[Επίσημο] OnePlus X

Πόσο το πουλάνε τώρα το κινητό?
Χρειάζεται η διαδικασία όπως το opo 1 ή πλέον έρχεται δωρεάν Ελλάδα?
Υπάρχει cyanogen διαθέσιμη να λειτουργεί χωρίς προβλήματα? Oxygen os δε με πείθει και τόσο με όσα διαβάζω.

Και χωρίς περιστροφές 😊 πως βλέπεις τη χρήση του σε σύγκριση με το opo 1 αν τα χεις χρησιμοποιήσει και τα δύο? Αξίζει?
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

Και χωρίς περιστροφές 😊 πως βλέπεις τη χρήση του σε σύγκριση με το opo 1 αν τα χεις χρησιμοποιήσει και τα δύο? Αξίζει?
Ευχαριστώ.

το ΟΡΟ ειναι το τηλέφωνο μου, και το ΟΡΧ ήταν για ενα διάστημα της συζύγου.

Και τα δύο με εχουν αφησει υπερευχαριστημένο (εκτός από την τελευταία ΟΤΑ που πήρε το ΟΡΟ και μου το έχει τσακίσει)
Δεν μπορώ να τα συγκρίνω άμεσα καθώς εγώ είμαι των 5.5' και το 5άρι μου φαίνεται μικρό, οπότε για εμένα η επιλογή του ΟΡΟ ειναι αυτονόητη βάση μεγέθους.
Πιο παραμετροποιήσιμο το ΟΡΟ, σαφώς ομορφότερο το ΟΡΧ
Στα γενικά χαρακτηριστηκά καλύτερο το ΟΡΟ, εκτός του δίκαρτου και του ράδιο.
απίστευτα smooth και γρήγορα και τα δύο

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

το ραδιοφωνο δυστυχως ειναι ουσιαστικα αχρηστο καθως δεν μπορει να αποθηκευσει σταθμους.
προσωπικα δεν το χρησιμοποιω, αλλα φιλος που το εψαξε λιγο παραπανω δεν βρηκε λυση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus X

Τσάμπα! Απο Κίνα μεριά με τα 2/3 των λεφτων φέρνεις πολύ καλύτερες συσκευές

καλά, και αυτό από Κίνα έχει 270 , και επίσης δεν έχω πετύχει κάποιο τόσο όμορφο, καλοκατασκευασμένο, με αντίστοιχα ποιοτικά υλικά και το ίδιο και τα αξεσουάρ του, που να μην φωνάζει "κινέζος", με αρκετά καλό h/w, 2SIM & radio, και το κυριότερο με καθαρό android χωρίς bloatware και χωρίς lag!!...

Νέα τιμή στα 239 απο την oneplus. Κελεπούρι.
https://oneplus.net/gr/x

Send from my ONE E1003 using Tapatalk

Οταν με 215$ παίρνεις κινητό με φετινό chip snapdragon 650 και ανώτερη κάρτα γραφικών δεν το λες και τόσο κελεπούρι το κινητό με το προπέρσινο chip που το κατέβασαν για λίγες μέρες στα 239 ευρώ. Πιο vfm ειναι το op2 με τον 810 στα 319.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

Οταν με 215$ παίρνεις κινητό με φετινό chip snapdragon 650 και ανώτερη κάρτα γραφικών δεν το λες και τόσο κελεπούρι το κινητό με το προπέρσινο chip που το κατέβασαν για λίγες μέρες στα 239 ευρώ. Πιο vfm ειναι το op2 με τον 810 στα 319.

Παίρνεις κάτι συνολικά αντίστοιχο ή καλύτερο? Ας μην μείνουμε μόνο στο cpu/gpu... Επειδη το είχα, ήταν απόλαυση στο χέρι

====

το public είμαι περίεργος να δω αν θα κατεβάσει την τιμή... αν και το βλέπω απίθανο

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

Παίρνεις κάτι συνολικά αντίστοιχο ή καλύτερο? Ας μην μείνουμε μόνο στο cpu/gpu... Επειδη το είχα, ήταν απόλαυση στο χέρι

====

το public είμαι περίεργος να δω αν θα κατεβάσει την τιμή... αν και το βλέπω απίθανο

Ναι παίρνεις το xiaomi redmi note 3 pro, όπως και το xiaomi mi4c με τον 808 με 3gb 32rom επίσης με 220 $ . Σύμφωνα με αυτα τα κινητά και την τιμολόγηση τους το opX για εμενα θα έπρεπε να ήταν στα 180 ευρώ. Εκεί θα ήταν δυνατό vfm . Στα 240 και στα 300 ευρώ που το δίνει το public ειναι ακριβό.

Last edited:
Συμφωνώ οτι είναι απόλαυση γιατί εγώ το έχω ακόμη και με CM13 και δουλεύει άψογα. Γιατί και η υποστήριξη παιζει και αυτή τον ρολο της.

Send from my ONE E1003 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

Ναι παίρνεις το xiaomi redmi note 3 pro, όπως και το xiaomi mi4c με τον 808 με 3gb 32rom επίσης με 220 $

τώρα μιλάς σε άνθρωπο που είχε το mi4c, και το πούλησε (κοψοχρονιά, μπαϊλντισμένος, απαράδεκτο OS) για να πάρει το ΟΡΧ... -bye-

... και για του λόγου του αληθές....

http://avclub.gr/forum/showthread.php/145997-One-Plus-X-συγκριτικά-με-Xiaomi-Mi4c

νά'μαι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus X

τώρα μιλάς σε άνθρωπο που είχε το mi4c, και το πούλησε (κοψοχρονιά, μπαϊλντισμένος, απαράδεκτο OS) για να πάρει το ΟΡΧ... -bye-

Εντάξει όπως βολεύεται ο καθένας τι να σου πω... Εγω περιμένω το note 3 pro οταν το πάρω θα σου πω εντυπώσεις. Πάντως απο specsστην τιμή που παίζει σβήνει τον ανταγωνισμό.

Εκανα edit το παραπάνω ποστ μου... μα τo xiaomi ήταν αυτό που με έκανε να σταματήσω να κοιτάω αποκλειστικά το h/w και να κοιτάω το σύνολο... και σαν σύνολο το ΟΡΧ είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό, κι ας είναι παλαιότερο h/w. Καλύτερο συνολικά από το mi4c (για μένα). xiaomi θα ξανάπερνα ΜΟΝΟ αν μπορούσε να μπει cyanogen...

πέρασα από mi4i σε oneplus x και δεν το μετάνοιωσα ούτε δευτερόλεπτο

σαν πακέτο μακράν καλύτερο & σκυλί του πολέμου - ο firefox με 8 και 10 παράθυρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα

καλύτερη οθόνη, ποιοτικότερη κατασκευή κλπ κλπ - α, και επίσης πιο καλή εμπειρία android