Από αυτά που διαβάζω, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να βάλεις gapps στα p30/mate 30.
Από αυτά που διαβάζω, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να βάλεις gapps στα p30/mate 30.
στα p30 όχι, έχουν κανονικά gapps - από το mate 30 και μετά άρχισε το πανηγύρι...
προσωπικά αν και κατευχαριστημένος από το p30 pro, δε θα το ρίσκαρα σε καμία περίπτωση
το s20 ultra όντως πρέπει να είναι πολύ κοντά στο p30 pro
Εννοούσα το p30 pro. Σίγουρα έρχεται με gapps?
το κυριο προβλημα για μενα ειναι οτι δεν βγαινουν gcam της προκοπης για exynos.... αυτο και μονο με αποτρεπει να παω παλι σε samy (περα της τιμης βεβαια).
Εννοούσα το p30 pro. Σίγουρα έρχεται με gapps?
ειναι της πλακας οι εκδοσεις αυτες.
Εχουν μετρια εικονα και δεν υποστηριζουν τις εξτρα καμερες
Εμενα δεν μ αρεσει καθολου η εντονη επεξεργασια των φωτιοτης samy, ουτε τα χρωματα.
Στα βραδυνα επισης υστερει αρκετα , οποτε για μενα (σε android) δεν νοειται κινητο χωρις gcam, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (πχ το Nokia 9 που εχω).
το p30 pro έρχεται κανονικά με gapps, έχει πάρει android 10 και παίρνει κανονικά όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας χωρίς κανένα πρόβλημα - χθες μου κατέβηκε η τελευταία με τις ενημερώσεις Μαρτίου
αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πάρει android 11...
Το Ultra εχει πραγματικο οπτικο zoom 4Χ
Tα αλλα δυο s20 εχουν πραγματικο οπτικο zoom 2Χ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.