[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Το σβήσιμο γίνεται στο unlock μήπως ήσουν unlock?
Εμένα το κντ ήταν unlock και απλά προχώρησα μόνο στο root....

Εκτός πάλι κι αν βρέθηκε κάτι νέο στη μέθοδο και έχω χασει επεισόδια..

Το busybox (απο ότι έχω καταλάβει) είναι η εφαρμογή που κάνει push στο κντ τα "πειραγμένα" files για να είσαι root.
Δεν το πειράζεις ΠΟΤΕ αυτο το "app" -bye-

Last edited:
Όχι εκανα unlock bootloader (φαντάζομαι αυτό εννοείς) κ μετά root αλλά δεν σβήστηκε τπτ.
Ναι απο οτι κατάλαβα κ εγώ δεν είναι για πείραγμα το busy οπότε το αφήνω στην ησυχία του...
Μερσι...

ναι ,υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει ο bootloader χωρις να χαθούν τα δεδομένα εάν δεν ακολουθήσεις την διαδικασία της google ("fastboot oem unlock", το οποίο κανει wipe την μνήμη για λόγους ασφαλείας).

http://www.xda-developers.com/andro...hout-fastboot-on-galaxy-nexus-nexus-4-and-10/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628477

το busybox δεν ειναι τίποτε άλλο, παρα ένα binary αρχείο το οποίο περιέχει ομαδοποιημένες βασικές εντολές του unix.

Last edited:
Αρα απο την στιγμή που έχει κανει κανεις ρουτ απο οτι λέει στο πρωτο λινκ και έχει κ τον bootloader ξεκλειδωτο είναι πιο εύκολος στόχος χάκερς κ υιών;;
Δλδ είναι καλό μετα το ρουτ να ξανά κλειδώνεται ο bootloader;

Έχει εγκαταστήσει κανείς alsa mixer στο nexus; δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνει αλλά ήθελα να " παίξω" λίγο....

Όχι δε το έχω βάλει, αλλά μάλλον άχρηστο θα σου είναι.
Υποθέτω ότι το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το master volume. Ή και να κάνεις και mute.

Όχι δε το έχω βάλει, αλλά μάλλον άχρηστο θα σου είναι.
Υποθέτω ότι το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το master volume. Ή και να κάνεις και mute.
μαλιστα... ακυρο το λοιπον!!!
ευχαριστω Τασο..

χρησιμοποιεί κανεις το AirDroid;;
γιατι όταν σβηνει η οθονη του κινητου χάνεται η συνδεση;;

Ελεγξε το παρακάτω στα settings του κινητού (οχι του App)
Settings - Wi-Fi - κάτω δεξιά κλικ στην γραμμουλα - Advanced - Keep WiFi ON during sleep και επέλεξε τι θέλεις να κάνει.

Ευχαριστώ... Τελικά εγώ εφταιγα.
Είχα βάλει το ντροϊντ στο γκρινιφαϊ και με το που έκλεινε η οθόνη σταματούσε να λειτουργεί ... Δεν πρόλαβα να το ξαναδοκιμασω αλλά μάλλον αυτό είναι.

Οι ρυθμίσεις του wifi είναι οκ.

Γιατί τις τελευταίες μέρες όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του fbook και msnger το τηλέφωνο σέρνεται;; Και στο να ανεβάσει τα μνμ, και στη χρήση της εφαρμογής και στη χρήση άλλων εφαρμογών ουν τρέχουν αυτές οι δύο... Πριν δεν είχα τόσο θέμα...

Γιατί τις τελευταίες μέρες όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του fbook και msnger το τηλέφωνο σέρνεται;; Και στο να ανεβάσει τα μνμ, και στη χρήση της εφαρμογής και στη χρήση άλλων εφαρμογών ουν τρέχουν αυτές οι δύο... Πριν δεν είχα τόσο θέμα...

Μπες μια στις εφαρμογές και σβήσε τα κασε τους. Κάτι έχει σκαλώσει. Εμένα δεν με ενοχλούσε το Facebook αλλά με κάθε αναβάθμιση γίνεται και βαρύτερο. Σε λίγο θα γίνει βαρύτερο και από το autocad σε απαιτήσεις. Το σούταρα και ησύχασα.

Εναλλακτικά δοκίμασε και καμιά αλλά εφαρμογή μήπως σου δουλεύει καλύτερα.

απορώ γιατί ένα πρόγραμμα σε τηλέφωνο πρέπει να τρώει 70-80mb ram και να έχει 30 services για να σου δείξει το timeline και τα notifications σου...

(το έχω σουτάρει πολύ καιρό τωρα, απο κινητό και ταμπλετα και βρήκα την υγειά μου)

απορώ γιατί ένα πρόγραμμα σε τηλέφωνο πρέπει να τρώει 70-80mb ram και να έχει 30 services για να σου δείξει το timeline και τα notifications σου...

(το έχω σουτάρει πολύ καιρό τωρα, απο κινητό και ταμπλετα και βρήκα την υγειά μου)

Και μπαίνεις από τον browser δλδ;

Σαφώς κ έχεις δίκιο....
Από την άλλη δεν ήταν τόσο αργό λίγο καιρό πριν...
Τώρα 2-3 μέρες είναι που σέρνεται στη κυριολεξία

Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει πιθανούς λόγους γιατί το κινητό μου σέρνεται απίστευτα τελευταία;
Κυρίως με την γαμωεφαρμογη του Facebook αλλά κ γενικότερα...
Τρόποι επίλυσης;;
Ευχαριστώ....

Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει πιθανούς λόγους γιατί το κινητό μου σέρνεται απίστευτα τελευταία;
Κυρίως με την γαμωεφαρμογη του Facebook αλλά κ γενικότερα...
Τρόποι επίλυσης;;
Ευχαριστώ....

Το φειςμπουκ είναι εντελώς σάπια εφαρμογή. Τρέχει διαρκώς και μπορεί να τρώει 70-80μβ ραμ ή και περισσότερο. Θα πρότεινα να την απενεργοποιήσεις και να χρησιμοποιήσεις κάποια εναλλακτική όπου από τα σχόλια θα καταλάβεις αν είναι ελαφριά. Εγώ το είχα κάνει έτσι και απλά θέλει λίγο προσαρμογή ή νεα. Τελικά χωρίς να με ενοχλούσε κάπου συγκεκριμένα έβγαλα τελείως το φεισμπουκ.

Φυσικά αν σέρνεται το κινητό τότε ίσως και κάποια άλλη εφαρμογή το φορτώνει. Δοκίμασε να βγάλεις και 2-3 από τις τελευταίες που έβαλες.

εγω πάντως ανοίγω m.facebook.com (πιο ελαφρύ, γιατί είναι η mobile έκδοση) από browser, και συγκεκριμένα από τον "internet", τον stock δηλαδή του android... και πραγματικά πετάει... το app δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου..
επίσης εξαιρετικά βαρύ είναι πλέον το FB messenger, ειδικά όταν έρχεται ειδοποίηση και εμφανίζεται το "chat head".. τότε βαραίνει το σύμπαν...

Τον messenger τον έχω ξεφορτωθεί εδώ κ καιρό.
Όσο για την εφαρμογή χρησιμοποιώ greenify και όταν δεν την χρησιμοποιώ "κοιμάται" αλλά κ πάλι το κινητό δεν πάει όσο γρήγορα πήγαινε... Θα δοκιμάσω να την ξεφορτωθώ να δω τι θα γίνει...

Εδώ κ λίγο καιρό δε και ο internet ο στοκ browser μου κάνει και περίεργα κολλήματα...
Ακόμη περισσότερο από χθες που μετέτρεψα τον chrome σε εφαρμογή χρήστη και τον βάζω κ αυτόν για "ύπνο". Λέτε να έχει κάποια σχέση;

Τέλος μετά από το τελευταίο update και το tapatalk4 beta που χρησιμοποιώ κολλάει τρελά...

Θα τα ξεφορτωθώ όλα τα πιο πάνω να δω τι θα γίνει ...

τελικά αφού απεγκατάστησα τις πιο πάνω εφαρμογές το τηλ πάει πολύ πιο γρήγορα...
μάλλον όπως πριν
το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γιατί αφού χρησιμοποιώ το greenify είχα αυτή την συμπεριφορά...