[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Εμένα παντως ακομα δεν μου έχει έρθει η 4.2.1... ούτε η 4.2 δλδ.
Με την .1 έχουν λυθεί τα διάφορα θέματα που είχε η 4.2;
Κάνω αναζήτηση από την ενημέρωσή συστήματος αλλά μου βγάζει ότι το σύστημά μου είναι ενημερωμένο! Είμαι στην 4.1.1

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

λεω να το επιχειρησω μεσα στην βδομαδα...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Εμένα παντως ακομα δεν μου έχει έρθει η 4.2.1... ούτε η 4.2 δλδ.
Με την .1 έχουν λυθεί τα διάφορα θέματα που είχε η 4.2;
Κάνω αναζήτηση από την ενημέρωσή συστήματος αλλά μου βγάζει ότι το σύστημά μου είναι ενημερωμένο! Είμαι στην 4.1.1

Εχεις καθαρόαιμο nexus, ή samsungνιζέ?

Για την 4.2(.1) οι απόψεις διίστανται από ότι διάβαζα στο myphone: αλλοι είναι απροβλημάτιστοι, και άλλοι αναφέρουν διάφορα.

Η έχεις samsungνιζέ τηλέφωνο, ή πρέπει να καθαρίσεις το google-framework-πως-το-λένε, έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες... (όπως άλλωστε και το πως να διακρίνεις ποια ακριβώς έκδοση έχεις, και πως γυρνάς από samsungνιζέ σε καθαρόαιμο google).

υπάρχει τρόπος να δω τι ειναι κατ' αρχήν;

πάντως την 4.1.1 την πήρε με το που εκανα την πρώτη αναζητηση για αναβαθμίσεις λογισμικου... δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό...

εννοεις εχει αναφερθει στο παρών νημα;

Να πω την αλήθεια λόγω του ότι είμαι ψιλοασχετος με τέτοιες προχω ενέργειες διστάζω να τις επιχείρησή....
Α, επίσης τι ακριβώς είναι ο bootloader και ποια διάφορα έχει στην yakju σε σχέση με την yakjuxw εκδοσή;
Ευχαριστώ!

Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις θα πρότεινα να μην μπλέξεις. Έχουν απλοποιήσει πολύ την διαδικασία βέβαια αλλά το ξεκλείδωμα του bootloader είναι επικίνδυνο.

OK...
αλλα τι πλεονεκτήματα παρέχει αυτο;
ας πουμε το να μπορώ να εχω την κάθε αναβαθμιση λογισμικου με το που κυκολοφορεί;

αν τελικά το τηλ μου ειναι "samsungιζε" οπως ειπώθηκε κ πιο πάνω και μάλλον ειναι, ποτε προβλέπεται να "ερχεται" η αναβάθμιση;

Ανάλογα με τις ορέξεις της Samsung.. Φίλος που το είχε με ICS νομίζω έλαβε την 4.1 1 και κάτι μήνα μετά τη διάθεσή της.

πάντως θα ήθελα να μην εξαρτώμαι απο την Samsung...

επίσης αυτο που ρωτησα για την δυνατότητα πραγματοποιησης της διαδικασίας απο mac;
απο οσο κατάλαβα στο λινκ το toolkit που καταβάζεις είναι για pc...

καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!!

ξερουμε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω στο κινητο για να εχω mobile internet που δινει η Vodafone μεχρι και σημερα δωρεαν σε ολους τους συνδρομητες συμβολαιου?

Οι ρυθμίσεις στέλνονται αυτόματα νομίζω. Αν δεν μπεις με το 1 κάνε πρώτα το 2 και μετά το 1.
1. Μόλις μπεις πάνε Settings-Data usage και πάτα on στο Mobile Data. Νομίζω θα μπεις κανονικά.
2. Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας Settings-More...-Mobile Networks-Access Point Names-menu-Reset to Default. Και κάνε reset το κινητό.

Last edited:
Παιδιά, η 4.2.1 είναι φοβερή και με πολλά ωραία νέα καλούδια (μεταξύ άλλων, ενσωματωμένη πληκτρολόγηση τύπου Swype στο στοκ πληκτρολόγιο, widgets στη lockscreen κλπ) αλλά είναι πολύ προβληματική! Εγώ βρήκα το μπελά μου, ειλικρινά. Και έκανα κιόλας πλήρη επαναφορά στο κινητό σε στοκ λειτουργικό, την πήρα OTA και το άφησα μια-δυο μέρες έχοντας μεταφέρει μόνο τον κατάλογο και τα sms μου, για να δω, αλλά βγάζει προβλήματα γενικώς...

Τελικά κατέληξα να βάλω την τελευταία σταθερή cyanogenmod, που είναι στην 4.1.2.
Νομίζω θα χρειαστεί να περάσει η Google σύντομα σε κάποια επόμενη έκδοση.

μάλιστα... ευχαριστούμε Στέργιο... κάθομαι το λοιπον στην "καλή μου" 4.1.1 και αναμένω την όποια σωστή αναβαθμιση...
η 4.1.2 έχει ουσιαστικες διαφορές απο την 4.1.1; ουτε αυτη μου ηρθε ποτέ πάντως...

Μικρο-bugs διορθώνει απ' ό,τι ξέρω. Αυτή τη στιγμή, η 4.1.2 είναι ό,τι καλύτερο για το Galaxy Nexus από πλευρά σταθερότητας.