[Επίσημο] OnePlus X

Re: The OnePlus X has officially arrived

Η οθόνη του S6 έχει καλυτερη συμπεριφορά στον ήλιο απο την οθόνη του G4. Γενικά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (μαζί με το Note 5).

Samsung Galaxy S6 boasts the best display in the business...http://www.androidauthority.com/galaxy-s6-display-tests-displaymate-593778/

Δεν ξέρω αν η οθόνη του Χ είναι τόσο ποιοτική , πάντως σε σχέση με οποιαδήποτε IPS σίγουρα θα είναι καλύτερη.

Απάντηση: The OnePlus X has officially arrived

τώρα που το σκέφτομαι, είναι ο τέλειος αντίπαλος για το xiaomi mi 4c τω 3GB ram... σχεδόν ίδια τιμή (κανά 10-15 διαφορά αν έχουν?), ίδιο μέγεθος / ανάλυση οθόνης, και δίκαρτα και τα δύο... αλλά από εκεί και πέρα, μόνο διαφορές...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7630&idPhone2=7512

Μου ήρθε invite και δεν το χρειάζομαι...
Όποιος το θέλει το δίνω...

Έχω την εντύπωση ότι θέλει την διαδικασία που ήθελε και το 1+2...

Μου ήρθε και μένα invite.
Αν κάποιος το θέλει και ξέρει την διαδικασία εδώ είμαι

You’re invited

OnePlus Logo
Congratulations, you have just received an invite to purchase the OnePlus X.

χμμμμ...ωρε λες?

Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Αναλογικά είναι πιο ωραία συσκευή από το oneplus two.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θυμίζει αρκετά το iphone 4 αλλά φαίνεται πολύ πιο upmarket απο το 1+2 , και το κυριότερο έχει και λογική τιμή όχι σαν κάποιες εταιρείες που πουλάνε μετριότητες στα 769 ευρώ.

https://forums.oneplus.net/threads/review-of-oneplus-x.398665/

Πρώτο review από χρήστη.
Δείχνει απλά εκπληκτικό.
Παίζει και με λιγότερα lags από το oneplus two.
To design του με ψήνει πιο πολύ κάθε φορά που το βλέπω. Πανέμορφο απλά.
Όσοι έψαχναν καλή συσκευή μέχρι τις 5" νομίζω δεν χρειάζεται να ψάξουν αλλού.

Αυτό είναι στο πνεύμα του πρώτου oneplus και ακόμη καλύτερο. Αν είχε και λίιιγο καλύτερη μπαταρία και cyanogen, θα ήταν η τέλεια πρόταση.
Όσον αφορά στις οθόνες, και μένα δε μου αρέσουν τα καμένα χρώματα της Samsung στις τηλεοράσεις αλλά στη χρήση του κινητού η amoled κάνει τη διαφορά, κυρίως σε ανοιχτούς χώρους!

Αν δεν τα είχαν σπάσει με τη cyanogen, θα είχα το oneplus two τώρα αντί για το note 4.
Σκέφτομαι πάντως να το δοκιμάσω το Χ.

Απάντηση: Re: The OnePlus X has officially arrived

Αν δεν τα είχαν σπάσει με τη cyanogen, θα είχα το oneplus two τώρα αντί για το note 4.
Σκέφτομαι πάντως να το δοκιμάσω το Χ.

εγώ πάλι αν δεν είχα πάρει ήδη το xiaomi mi4c στην σύζυγο, εννοείται ότι τώρα θα επέλεγα αυτό...

Κλάσεις ανώτερο το Note 4 από το 1+2.

Δεν μετράει μονο το antutu αγαπητέ.
Σουπερ συσκευή το Note 4 , αλλα οσο πιο aosp ειναι μια ρομ τοσο το καλύτερο / lag free.
Αν βάλω στο παιχνίδι και το root , ξεφεύγουμε κόμα πιο πολύ.
Αν το oneplus 2 είχε cyanogen , το μονο που θα μου έλειπε απο το note 4 θα ηταν η amoled (ουτε καν τα 2κ αναλυσης) και ελαφρώς η microsd (τα 64gb ευτυχώς ειναι σχετικά αρκετά).

Δεν μετράω μόνο Antutu αλλά και οθόνη , κάμερα , εμφάνιση , ποιότητα κατασκευής , brand name , μεταπώληση κτλ.

Δεν μετράει μονο το antutu αγαπητέ.
Σουπερ συσκευή το Note 4 , αλλα οσο πιο aosp ειναι μια ρομ τοσο το καλύτερο / lag free.
Αν βάλω στο παιχνίδι και το root , ξεφεύγουμε κόμα πιο πολύ.
Αν το oneplus 2 είχε cyanogen , το μονο που θα μου έλειπε απο το note 4 θα ηταν η amoled (ουτε καν τα 2κ αναλυσης) και ελαφρώς η microsd (τα 64gb ευτυχώς ειναι σχετικά αρκετά).

μα και στο antutu υπολείπεται το note 4

μα και στο antutu υπολείπεται το note 4

Απο ποιο ? Απο το op2 ?
Το εχω γράψει πολλές φορές.Το antutu , δεν το εχω για σοβαρό benchmark.
Τα benches ειναι ο χειρότερος τροπος να διαλέγεις συσκευή.Μετράει και το fine tuning του software (χολαίνουν πολλές εταιρείες εκει) .
Οπως εχουν τώρα τα πράγματα , το note 4 ειναι ανωτερη συνολικά συσκευή απο το op2.Καλύτερη οθόνη (2k amoled),κάμερα,μπαταρία,nfc,ir,microsd ακόμα και software (lag free η 5.1.1)
Απλά εγω είμαι software-ικός τύπος :p Θέλω την νέα εκδοση του android ΤΩΡΑ και θέλω και root ... :p

Απο ποιο ? Απο το op2 ?
Το εχω γράψει πολλές φορές.Το antutu , δεν το εχω για σοβαρό benchmark.
Τα benches ειναι ο χειρότερος τροπος να διαλέγεις συσκευή.Μετράει και το fine tuning του software (χολαίνουν πολλές εταιρείες εκει) .
Οπως εχουν τώρα τα πράγματα , το note 4 ειναι ανωτερη συνολικά συσκευή απο το op2.Καλύτερη οθόνη (2k amoled),κάμερα,μπαταρία,nfc,ir,microsd ακόμα και software (lag free η 5.1.1)
Απλά εγω είμαι software-ικός τύπος :p Θέλω την νέα εκδοση του android ΤΩΡΑ και θέλω και root ... :p
ναι,απο το op2

υπαρχει ανθρωπος που εχει παρει note για την εμφάνιση?!