jig
AVClub Addicted Member
Όχι, είναι άψογο σε όλα.Κάτι για μεγάλες θερμοκρασίες που γράφουν στο μαιφον έχει παρατηρήσει κανείς κάτοχος από εδώ?
Όχι, είναι άψογο σε όλα.Κάτι για μεγάλες θερμοκρασίες που γράφουν στο μαιφον έχει παρατηρήσει κανείς κάτοχος από εδώ?
αυριο λεω να κανω το μεγαλο βημα.!απο iphone 5 σε note 3... φοβαμαι ομως το μεγεθος για την μεταφορα σε τσεπες τζιν κτλ... τι κανω;; για πειτε καμια γνωμη... αξιζει η μεταβαση; η το μεγεθος το κανει δυσχρηστο τελικα;
Το πλαίσιο μου είπαν ότι έδινε δωροεπιταγη δώρο εκατό ευρώ με το 3. Στο site τους που μπήκα λίγο δεν είδα κάτι τέτοιο. Υπήρχε και σταμάτησε?
Και πάνω που λέω πως ενθουσιάζομαι γιατί μαθαίνω σιγά σιγά τον τρόπο χρήσης του note, σήμερα λέω να το φορτίσω απ το usb του macbook pro. Απογοήτευση πλήρης!σε 2 ώρες πήγε απ το 5% στο 32%
Ε, είσαι λίγο άδικος. Δοκίμασες να φορτίσεις και το iPad σου (αν έχεις) στη θύρα USB του macbook? τα ίδια θα βιώσεις.η ακόμη να δοκιμάσεις να φορτίσεις το iPad που έχει ο φορτιστής του output 10v με του iPhone που έχει 5. Άυτά είναι τα μειονεκτήματα των μεγάλων σε χωρητικότητα μπαταριών.
Μακάρι, γιατί κι εγώ το σκέφτομαι για θήκη. Είναι που είναι μεγάλο, με θήκη θα παραγίνει. Άσε που και η samsung πήρε τα χούγια της Apple. Η γνήσια δερμάτινη θήκη S-View κάνει ένα 55άρι στο νερό.Μπορεί η αίσθηση των σαμσουνγκοσυσκευών να μην είναι σαν αυτή των αηφονιών (από το 4 και μετά) αλλά...πέφτουν και δεν παθαίνουν τίποτα.
Είχα πάρει μια βάση για το παρμπρίζ (gripgo) η οποία έχει κάτι σαν "χλαπάτσα" και κολλάς εκεί το κινητό.
Στην αρχή δεν είχα καταλάβει πως λειτουργεί, δεν ήξερα τα "χούγια" της (σκόνη, θερμοκρασία κλπ) και μου έφυγε το galaxy note I με ανοιχτή την πόρτα σε πάρκινγκ με άσφαλτο κάτω.
Έφυγε το κινητό κάτω από το δίπλα αυτοκίνητο, αλλού η μπαταρία, αλλού τα καπάκια.
Δε φορούσα μεμβράνη για την οθόνη γιατί πιστεύω ότι το κινητό το παίρνουμε για να το χαιρόμαστε! (χαχαχα)
Παιδιά η οθόνη δεν έχει υποψία γρατζουνιάς.
Δε μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν αν έπεφτε το 4ρι μου κάτω....θρύψαλλα.
Και εκτός από όλα τα άλλα με 20 ευρουλάκια και λίγη υπομονή μπορείς να κάνεις το τηλεφωνάκι καινούργιο (ebay) αλλάζοντας bezel και οπίσθιο καπάκι.
Τα αηφόνια μετά το 3gs δεν είναι για να πέφτουν κάτω...
Πάντως στα διαφορα unofficial drop tests τα iPhone 5/5s τα πανε καλύτερα από τα galaxy s3/4:
http://www.youtube.com/watch?v=QGkDSzGtdew
http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-iphone-5-drop-test-198658/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.