[Επίσημο] OnePlus One

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

ε εδώ που τα λέμε το είχαμε καταλάβει, 23 (24) έχει ο μήνας...

Ναι αλλά φιλοφοξουσαμε για αρχές Μαρτίου, κάτι που είναι μάλλον χλωμό.
Όταν βρω χρόνο θα γυρίσω σε 44s και αν αργήσουν πολύ, θα πάω σε cm12.

Update σχετικά με την 05q.
Αρχικά την είχα περάσει με ota πάνω από την 44 και είχε τα γνωστά θέματα (μπαταρία, double tap, lock screen stop responding κλπ)
Χθες γύρισα με toolkit σε στοκ κλειδωμένη 44, έκανα factory reset, μετα 05q ota,ξανά factory reset και στήσιμο όλων από την αρχή.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, και η μπαταρία δείχνει να είναι σαν την 44 (25% χρήση απο το πρωι με 75 λεπτά κλήσεις και 72 λεπτά οθόνη , όλα σε 3g, όχι wifi).
Τουλάχιστον η lollipop ελπίζω να κάτσει σε πιο σταθερά θεμέλια. ..

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αυτό τώρα με το android που προσεύχεσαι να πάνε όλα καλά σε κάθε αναβάθμιση είναι ολιγον τι χοντροαπαράδεκτο.

Δεν είναι χαρακτηριστικό του Android αυτό. Και στις apple συσκευές γίνονται ευτράπελα σε τέτοιες μεταβάσεις.

Εγώ μετά από περαντζάδα σε 05q και έπειτα σε διάφορες unofficial lollipop, βρέθηκα τρέχοντας στην 44s. Η 05q έχει τα Bugs που έχω προαναφέρει, ενώ οι διάφορες Lollipop ενώ πραγματικά είναι πανέμορφες και πετάνε, από αυτόνομία είναι για κλάμματα. Έτσι μια που το opo μου είναι πάνω απ όλα εργαλείο δουλειάς, μόνο η 44s μπορεί να προσφέρει σοβαρή εμπειρία χρήσης αυτή τη στιγμή.

περιέργως, δεν ξέρω τι "ξεστράβωσε", και επανήλθε το κινητό στις πρότερες επιδόσεις αυτονομίας... επιπέδου 44S δλδ, αλλά με την 05Q.

Εδώ συνέβη το ανάποδο. Ενώ η 05Q ξεκίνησε καλά κ συνέχισε για κανένα μήνα , χωρίς να εγκαταστήσω κάτι, έχει στραβώσει τώρα...

Απενεργοποίησα τελείως το AudioFX να δω τι θα γίνει..

Συμφωνώ, η 44s δεν είχε κανένα πρόβλημα.

OnePlus

release-countries_forum-2-png.267638

Dear friends,

It's been a wonderful year at OnePlus - we’ve grown beyond our expectations and received praise from people and publications all over the world. Now, we’re ready to take the EU by storm. The One is making its way to Europe right now, and our team is coming to a city near you!

We’ll be hosting three events next week and would love to see you there. If you’d like to hang out with the OnePlus team and a chance to win some OnePlus swag, RSVP to our EU events with the links below:

Monday March 9th OnePlus x Warsaw

Tuesday March 10th OnePlus x Prague

Thursday March 12th OnePlus x Budapest

We’ll see you there!

Never Settle.

Οπότε σε λίγο καιρό θα μπορούμε να έχουμε και official support από όλες τις πλευρές (παραγγελίες, βλάβες)

έπεσε στα χερια μου το κτήνος kai λέω να το ψάξω για λίγο!

Υπάρχει επίσημο Lollipop για το κινητό και πως το βάζω ?
Αν όχι, υπάρχει κάποιος καλος οδηγός ?
Αξίζει ή να μείνω προς το παρόν μ αυτό που έχει (κιτκατ) ?

Επίσημο αναμένεται μες στον μήνα. Μείνε στην 44s ή αν θες να "παίξεις" δοκίμασε Custom. Υπάρχει εφαρμογή στο Playstore για το opo, κατέβασε την.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

87f2c0c14daea380eac3e239df55232d.jpg

θα περιμένω την επίσημη....

Από τα λίγα που είδα πάντως το lag πάει συνεφο ! Γιατί έτσι ?

Καλορίζικο Γιαννη (αν και για λίγο μονο ειμαι σιγουρος :p )
Δεν παιζει να εχει lag.Ισως να ειναι πιο smooth και απο nexus 6.
Kανε ενα factory reset η clean installation (δεν ξέρω σε τι κατάσταση η με ποια ρομ το παρέλαβες).
Μεινε με kit kat.Απιστευτη αυτονομία και επιδόσεις.
Μπορείς να βάλεις και cm12 (lollipop) αλλα αν ειναι να το κρατησεις εστω και εναν μηνα, περιμενε την επίσημη.

ΥΓ.Ειναι ανωτερο απο το g3 (με εξαιρεση την κάμερα , η οποία θελει λιγη εργασία στα σκοτεινα και δεν εστιάζει το ιδιο ακαριαία με το g3)

θα περιμένω την επίσημη... το στήνω ακόμα.

YG... συνεχίζω να έχω τα ιδια προβλήματα με τη σύνδεση στο google play store , όταν συνδέομαι μέσω wifi sharing απο το macbook pro !
Αν έχει κανεις καμια ιδέα , ας την πει.
αυτό που κάνω ειναι να μοιράζω την ethernet σύνδεση ιντερνετμεσω wifi από το macbook pro..... ενώ συνδέομαι κανονικά μέσω wifi (ξεκλείδωτο) , δε μπορώ να μπω στο google play store, αλλου μπαίνω.

Last edited:
Απο την δουλεια μου ουτε στο δικό μου μπαίνει.
Προφανώς η εταιρεία σου εχει καποιον κοφτη...
Δεν ειναι θέμα συσκευής.

Αυτή τη στιγμή είμαι 40% με 24 ώρες χρήση. Έχω μια ώρα κλήσεις και 4 περίπου ώρες οθόνη.

Όλα αυτά με 44s.

με αρκετή χρήση , σας βγάζει 1 μερα ολόκληρη ?

Σε 2&1/2 μέρες, 4ωρες και 12 λεπτά οθόνη, 2 ώρες κλήσεις με μικτή χρήση 3g και WiFi με 7% υπόλοιπο.
Και όλα αυτά με την 05q που υποτίθεται πως είναι ελαφρώς χειρότερη από την 44.
Απλα πρέπει να περαστεί σωστά. Φρόντισε να είσαι μετά από καθαρή εγκατάσταση.
Ποια ρομ φοράς τώρα?Έκανες factory defaults πριν το στήσεις?

Το δικό μου με τη 44 έχει 8+ ώρες οθόνης με wifi και 6+ ώρες με 4G. Τίποτα δεν το πλησιάζει από άλλες μάρκες.

Με όλα ανοιχτά, wifi, 4G, bt αρκετή χρήση ίντερνετ και 3-4 ώρες ομιλία, μου βγαζει 8 πρωί με 11 το βράδυ, όπου χτυπά το 15% , με BlissPop 5αρα.

Θα το λατρέψεις το κινητό, είναι πάρα πολύ καλό.
Το μόνο αρνητικό που βρίσκω σε σχέση με το oppo find 7, που επίσης έχω, είναι ότι δεν ανοίγει για αλλαγή μπαταρίας και η έλλειψη Sd κάρτας.

Ποιο έχεις; 16 ή 64 GB?