[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 δεν μπορώ να αλλάξω την ένταση από την lock screen. Για ρίξτε μια ματιά και εσείς.

πράγματι...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

:p :p :p

Μπορεί σε άλλου είδους συσκευές να τους βγάζω τα μάτια, αλλά στα κινητά / τάμπλετ είμαι πολύ χ3στ4ς.. Εδώ ούτε root δεν έχω κάνει τις δικές μου... Το βλέπω, το λιγουρεύομαι, αλλά... ειδικά με αυτά τα disclaimer που διάβασα... :p

(ειδικά το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς, δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι μπορεί να μείνω χωρίς, αν κάτι πάει στραβά...)

Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα -bye-

ουπς ζορικα τα πράγματα σε αυτη τη φάση.... αναμονή!!!
αυτο βασικά ειναι να το δοκιμάσεις αν έχει κ 2ρη συσκευη που δεν σε νοιαζει αν θα πάθει κάτι...
παιζει μονο σε nexus;

Last edited:
Εμένα πάντως δε με πείθει ούτε για δοκιμή ακόμα… αργότερα ίσως…

Και εγω τα ίδια καταλαβαίνω.
Εχω μείνει στην στοκ 4.1.2 και δεν την αλλάζω με καμμία , εκτος αν φυσικα βγει η lime pie ( 5.0 ) ...
Η σειρά 4.2x δεν μου προσφερει κατι διαφορετικό και εχει ψιλοθεματακια.

Και εγω τα ίδια καταλαβαίνω.
Εχω μείνει στην στοκ 4.1.2 και δεν την αλλάζω με καμμία , εκτος αν φυσικα βγει η lime pie ( 5.0 ) ...
Η σειρά 4.2x δεν μου προσφερει κατι διαφορετικό και εχει ψιλοθεματακια.

Εγώ συνεχίζω να κάνω update με την πρώτη ευκαιρία .. και το ξέρω ότι έχετε και εσείς και άλλοι προβλήματα…
Προσωπικά την έχω γλυτώσει ως τώρα.
Αλλά επιβεβαιώνω ότι θα μου έλειπε τίποτα εάν είχα κάτσει στην 4.1.2

Έπιασα χθες στα χέρια μου την ίδια στιγμή τα galaxy s3 και nexus 4

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το s3.Παρα πολυ αργο και έστω αυτο το μισο κλικ πιο πάνω σε μέγεθος με χάλασε πολυ, όπως και η πιο πλαστική αίσθηση στην κατασκευή του απο το galaxy nexus.H Samsung το έχει φορτώσει πολυ και δυστυχώς έχει παρα πολυ lag.

To nexus 4 ήταν mixed bag.
Ωραίο σε διαστάσεις, μου έλειψε η amoled, και σε απόκριση μου φάνηκε σχεδόν ίδιο με το galaxy nexus.Το τύπου γυαλί πίσω δεν μου εκανε αίσθηση.Πιο πολυ ζήλεψα τα 2gb ram για να ανοίγω πιο γρήγορα το autocad μου.469 δεν θα έδινα με τίποτα , αν και ο ασύρματος φορτιστής ανεβάζει την αξία.

Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το galaxy nexus κρατήστε το ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα νεα hi end με τις full hd οθόνες...

Last edited:
Εγώ συνεχίζω να κάνω update με την πρώτη ευκαιρία .. και το ξέρω ότι έχετε και εσείς και άλλοι προβλήματα…
Προσωπικά την έχω γλυτώσει ως τώρα.
Αλλά επιβεβαιώνω ότι θα μου έλειπε τίποτα εάν είχα κάτσει στην 4.1.2

Έβαλες 4.2.2;Έχες κρατήσει root?
To galaxy nexus toolkit τελικα υποστηρίζει την 4.2.2;Κάτι διαβάζω ότι θέλει και αλλαγή drivers για να δει το κινητο.

Έβαλα κι εγώ μια rooted/deodexed 4.2.2 (κατευθείαν από CWM) και μου έχει κάτσει μια χαρά. Προφανώς στρώσανε σχεδόν όλα τα bugs της 4.2.1, μια και ως τώρα δε μου έχει βγάλει κάτι.

Υ.Γ. Την έχω εδώ και μια εβδομάδα περίπου.

Έβαλες 4.2.2;Έχες κρατήσει root?
To galaxy nexus toolkit τελικα υποστηρίζει την 4.2.2;Κάτι διαβάζω ότι θέλει και αλλαγή drivers για να δει το κινητο.

Όχι δεν με ενδιέφερε να κρατήσω root

Έβαλα απλά την ΟΤΑ όταν έφτασε.

Υπαρχουν 3-4 "σταμπες" στις rom των galaxy nexus.
Η καθεμια παιρνει ΟΤΑ σε διαφορετικες περιοδους.
Αν εχει μεινει πολυ πισω πχ 4.1.1 , τοτε εχεις samsung branded και οχι google rom.
Μπορεις να αναβαθμισεις πανευκολα με 2-3 κλικ κατεβαζοντας το galaxy nexus toolkit.