[Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Ειμαι νεος κατοχος του τηλ εδω και λιγες μερες το χτυπησα απο σκρουτζομαγαζο Θεσ/κης 450 γιουρος
Ενα θα πω το καλυτερο τηλ που ειχα ποτε απο το 1992 που αγορασα το πρωτο μου κιν
και οσο για το μεγεθος της οθονης θεωρο οτι ειναι ιδανικο για μενα με τα 45+ χρονακια μου -bye-

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Ειμαι νεος κατοχος του τηλ εδω και λιγες μερες το χτυπησα απο σκρουτζομαγαζο Θεσ/κης 450 γιουρος
Ενα θα πω το καλυτερο τηλ που ειχα ποτε απο το 1992 που αγορασα το πρωτο μου κιν
και οσο για το μεγεθος της οθονης θεωρο οτι ειναι ιδανικο για μενα με τα 45+ χρονακια μου -bye-
Μεγειά!

Έτσι είναι ακριβώς. Το πακέτο ταιριάζει σε ώριμους αγοραστές (όχι μόνο ηλικιακά). :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Μεγειά!

Έτσι είναι ακριβώς. Το πακέτο ταιριάζει σε ώριμους αγοραστές (όχι μόνο ηλικιακά). :-)

Ευχαριστω
Το πακετο ειναι πληρης
και να προσθεσω οτι οι 5-5+ ιντσες οθονης θα κυριαρχησουν στην αγορα

Είχα κάποια θέματα με την ακρίβειά της πένας στην δεξιά μεριά της οθόνης. 1-2 εκατοστά από το δεξί άκρο δεν είχε ακρίβειά. Σε ευθεία γραμμή μόλις έμπαινε σε αυτή την περιοχή έκανε μια μικρή καμπύλη ή γινοταν πιο λεπτη η γραμμη κλπ.

Έψαξα αρκετά και είναι υπαρκτο θέμα σε κάποιους. Σε άλλους αλλάξανε κινητό σε άλλους πενα. Με αλλαγή πένας σε κάποιες περιπτώσεις έφτιαχνε αλλά μετά ξανά το ίδιο. Σε καποιους και με αλλαγη κινητου ειχαν το ιδιο. Επίσης φτιάχνει αν στις επιλογές της πένας επιλέξεις αριστερόχειρας και μετά δεξιόχειρας. Σαν να ρισεταρει την πένα. Δυστυχώς δεν υπάρχει εφαρμογή για ρισετ της πένας. Μια εφαρμογή που υπάρχει κάνει στην ουσία αυτήν την εναλλαγή. Αλλά μετά επανέρχεται.

Παρατήρησα στο handy note pro αν επιλέξω την απενεργοποίηση της ευαισθησίας πατηματος το πρόβλημα λυνόταν. Δυστυχώς το snote δεν έχει τέτοια επιλογή. Έτσι άρχισα να ψάχνω για την εαυσθησια της πένας. Το πρώτο που βρήκα είναι ότι έχει δυο ροοστατες κάτω από το πλαστικό καπάκι

20130529_215500.jpg

Αν γυρίσεις στη φορά του ρολογιού αυτόν που είναι πιο κοντά στη μύτη μειωνεται η ευαισθησία και αν γυρίσεις αντίστροφα αυξάνεται. Λίγες μοίρες όμως. 10 20 30 το πολύ. Το κουμπί βγαίνει απλά βάζοντάς ένα ξυράφι από το πλαί. Απλά βάλτε ένα σελοτειπ στην ακρη προς τη μυτη να το κρατήσει μόλις βγει γιατί θα πεταχτεί στην κόλαση αν δεν το κρατήσει κάτι.

Δοκίμασα πιο ευαίσθητο τίποτα. Δοκίμασα λιγότερο ευαίσθητο και βελτιωθηκε. Ταυτόχρονα έβγαλα και την ζελατίνα προστασίας που σε κάποιους δημιουργούσε πρόβλημα και τώρα είναι οκ. Αν σας κάνει η πένα τρελά δοκιμάστε να την ρίξετε σε σκληρό μέρος (όχι με την μύτη με το πλαι) 2-3 φορες. Όσο και αν ακούγεται χαζό μερικές φορές κολλάει το ελατήριο που έχει η μυτη και με αυτό τον τρόπο ξεκολλάει. Παραεχει τεχνολογία αυτή η πένα για αυτό και κοστίζει ένα 20ρικο προφανώς. Κάποιοι βεβαία καθάριζαν το αυτι τους (!!!) και προφανώς το κερί δημιουργούσε πρόβλημα...

Τέλος, παρόλο που θεωρητικά είχα πάρει καλή ζελατίνα (δεν θυμάμαι μάρκα τώρα αλλά την είχα πάρει 7-8 ευρώ και ειχα δει πρωτα με ψαξιμο ότι ήταν από τις σχετικά καλές) μόλις την έβγαλα είδα το φως το αληθινό. Ωραία αίσθηση στο δάχτυλο και τέλεια απεικόνισή. Όσο καλή και να είναι η ζελατίνα συμπεραίνω ότι δεν μπορεί να υποκριθεί ότι δεν υπάρχει. Και thin να είναι το προφυλακτικό δηλαδή πάντα θα το καταλαβαίνεις. :-)
Μάλλον θα το αφήσω έτσι όπως βλέπω.

Dual booting στο Samsung Galaxy Note 2 μέσω Custom Kernel!

Σε καθημερινή βάση, πολλοί developers δημιουργούν νέα δεδομένα στην παραμετροποίηση των συσκευών, περνώντας συχνά
απαρατήρητοι. Είτε μέσω κάποιου tweak, κάποιου widget, custom kernel ή κάποιας custom ROM, δίνουν άλλη εμπειρία χρήσης
στις εκάστοτε συσκευές που πειραματίζονται. Τι συμβαίνει όμως όταν ξεπερνάνε τη σφαίρα του εφικτού, οδηγώντας το project
τους σε απίστευτα αποτελέσματα;

Θυμόμαστε όλοι την ομάδα Olympus από τους XDA Developers, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει από το μηδέν ένα kernel που
θα επέτρεπε στο Motorola Atrix 4G να δεχτεί απροβλημάτιστα τις Android Ice Cream Sandwhich και Jelly Bean, δεδομένης μάλιστα
της εγκατάλειψης του όλου project από τη Motorola. Αυτή τη φορά ένα άλλο μέλος των XDA, ο DerTeufel1980 κατάφερε να
δημιουργήσει ένα custom kernel (Devil Kernel - Linux 3.0.80), το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του Samsung Galaxy Note 2 να
προβούν σε dual booting της συσκευής τους. Βασίζεται δομικά στο γνωστό σε κατόχους Galaxy Note 2 «Perseus» kernel, επιτρέπει
όμως την εισαγωγή δυο ROM παράλληλα στη συσκευή, χωρίζοντας το system partition στα δυο. Όπως καταλάβατε μπορείτε να
έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή, ακόμα και μια AOSP ROM παράλληλα με την TouchWiz ROM και να διαλέγεται ανάλογα με
την διάθεσή σας.

Η διαδικασία εγκατάστασης του είναι σχετικά απλή και ιδιαίτερα αναλυτική από τον developer, οπότε το μόνο που πρέπει να
κάνετε για να το δοκιμάσετε είναι να ακολουθήσετε με προσοχή όλα τα βήματα εγκατάστασης. Αν τελικά επιχειρήσετε να
δείτε το kernel αυτό στην πράξη, περιμένουμε με σχόλιο τις εντυπώσεις σας!​

note2w.jpg

[via] - [via]

The software update is still based on Android 4.1.2. According to Samsung, its a stability update that fixes things like battery drain, bug fixes and other small problems. Android 4.2.2 for the Galaxy Note II and S3 is planned in Q3 together with the new interface of the Galaxy S4. The update is available in most European countries and has a build date of May 31. Update your device by using KIES or OTA (over the air) services.

Aπο σημα (GSM) σε σχεση με το S3 πως ειναι εχει κανεις αποψη ?

Γιατι ενας απο τους λογους που κοιταζω αυτα τα δυο ως αναβαθμιση στο κινητο μου ειναι να πιανει και το ελαχιστο σημα που υπαρχει στον αερα....

Aπο σημα (GSM) σε σχεση με το S3 πως ειναι εχει κανεις αποψη ?

Γιατι ενας απο τους λογους που κοιταζω αυτα τα δυο ως αναβαθμιση στο κινητο μου ειναι να πιανει και το ελαχιστο σημα που υπαρχει στον αερα....

H Samsung αν και με χαμηλοτατο σαρ έχει καλό σήμα παραδοσιακά. Σε σχέση με το s2 ίσως είναι και ένα κλικ καλύτερό το νοτε2. Μπορεί και να βοηθάει το ότι λόγω μεγέθους και θέσης κεραίας (χαμηλά κάτω) δεν μπορεί το χέρι να "κρύψει" ολότελα την κεραία και να επηρεάσει το σήμα.

Γενικά πάντως θεωρώ ότι δεν θα έχεις θέμα.

Αυτο με το Σαρ δεν το εξεταζα εως τωρα. Η σονυ πχ εχει κατι Σαρ στο Θεο.....αντιθετα με τους Κορεατες που εχουν απιστευτα χαμηλες τιμες .

Πολυ βασικη παραμετρος....

Παλικάρια αν μιλάτε πολύ η μόνη λύση είναι .. καλό bluetooth ακουστικό.
Μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα οι περισσότεροι δίνουν 300+ Ευρώ για ένα τηλέφωνο αλλά ζορίζονται στα 25+ που κοστίζει μια τέτοια συσκευή.

Παλικάρια αν μιλάτε πολύ η μόνη λύση είναι .. καλό bluetooth ακουστικό.
Μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα οι περισσότεροι δίνουν 300+ Ευρώ για ένα τηλέφωνο αλλά ζορίζονται στα 25+ που κοστίζει μια τέτοια συσκευή.

Έχεις δίκιο μεν αλλά να σου πω την αλήθεια με δυσκολεύουν λίγο τα βτ. Πρέπει να φορτίζεις και άλλη συσκευή πρέπει να κουβαλάς. Σίγουρα γλυτώνεις ακτινοβολία και είναι και χρήσιμα. Στο αυτοκίνητο αλλά και στο γραφείο. Το πρόβλημα είναι έξω σε κίνηση. Η θα πρέπει να κρέμεται σαν χαιμαλι στο στήθος. Η να το έχεις στο αυτί μόνιμα και να είσαι σαν ασφάλεια του Προέδρου. Η να το ψάχνεις όταν χτυπάει το κινητό.

Χρησιμοποιώ μεν αλλά ειδικά καλοκαίρι με απλό μπλουζάκι που δεν μπορεί να κρεμαστεί εύκολα το αφήνω σπίτι. Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στην τιμή σαρ και η σαμσουνγκ σέβεται πελάτη εδώ και πάνω από 10 χρόνια στις ακριβές συσκευές. Κάτι αλλά έχουν πάνω από 1 σαρ και κανείς δεν λέει κουβέντα.

Η μπαταρία του Note 2 κάνει για το Note 1; αν έχει κάποιος πρόταση αγοράς (από που και πόσο) ας μου πει παρακαλώ γιατί βλέπω το note (1) μου να κάνει παλαβά και τη χρειάζεται τη νέα μπαταρία του.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Η μπαταρία του Note 2 κάνει για το Note 1; αν έχει κάποιος πρόταση αγοράς (από που και πόσο) ας μου πει παρακαλώ γιατί βλέπω το note (1) μου να κάνει παλαβά και τη χρειάζεται τη νέα μπαταρία του.

Ψαξε στα σκουτζομαγαζα & ebay.uk ολο και κατι καλο θα βρεις -bye-

παρήγγειλα τελικά από αμαζόνα...μάζι με κάτι άλλα οπότε τα μεταφορικά δεν βαραίνουν μόνο ένα πράγμα.

για το φίλο που ψάχνει ψήσιμο...είναι πολύ απλό. Βρίσκεις έναν που το έχει και το κρατάς στα χέρια σου για κανά μισάωρο παίζοντας με τα διάφορα του. Μετά δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο. Εδώ εγώ πήρα ένα tab2 7ιντσο samsung για τη δουλειά και μετά από κανά μισάωρο στο χέρι έπιασα το Note και νόμιζα ότι έπιανα παιχνιδάκι!