[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 20 | 20 Ultra

(και) για κάτι τέτοια τα έχω ξηλώσει όλα τα σαβουροapp της samsung με το package disabler pro
Εγω το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο σαβουροapp. Ειναι ένα ωραίο game center . από το να έχω έναν φάκελο με τα παιχνίδια.

Όπως βολεύεται ο καθένας.
Αν δεν αξιοποιεις τις εφαρμογές της samsung δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείς τις συσκευές της . Υπάρχουν και καλύτερες υλοποιήσεις. το θέμα είναι το οικοσύστημα. πχ καλό το nearby share αλλα το quickshare είναι καλύτερο.

(και) για κάτι τέτοια τα έχω ξηλώσει όλα τα σαβουροapp της samsung με το package disabler pro 😉
Είχα πάει στο παρελθόν- που είχες αναφερθεί ξανά σε αυτή την εφαρμογή-να την χρησιμοποιήσω κι εγώ και μου φάνηκε σαν το Kodi.Χτικιό δηλαδή.

Υπερβολές, σου είχα δείξει τι να κλείσεις. Απλά τσεκακια είναι, σιγά. Το θέμα είναι ότι δεν την χρειάζεσαι, αφού χρησιμοποιείς όλα τα big brother apps. Εγώ έχω κλείσει μέχρι και το δαχτυλικο ξεκλειδωμα να καταλάβεις.

Το δακτυλικό αποτύπωμα αποθηκεύει δεδομένα μόνο εντός της συσκευής, κάτω από τον Knox. Γιατί να το έχεις κλειστό;

καιν εγω την περασα στο note τωρα να σας πω δεν καταλαβα οτι περασα καινουργια εκδοση την διαφορα ειδα μονο στης ειδοποιησεις διαφορετικο σχεδιασμο και και οταν σε καλη καποιος στα αλλα ολα ιδια μου φαινονται

Ναι ναι σίγουρα 😁
ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Με ένα software update μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Στα biometrics δεν γίνει εκ κατασκευής. Και το storage και το processing γίνονται στο trustzone της συσκευής.
Όσον αφορά τις καλές συσκευές, ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι τα zero day. Κοιτάτε να έχετε τα πάντα ενημερωμένα και ο κατασκευαστής ιδανικά να push-άρει τα μηνιαία security updates γρήγορα.

• Like
Reactions: vadergr and takisot
εχθές το πρωί κατέβασα μία αναβάθμιση ασφαλείας και από τότε τόσο το σερφάρισμα όσο και youtube κτλ, σέρνονται με data κινητής.Σε speed test πιάνω 306 Mbps...

εχθές το πρωί κατέβασα μία αναβάθμιση ασφαλείας και από τότε τόσο το σερφάρισμα όσο και youtube κτλ, σέρνονται με data κινητής.Σε speed test πιάνω 306 Mbps...
καμία φορά θέλουν αναβάθμιση και οι εφαρμογές. κοίτα λίγο το store της samsung . εγώ πάντως για youtube έχω το revanced .

καμία φορά θέλουν αναβάθμιση και οι εφαρμογές. κοίτα λίγο το store της samsung . εγώ πάντως για youtube έχω το revanced .
το είχα κι εγώ αλλά πήρα μία συνδρομή από Αργεντινή με 1 κάτι ευρώ τον μήνα για το youtube.Τωρα μπήκα και tiktok και εκεί είναι ακόμα χειρότερα.Ένα βιντεάκι 20 δευτερολέπτων και κολλάει από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πιάνω λίγο ξανά το θέμα.
Έχω το note 20 . Αγορασμένο το 2020.
Το τελευταίο 6μηνο για να βγάλω την μέρα είχα συνέχεια το power save και πάλι το φορτιζα πριν το βράδυ.
Και γενικά εκτός από την πτωση απόδοσης της μπαταρίας είχα θέματα και με τις εφαρμογές. Έκλειναν ξαφνικά. Η κάμερα δεν μπορούσε να τραβήξει βίντεο 4k κλπ .
Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν άμεσα συσχετιζομενο με την μπαταρία.
Αποκορύφωμα στις 25 Ιουνίου που καθώς τραβούσα ένα βίντεο σε hd μου έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης. Η κάμερα έκλεισε. Και το κινητό με 70% έσβησε και δεν άνοιγε. Όταν το έβαλα σε φορτιστή έλεγε 1% και άνοιξε μετά από 30 λεπτά. Η μπαταρία φούσκωσε και πέταξε όλο το πίσω κάλυμμα το οποίο μαζί με το πλαίσιο της κάμερα έμεινε μέσα στην θήκη.

Επικοινωνία με την Samsung. Παραγγελία νέας μπαταρίας καθώς δεν είναι άμεσα διαθέσιμη και με κόστος 70€ ( 35€ μπαταρία, 25€ εργατικά, 10€ κολλα) το κινητό είναι καλύτερο από την πρωτη μέρα αγοράς του. Δεν έχει μια εβδομάδα που το δουλευω και η μπαταρία όλο και βελτιώνεται.
Έχω ξεπεράσει τις 10 ώρες χρήσης.

Στην Samsung με ρώτησαν την χρήση που κάνω και και μου είπαν ότι αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα το note 20 θα σε ικανοποιήσει για αλλά δύο χρόνια χωρίς προβλήματα.

Η δική μου άποψη είναι ότι ακόμη και μια παλαιότερη ναυαρχίδα στα μισά ή και λιγότερα χρήματα αξίζει για αγορά. Αν χρειαστεί να αλλάξω σε δύο χρόνια το πιθανότερο είναι να πάρω το s24 ultra...

4c54d619f6bad3ba18e632323ef5566a.jpg

Sent from my SM-N980F using Tapatalk

Ακόμα αυτό το τηλέφωνο έχω αλλά από αυτονομία είναι χάλια αλλά δεν το αλλάζω μέχρι να χαλάσει το έχω αγαπήσει τόσα χρόνια και με την μεγαλύτερη οθόνη σε κινητό

Ακόμα αυτό το τηλέφωνο έχω αλλά από αυτονομία είναι χάλια αλλά δεν το αλλάζω μέχρι να χαλάσει το έχω αγαπήσει τόσα χρόνια και με την μεγαλύτερη οθόνη σε κινητό
Αυτή τη στιγμή έχει πιάσει τις 14 ώρες με μια πλήρη φόρτιση και ανεβαίνει.
Για κάποιο λόγο η μπαταρία είναι καλύτερη από αυτή που φορούσε από το εργοστάσιο.
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει κάτι στην κατασκευή στις μπαταρίες, αλλά πιστεύω ότι το λογισμικό έχει βελτιωθεί τόσο από τοτε που βγήκε το κινητό που αν το είχε από την πρώτη μέρα θα ειχε υποδειγματικη αυτονομία για το 2020.

Φαντάζομαι με την αλλαγή έγινε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Νέα μπαταρία και φορμάτ έφεραν το αποτέλεσμα που βλέπεις.Αλλά και μόνο που στην μητρική φτάνουν τα "ρεύματα" που πρέπει να φτάσουν είναι μεγάλο συν στη λειτουργία ενός κινητού.

Same Sh1t...Different Day..

Αυτή τη στιγμή έχει πιάσει τις 14 ώρες με μια πλήρη φόρτιση και ανεβαίνει.
Για κάποιο λόγο η μπαταρία είναι καλύτερη από αυτή που φορούσε από το εργοστάσιο.
Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει κάτι στην κατασκευή στις μπαταρίες, αλλά πιστεύω ότι το λογισμικό έχει βελτιωθεί τόσο από τοτε που βγήκε το κινητό που αν το είχε από την πρώτη μέρα θα ειχε υποδειγματικη αυτονομία για το 2020.

Είναι κινηταρα αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζω με τίποτα