[Επίσημο] OnePlus One

64 GB Cyanogen εκδοση με tempered glass.
Έστρωσε τώρα λίγο (μετά από 1-2 ρετσαρτ) ,αλλα υπάρχουν μερικά μικρά στιγμιαία "παγώματα" σε κάποιες ενέργειες ...
Ίσως επειδή είναι αρχή και ακόμα το στήνω , να κάνει πολλά initialisations) .
Να κάνω ροοτ ή να τ αφήσω στην ησυχία του ?

το double tap to wake/sleep ειναι πολυ βολικο, καθώς και τα gestures στη κλειστή οθόνη!
έκδοση 4.4.4 11.0 XNPH05Q

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

άλλο ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν το καταλαβαίνει καθόλου το stero car kit.

Πριν , ότι κι αν συνδεα (ipod, iphone , usb stick kip) το καταλάβαινε , αλλωτε σα συσκευή , αλλωτε σαν απλό usb disk κι έπαιζα από εκεί τα mp3 .
Το oneplus τώρα δεν το καταλαβαίνει με τίποτα.
Άλλαξα το usb σε PTP και ότι αλλοο βρήκα, αλλα τίποτα... καμια γνώμη ?

Κοίτα, μάλλον δεν αξίζει το root διότι η cyanogen έχει ήδη πολλες λειτουργίες έτοιμες που σε άλλη περίπτωση θα έβρισκες μόνο με root τρόπο, και επειδή εντός του μήνα θα βγει η Lollipop η οποία ακόμα δεν υποστηρίζει σωστά xposed.
Κάνε root μόνο αν θες backup, twrp, titanium κλπ.
Η 05q έπαιξε σε εμένα καλά μόνο όταν έκανα clean install την 44 και μετά ota την 05q μαζί με reset default.
Δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται clean installation, αλλά το reset σίγουρα. Φαντάσου ότι διπλασιαστηκε η αυτονομία του κινητού.

Σου προτείνω Nova launcher σε συνδυασμό με screen of and lock για double tap και για το κλείσιμο της οθόνης (αλλιώς μόνο με double tap στην status bar επανω)

Το ίδιο έχουμε. Εγώ έκανα το root, γιατί ήθελα twrp. Πάντα κάνω ένα factory πριν από κάθε αλλαγή, γι αυτό θέλω και την Custom recovery, μπορώ να επαναφέρω μόνο τα data. Επίσης ήθελα να παίξω και λίγο, να πειραματιστω. Έχω περάσει και την 5αρα bliss και περιμένω την cm12s. Lags δεν έχω πουθενά. Επίσης δεν χρησιμοποιώ κανένα έξτρα launcher. Ότι ου δίνει η rom.
Έχω και εγώ εν παρόμοιο πρόβλημα με το εργοστασιακό bt του αυτοκινήτου, δεν μπορεί να συνδεθεί, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο, αλλά με την rom. Είχα και στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα, με άλλο κινητό, όπου με κάποιες Custom είχα το ίδιο πρόβλημα.

Το έχω παρατηρήσει σε ένα νοικιαρικο Clio το ίδιο πρόβλημα. Δεν τα κατάφερα τελικά να το κάνω με τίποτα να το αναγνωρίσει

Ο λογος που δεν το βλέπει σαν usb ειναι μαλλον οτι αδυνατουν καποια μοντελα αυτοκινητων να αναγνωρισουν στικάκια μεγαλύτερα απο 16 η 32 gb.
Γιάννη εχεις δοκιμάσει 64αρι usb stick και σου δούλευε ?

όχι, 16-32 έχω δοκιμασει .... λες ?

Μερικές πρώτες εντυπώσεις.
Γρήγορο το κινητό, αλλα σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να "σκαλώνει" λίγο. Θέμα software προφανώς.
Η ποιότητα κλήσης δεν με ενθουσίασε.

Η κάμερα, που για μένα είναι σημαντική, τίποτα το ιδιαίτερο. Καλή λεπτομέρεια σχετικά, αλλα πολύ συμπίεση στις φωτό και ανεβάζει ISO για πλακα , με αποτελεσμα να έχει πολύ θόρυβο η εικόνα το βραδυ.
Αργή εστίαση επίσης και πολύ ψάξιμο στο βίντεο (μπρος-πίσω) μέχρι να "κλειδώσει" στο στόχο.
Το βίντεο σχετικά καλο, με μικρή όμως δυναμική περιοχή, λάθος χρώματα στο auto και πολύ κούνημα (δεν έχει ούτε ηλεκτρονική σταθεροποίηση).

Για manual ρυθμίσεις κατέβασα και την εφαρμογή FV5 αλλα δεν δουλεύει και τόσο καλα στο κινητό.
Τεσπα... για φωτογραφίες δεν θα το επαιρνα με τίποτα.

YG... υπάρχει κάποια εφαρμογή για βίντεο με σταθεροποίηση ? Κάτι σαν το hyperlapse σε iphone ?

είδα ότι μπορείς να φτιάξεις κάποια profiles στο κινητό και να τα ενεργοποιείς οποτε θέλεις (home, work, car κλπ).
Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιούνται αυτόματα (πχ μέσω gps location ) ?
Όταν φτάνεις δηλ. σπίτι να ενεργοποιείται το Home profile, otan φτάνεις στη δουλεια το Work klp?

[/COLOR]άλλο ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν το καταλαβαίνει καθόλου το stero car kit.

Πριν , ότι κι αν συνδεα (ipod, iphone , usb stick kip) το καταλάβαινε , αλλωτε σα συσκευή , αλλωτε σαν απλό usb disk κι έπαιζα από εκεί τα mp3 .
Το oneplus τώρα δεν το καταλαβαίνει με τίποτα.
Άλλαξα το usb σε PTP και ότι αλλοο βρήκα, αλλα τίποτα... καμια γνώμη ?

Είναι ελάττωμα του Cyanogenmod. Αν δεν κάνω λάθος από το CM.11 και μετά. Το ταλαιπωρούν χρόνια τώρα...

τελικά το έλυσα με τα profiles το ζήτημα...

Μπορείς να ενεργοποιείς κάποιο prοfile όταν κανεις connect σε κάποιο wifi δίκτυο.

Εγώ πχ έχω στάνταρ 2 δίκτυα που συνδέομαι (σπίτι, δουλεια) και θέλω ν ανοιγοκλείνω το lock screen kai to bluetooth όταν μπαίνω/βγαινω σε αυτά τα δίκτυα (που στην ουσία σημαίνουν και αντίστοιχοι "χώροι" , σπίτι-δουλεια.

Πηγαίνεις στα settings-profiles, φτιάχνεις τα 2 αυτά profile kai ενώ είσαι σε κάποιο απ αυτά , πατάς πάνω δεξια στο geotagging και ενεργοποιείς ανάλογα τα wifi δίκτυα (έχει και toggles για bluetooth kai nfc).

Screenshot_2015-03-06-19-23-33.jpg

Screenshot_2015-03-06-19-23-22.jpg

σε μερικά android phones (htc-samy ) υπαρχει μια οθόνη αριστερά της home screen , to blinkfeed λέγεται σε htc , υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ ?
Το έχει βάλει κανεις kai na doyleyei svsta? ?

σε μερικά android phones (htc-samy ) υπαρχει μια οθόνη αριστερά της home screen , to blinkfeed λέγεται σε htc , υπάρχει κάτι ανάλογο εδώ ?
Το έχει βάλει κανεις kai na doyleyei svsta? ?

μπορείς να βάλεις αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2735764 της samsung δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,το flipboard είναι