[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Εγώ είχα βάλει την odexed που κανονικά προορίζεται για takju και σήμερα μάλλον θα περάσω την deodexed, την ανέβασε ο bigxie στο xda...

Η 4.2 τα σπάει, είναι πρώτη φορά που σκέφτομαι να παραμείνω στη stock rom.

Παίδες ποιο πρόγραμμα ηχογράφησης προτείνετε; Έχω τσεκάρει τα smart & easy voice recorder αλλά θα ήθελα κ καμία άλλη πρόταση...

Which bugs are you experiencing in Android 4.2? (Select all that apply)

Battery Drain/Slow Charging (32%, 1,494 Votes)
Random Reboots/Instability (27%, 1,288 Votes)
Auto-Brightness Bug (24%, 1,124 Votes)
Android 4.2? I'm still waiting on 4.1! (20%, 924 Votes)
None of the above (19%, 902 Votes)
Issues with the Lockscreen (19%, 878 Votes)
Broken Bluetooth (13%, 635 Votes)
**
Other issues (explain in comments) (7%, 322 Votes)
**

Total Voters: 4,708

Το βράδυ την έπεσα για ύπνο στις 2+ με 34% μπαταρία.. Είχα βάλει ξυπνητήρι για εργαστήριο στις 8.30. Ε δεν ξύπνησα.. το κινητό τα είχε κακαρώσει. Υποθέτω πως κάποιο process έμεινε ανοιχτό γιατί πριν έπαιζα.. Έλεος.

Το βράδυ την έπεσα για ύπνο στις 2+ με 34% μπαταρία.. Είχα βάλει ξυπνητήρι για εργαστήριο στις 8.30. Ε δεν ξύπνησα.. το κινητό τα είχε κακαρώσει. Υποθέτω πως κάποιο process έμεινε ανοιχτό γιατί πριν έπαιζα.. Έλεος.

Με την 4.2 ησουν ?
Γραφεται παντου οτι καταναλωνει πιο πολλυ μπαταρια απο την 4.1.2
Βεβαια αυτο που σου συνεβη ειναι ψιλοπαραλογο ακομα και ετσι.

Ναι 4.2. Το κοίταξα βέβαια και τις προάλλες και όλο το βράδυ έφαγε ένα 5%.. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Αυτή έχω περάσει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1821673

Hπια rom δειχνει, οχι καραφορτωμενη.Πιο πολυ μαλλον εφταιγε η ανοιχτη αφαρμογη , παρα το κινητο ή η rom που φοραγες.

μα αυτό ακριβώς έιναι το πρόβλημα... λόγω ίσως κακού cpu management (άλλος governor?) μερικές φορές δεν μπαίνει σε deep sleep.

μία λύση ειναι να του τραβάς ένα reboot πριν πας για ύπνο. Εγώ μέχρι να βγεί η 4.2.1, μένω στην 4.1 με camera και keyboard απο 4.2 που δουλεύει αψεγάδιαστα.

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

περασε και σε μένα χτες το βράδυ... δεν εχω ακόμα παρατηρήσει τίποτα περίεργο. Θα δείξει...

(τα bugs που αναφέρονται σε προηγούμενο ποστ, δεν αναφέρονται όλα και στο 9250)

Πάντως μια ωραία αλλαγή στην 4.2 είναι τα widgets στη lock screen. Πριν είχα έτσι την επιφάνεια.

Screenshot_2012-11-21-02-00-52.png

Πλέον βλέπω το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να το ξεκλειδώσω..

Screenshot_2012-11-21-02-03-39.png

Και αφού δε χρειάζομαι το πρόγραμμα στην επιφάνεια, την έκανα κάπως έτσι.

Screenshot_2012-11-21-02-08-12.png

Πλέον λέω να χρησιμοποιώ τον n7player.. Έχει και ωραίο lock widget.

Screenshot_2012-11-21-12-45-00.png

η απορία μου ειναι: τι νόημα έχει η lockscreen όταν όλα αυτά τα πραγματάκια πατιούνται? :idea:

Κοίτα το είχα σκεφτεί κι' εγώ αυτό.. Τελικά είναι πολύ βολικά τα widgets και από τη στιγμή που δε μπαίνεις σε κλήσεις δεν υπάρχει θέμα ΙΜΟ.

Παιδιά διάβασα ότι για browsing η μπαταρία του κρατάει μόνο 3 ώρες, κυρίως λόγω του ότι τα άσπρα backgrounds των site τρώνε πολύ σε AMOLED. Είναι αλήθεια? Το χρησιμοποιείτε για browsing γενικά?

δεν έχω κάτσει να το "λιώσω" για να δω αν όντως ισχύει το 3ωρο που λες (το οποίο το έχω διαβάσει και εγώ κάπου, λογικά εκεί που το είδες και εσύ. gsmarena ίσως? )
Ομως ναι, η οθόνη "ρουφάει", είναι το πιο ενεργοβόρο (και με διαφορά) μέρος του κινητού.

===================
Εντυπώσεις από την 4.2 τώρα... βασικά κυρίως απογοήτευση. Η μπαταρία έχει πέσει στα 2/3 - 3/4 της διάρκειας που είχε με την 4.1.2. Παρατηρώ και με το cpu spy, ότι σε deep sleep σε σχέση με πριν είναι λιγότερη ώρα ο επεξεργαστής. Χοντρικά ένα 10%. Αρα το λειτουργικό δεν είναι τόσο "ήρεμο", αλλά όλο και κάτι θα κάνει. Επίσης η διαχείριση της μνήμης δείχνει να είναι χειρότερη, καθώς πλέον μόνιμα δείχνει να έχει λιγότερη ελεύθερη, από ότι αντίστοιχα είχε με την 4.1.2
Το don't panic gps (που έκανε την προσφορά του Πλαισίου καλή σαν συνολικό bundle) δεν τρέχει πια, κρασάρει με το που πάω να το φορτώσω, και έχω μείνει χωρίς gps...
Και άλλο ένα πρόγραμμα μου δεν έπαιζε σωστά (boxtogo pro, το οποίο έχω αγοράσει, αλλά τουλάχιστον εκεί ο developer μου έδωσε μια Beta version και παίζει)
Και πιθανότατα και άλλα από τα προγράμματα μου μπορεί να έχουν πρόβλημα, που δεν έτυχε να τρέξω ακόμα.

στα θετικά... νταξ το app της κάμερας είναι καλύτερο αλλά δεν με ενδιαφέρει, το swype πληκτρολόγιο έχει πλάκα (και δουλεύει άψογα στα Ελληνικά!!!) , οι ειδοποιήσεις - ρυθμίσεις είναι πιο βολικές έτσι όπως ανοίγουν τώρα... όμως τίποτα από αυτά δεν αντισταθμίζει την μικρότερη αυτονομία.

bottom line: αν τα ήξερα αυτά από πριν, ΔΕΝ θα προχωρούσα σε αναβάθμιση σε 4.2