[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Ξανα κάτοχος του Note 3.
Αν και το Nexus 5 μου αφησε αριστες εντυπώσεις , ηθελα να εχω ξανα την άνεση της επεκτασης μνημης και τον αερα των 3gb ram για το autocad.
Με kit kat πρεπει να ειναι πιο γρηγορο απο πριν (απο οτι θυμάμαι).

Καλο και συμβατο με το Note 3 bluetooth με caller id,φιλτρα air reduction,καλη αυτονομια και ποιοτητα ηχου και κατα προτιμηση με καλωδιο (οχι σκετο που μπαινει στο αφτι) και πιαστρακι για το πουκαμισο ,εχουμε?
Αν ειναι και στερεο,ακομα καλυτερα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Είχα αγοράσει το SBH 52 αλλά το κράτησα λίγες ημέρες γιατί δεν με βόλεψαν τα καλώδια.
Κάνει όλα αυτά που ζητάς συν το ότι είναι και ένα μικρο ''τηλεφωνακι''
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό στο Google Play
To μόνο που δεν δούλευε σε έμενα ήταν το email

2013-10-26 18.49.27.jpg

Πριν την αγορά να διαβάσεις/δεις κριτικές, γιατί βλέπω τελευταία ότι βγάζουν διάφορα προβληματάκια και κυρίως το 50

Last edited:
Και γω την flip cover εχω σε σκουρα μπλε με λευκη συσκευη. Αλλα σκέφτομαι να δοκιμάσω και μια απο αυτες που μου ήρθαν.

Ειπα να ξανατρέξω σήμερα το Antutu και τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είχα πάρει πριν κανένα μήνα περίπου.Με τον touchwiz μου έβγαλε 26.408 ενώ με Nova,26.325.
Πολύ πίσω από τα 33000 περίπου που είχα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Ειπα να ξανατρέξω σήμερα το Antutu και τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είχα πάρει πριν κανένα μήνα περίπου.Με τον touchwiz μου έβγαλε 26.408 ενώ με Nova,26.325.
Πολύ πίσω από τα 33000 περίπου που είχα.

Βγάλε την εξοικονομηση ενέργειας :)

26.123 μετά από επανεκκίνηση με εξοικονόμηση ενέργειας και 34.562 χωρίς!!!
Ευχαριστώ κύριε συντονιστά.
Πως το κατάλαβες βρε θηρίο;

Last edited:
Δεν εισαι ουτε ο πρωτος, ουτε ο τελευταίος που το εχει πάθει αυτο :p

YΓ.Εχουμε το καλύτερο smartphone στην πιάτσα.G3 my a$$ ... Οταν εμεις ειχαμε 3gb ram, αυτοι κρεμοντουσαν ακομα απο τα κλαδια (και ισχύει ακομα).Amoled ακομα να βρουν , κατι αντιστοιχο με το spen δεν θα βρουν ποτέ,και ακομα και στα benchmarks πιανουμε κορυφή.

Last edited:
Είχα τρέξει το AnTuTu τον προηγούμενο μήνα(screen shot 1), παραξενεύτηκα με αυτό που λες και το έκανα ξανά μόλις τώρα
Ιδού και τα αποτελέσματα(screen shot 2)

ps
Launcher: Nova Prime

2014-05-24 20.55.25.jpg 2014-06-10 21.53.40.jpg

edit:
αχαχαχα, εξοικονόμηση ενέργειας, λέω κ εγώ

Last edited:
Ούτε για,αστειο.
Να εκανε 10€ να το συζητούσα.Ασε που δεν προστατεύει τη συσκευή.
Σε αυτά περίπου τα χρήματα παίρνεις την original.