[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 7

Τι σχέση έχει η πορεια της μετοχής με το θέμα; Και η nokia πριν φαλιρίσει, είχε μετοχή στο Θεό.
Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή, το εκρηκτικό Note 7 δημιουργεί μια δυσφήμιση διαρκείας στην Samsung, ειδικα όταν σε αεροδρόμια παίζουν στα μεγάφωνα ανακοινώσεις προς τους επιβάτες να κλείσουν το samsung note τους πριν επιβιβαστούν λόγω κίνδυνου έκρηξης...
Δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει στις πωλήσεις, πάντως σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας, τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 7

Για δείτε λίγο ένα γράφημα της μετοχής πενταετίας.

Σιγά τα ωά την χασούρα. Με ένα καλό hype σε επόμενο μοντελάκι ρεφάρισε ;)

Μπορεί τα 17 δις να σώζουν μια χώρα (ονόματα δεν λέμε) αλλά για κάποιες εταιρείες είναι η χρονιά τους και λιγότερα.....

http://www.bloomberg.com/quote/005930:KS

Έπεσε η μετοχή κατά 8% τη συγκεκριμένη μέρα, δεν χάθηκε ο κόσμος business είναι. Την επόμενη θα ρεφάρει. Τώρα αν πρέπει να μας απασχολεί για χάρην εντυπώσεων ότι είχε ζημιά 17bn λόγω πτώσης της τιμής μετοχής (λες και το σημαντικότερο είναι αυτό και όχι οι οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύει κάθε τετράμηνο)... Τί να πουν οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών..
Το μόνο ενδιαφέρον θα είχε κανένα εσωτερικό report, πόσο κόστισε καταρχήν για την εταιρία η προσπάθεια ανάκλησης την πρώτη φορά, και συνολικά τί επίδραση θα είχε στο P&L του ομίλου. Αλλά αυτά δεν θα δημοσιευθούν ποτέ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.

Τι σχέση έχει η πορεια της μετοχής με το θέμα; Και η nokia πριν φαλιρίσει, είχε μετοχή στο Θεό.
Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή, το εκρηκτικό Note 7 δημιουργεί μια δυσφήμιση διαρκείας στην Samsung, ειδικα όταν σε αεροδρόμια παίζουν στα μεγάφωνα ανακοινώσεις προς τους επιβάτες να κλείσουν το samsung note τους πριν επιβιβαστούν λόγω κίνδυνου έκρηξης...
Δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει στις πωλήσεις, πάντως σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας, τα πράγματα είναι τρομερά δύσκολα...

Η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση, η samsung ακουγεται πλεον τσάμπα παντού. Οσο για το εκρηκτικό note. ... ο κόσμος ξεχνάει...

You must be kidding, right?
Αυτή δεν είναι περίπτωση τυπου "any publicity is good publicity". Είναι "το brand μας μπορεί να σας σκοτώσει".

You must be kidding, right?
Αυτή δεν είναι περίπτωση τυπου "any publicity is good publicity". Είναι "το brand μας μπορεί να σας σκοτώσει".

ξεχνάς οτι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανατιναχτεί και 2 Ιphone 7. Μάλιστα το ένα ήταν σφραγισμένο....

Καμία σχέση στον αριθμό των συμβάντων και ειδικά το σφραγισμένο είπαν πως είχε φάει πέσιμο.

Τελείως αποτυχημένη προσπάθεια τρολαρίσματος , η Nokia σταδιακά έχανε μερίδιο αγοράς μέχρι που εξαγοράστηκε.

Εντάξει το ξέρουμε ότι θα ήθελες να κλείσει η Samsung γιατί βγάζει καλύτερα κινητά από την Apple αλλά αποτελεί ευσεβή πόθο που δεν θα γίνει ποτέ πράξη.

Ότι και να γίνει με την συγκεκριμένη εταιρία... Έχω την εκτίμηση ότι θα πρέπει να απαξιώνεται πλήρως οποιαδήποτε εταιρία που βάζει σε κίνδυνο τους καταναλωτές.

Προσωπικά είμαι πιο αυστηρώς ακόμη και από εταιρίες που αντιγράφουν ακόμη και στο θέμα της σχεδίασης τρανό παράδειγμα όταν κυκλοφόρησε το iPhone 6 πολλοί κοίταξαν να το αντιγράψουν, εύκολη λύση μηδαμινό κόστος.

Για μένα απλά μαϊμού :p

Αυτό ήταν, το βρήκες! Πρέπει να είσαι το έξυπνο παιδί της οικογένειας...

Οντως ειμαι εξυπνος.... IQ 142 τελευταια φορα που το μετρησα πριν καποια χρονια.

Εδω υπαρχουν εταιρειες που δεν πληρωνουν τους φορους τους και βγαζουν και τις θηρες για ακουστικα για να τους μεινουν λεφτα για τα προστιμα.:p

Το κλιμα ειναι πολυ πολυ αρνητικο για την Samsung.
Το brand Note τιθεται υπο αμφιβολια και μεγιστη αμφισβητηση.

Η Sammy εχει μπροστα της να λαβει τολμηρες αποφασεις.
Εξαιρετικα δυσοιωνο το μελλον της Note σειρας.
Δεν θα μου προκαλουσε καμια εκπληξη για πληρη ενταφιασμο του στα Ταρταρα οριστικα και αμετακλυτα.

Ενδεικτικη του κλιματος.
https://www.cnet.com/news/...ild-the-trust/

Kill the Note brand. This is by far the most drastic move. Samsung will have to cut its losses and wipe the Note brand off its slate.

That's easier said than done, given the success of the Note family before this problem and the fact that the whole trend of oversize phones originated with Samsung. But the Note brand is tarnished beyond repair. Think of the Ford Pinto's problem with bursting into flames after being rear-ended. People still snicker about that one, four decades later.

What will they say about the Note 8? "This one doesn't explode!"

In this case, starting fresh may be the best way to ensure the Note 7 is a faded memory.

https://www.engadget.com/2016/10/11/nyt-samsung-engineers-cant-replicate-galaxy-note-7-problems/
NYT: Samsung engineers can't replicate Galaxy Note 7 problems

The manufacturer doesn't seem to know why its phones keep catching fire

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

samsung-galaxy-note-7-starter-pack-fire-extinguisher-near-bed.jpg

Samsung Note 7 starter pack...:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 7

Οντως ειμαι εξυπνος.... IQ 142 τελευταια φορα που το μετρησα πριν καποια χρονια.

Εδω υπαρχουν εταιρειες που δεν πληρωνουν τους φορους τους και βγαζουν και τις θηρες για ακουστικα για να τους μεινουν λεφτα για τα προστιμα.:p

Μόνο 142; Από τα γραφόμενα σου περίμενα 284 και πάνω... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 7

Μόνο 142; Από τα γραφόμενα σου περίμενα 284 και πάνω... :p

Δεν χρειάζεται να έχει πολύ υψηλό IQ κάποιος για να αποφεύγει κινητά που δεν μπορείς ούτε να τα συνδέσεις με το PC για να μεταφέρεις mp3 , φωτογραφίες και video. Και 100 να έχει κάποιος το καταλαβαίνει.