[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 7

RIP........

Πάντως ΔΕΝ νομίζω να ήταν μόνο η μπαταρία το πρόβλημα. Ήταν η μπαταρία σε συνδιασμο με το πουσάρισμα του ταχυφορτιστη, και ίσως και η αδιαβροχοποιηση ΙΡ68.

RIP........

Πάντως ΔΕΝ νομίζω να ήταν μόνο η μπαταρία το πρόβλημα. Ήταν η μπαταρία σε συνδιασμο με το πουσάρισμα του ταχυφορτιστη, και ίσως και η αδιαβροχοποιηση ΙΡ68.

αυτά δεν τα εχουν αυτά που πουλάει στην Κίνα και δεν σκάνε ?

Τι θες να πεις? δεν υπαρχει πρόβλημα? ειναι προβοκάτσια? τι ακριβώς?

νομίζω είναι ξεκάθαρο τι θέλω να πω, ταχυφορτιστη και αδιαβροχοποιηση έχουν και αυτά που πουλάει στην Κίνα και τα οποία δεν εχουν πρόβλημα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τα κινέζικα είχε γραφτεί ότι ήταν σε άλλη γραμμή παραγωγής

μπορει και να είναι, δεν ξέρω, αυτο που έχουν διαφορετικό τα κινέζικα σύμφωνα με την samsung ειναι η μπαταρία (ο κατασκευαστής )

Αν ηταν τοσο απλο δεν θα ειχαν αλλαξει προμηθευτη να τελειωνουν ?

Εδω δειχνει να εχουν προβλημα γενικοτερο για να μπλοκαρουν τελικα την παραγωγη.

Πιο πιθανο ειναι να ειναι συνολικο το προβλημα.

Αλλιως πειτε που πουλανε κινεζικα δεν εχουμε προβλημα να παρουμε κανα σε τιμη χωμα :D (Αν δεν σκανε αυτα εννοειται)

Καμια σχεση δεν εχει κανενα απο τα δυο. Το προβλημα ειναι αποκλειστικά αστοχια ή/και κακος σχεδιασμος του διαχωριστικου υλικου μεταξυ καθοδου και ανόδου. Τα αλλα απλα επιταχυνουν την αστοχια. Το κλεισιμο της παραγωγης εχει να κανει περισσοτερο με μαρκετινγκ.

Μεγάλη καταστροφή για την εταιρεία κ με ευθύνη στην ουσία προμηθευτή της...

http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500107254

Οι μετοχές της Samsung έχασαν μονομιάς το 8% της αξίας τους στη διαπραγμάτευση της Τρίτης, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ ημέρας για την τελευταία δεκαετία, διαγράφοντας μονοκοντυλιά 17 δισεκατομμύρια δολάρια από την χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας.

Δεν ξερω αν ξανααναφερθηκε αλλα σημερα στην πτηση για Αθηνα εγινε ανακοινωση τα note 7 να μεινουν κλειστα και να μην φορτιζουν

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω αν ξανααναφερθηκε αλλα σημερα στην πτηση για Αθηνα εγινε ανακοινωση τα note 7 να μεινουν κλειστα και να μην φορτιζουν

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω και εναν μηνα στην qatar airlines.
Μεγάλη ρομπα.

Φημες εχουν την σειρα Note να καταργείται μετα απο ανεπανορθωτη ζημια στο brand name.
Παμε για s8 edge pen edition :p
:BDGBGDB55::violent-smiley-030::ernaehrung004::firstprize:

Δεν το κοβω ασχημο pen support extra δωρο για ολους μας :D:cool:

Δεν βλεπω κανενα δώρο.
Αλλο ονομα θα εχει...

Λες να θαφτεί στο χροντολουπο μαζί με δεινόσαυρους το brand Note.;;;
Μου φαίνεται ακραίο αλλά you never know:p

Πλέον η προσοχή στο επόμενο 4μηνο στο s8 αποκλειστικά για την Samsung.

Εκεί θα παιχτούν πολλά.

Θα ήθελα να δω 2-3 ριζικές αλλαγές/βελτιώσεις αλλά δεν το κόβω(υλικά κατασκευής,3D touch fingerprint,ριζική ανανέωση TW)

Αν βγει πάντως Note 8 δεν το κόβω νωρίτερα από τέλη καλοκαιριού του 17.

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Δες το λιγο πιο λογικα.
Αμερικανος δεν θα αγοράσει ποτε ξανα Note.
Οι ευρωπαίοι εχουν να δουν Note 2 χρόνια.

Δεν είναι δυσκολο...

Για δείτε λίγο ένα γράφημα της μετοχής πενταετίας.

Σιγά τα ωά την χασούρα. Με ένα καλό hype σε επόμενο μοντελάκι ρεφάρισε ;)

Μπορεί τα 17 δις να σώζουν μια χώρα (ονόματα δεν λέμε) αλλά για κάποιες εταιρείες είναι η χρονιά τους και λιγότερα.....

http://www.bloomberg.com/quote/005930:KS