom ROM γιατί ο "γνωστός" που κατάφερα να επικοινωνησω εντος Samsung, δεν μπορούσε να μου αποκαλύψει το λινκ να κατεβασω την επίσημη Ρομ... Τόσο τιμούν την εγγύηση οι επώνυμοι...

Και στην lg είναι γρηγοροι.
Και οθόνη σου αλλάζουν σε μια ώρα αν έχει θέμα.
Δεν είναι όλα άσπρο η μαύρο.
Γενικά samsung και lg έχουν καλό service.Απο εκεί και πέρα οκ, υπάρχουν και εξαιρέσεις....

Κι εγώ 2 φορές σε S3 αλλαγή οθόνης (εκτός εγγύησης) έκανε 2 μέρες εκεί στην Πατησίων σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα service.

Για πηγαίνετε μήλο για service στο Πλαίσιο να γελάσουμε..... 23 μέρες σήμερα και counting......θέλω να δω η επαγγελματική αναισθησία πόσο όριο έχει. Δεν φταίει το Πλαίσιο γιατί κι αυτοί λένε το δίνουν στην infoquest....(άλλο καφενείο κι από κεί) το οποίο προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Ευτυχώς είναι το τελευταίο μήλο που έχει απομείνει σπίτι , δεν θέλω να έχω καμία σχέση πλέον.