[Επίσημο] Oppo Find 5

Re: Απάντηση: Re: Oppo Find 5

Τιποτα.....:smash:
είναι από το G2 αλλά η επιλογή ενεργοποιείτε με συνεχόμενα πατήματα στο αριθμός κατασκευής και οχι έκδοση λογισμικού,δοκίμασε το

Attachments

• 2013-12-20 19.02.27.jpg
    2013-12-20 19.02.27.jpg
    42 KB · Views: 207
Απάντηση: Oppo Find 5

Πανω-κατω θα συμφωνισω και εγω τοσο παει αν και εγω το εγω και στην εξοικονόμηση ενεργειας.
Γενικα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια θαταν και καλυτερα. Ειναι ισως το μονο 'αρνητικο' που εχω βρει μεχρις στιγμης στην εξαιρετικη αυτη συσκευη.
Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο και απροβληματιστο.
Μπραβο στην ΟΡΡΟ

Re: Oppo Find 5

Δηλαδη το S4 που με ανοικτο wifi κραταει 2μιση μερες ειναι αθλος;
Ωχ! ποιος τον ακουει τον αδερφο μου που του παραγγειλα το oppo.....

Re: Απάντηση: Oppo Find 5

Πανω-κατω θα συμφωνισω και εγω τοσο παει αν και εγω το εγω και στην εξοικονόμηση ενεργειας.
Γενικα λιγο μεγαλυτερη μπαταρια θαταν και καλυτερα. Ειναι ισως το μονο 'αρνητικο' που εχω βρει μεχρις στιγμης στην εξαιρετικη αυτη συσκευη.
Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο και απροβληματιστο.
Μπραβο στην ΟΡΡΟ

μην είμαστε και αχάριστοι, value for money απίστευτο!!!!

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση για το find 5 αλλά και γενικότερα τα κινητά της oppo. Με την εγγύηση τί ισχύει, γιατί δεν βρήκα κάτι στο site που το παραγγελνεις.
Ευχαριστώ.

Aν το παρεις απο το ευρωπαικο καταστημα η εγγυηση ειναι διετη.
Και νομιζω οτι εαν παθει κατι τα μεταφορικα δικα τους (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιαυτο το τελευταιο απο την αποψη οτι δεν το διαβασα εγω αλλα μου το μετεφεραν).

Σε ότι αφορά τα ελληνικά χωρίς root και χωρίς την morelocale 2
Κανoυμε dial *#0000# και όταν πάμε στις γλώσσες, θα έχει πάρει και τα Ελληνικά να επιλέξεις.

δεν το δοκίμασα αλλά λένε στο myphone,, ότι δουλεύει.

Όποιος θέλει να αγοράσει NFC tags μου το λέει.. περίσσεψαν μερικά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Oppo Find 5

Κάλημερα. Νεος κατοχος του Oppo FIND 5 (16GB) . Eλπιζω να μη σας ζαλισω με ερωτήσεις ,αλλα η μεταβαση από 3gs στο oppo είναι λιγο δυσκολη. Προς το παρον είμαι με την colorOS. Με ανυσηχει λιγο η διαρκεια της μπαταριας, αλλα το σκαλισα αρκετα και δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα. Περισσοτερες ερωτήσεις σε λιγες μερες. Καλως σας βρηκα!