[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Το ότι έχεις ipad και Mac mini επιβεβαιώνεις ξεκάθαρα αυτό που λέω ότι υποστηριζεις φιλοσοφια Apple. Άρα δεν είσαι άσχετος με την εταιρεία. Έχεις τριβή και την αποδέχεσαι.
To τι αγοραζουν οι Ασιάτες δεν είναι καθόλου κριτήριο για την ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα για την ελληνική που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Επίσης 2-3 κινητά ταυτοχρονα ούτε είχα ποτέ ούτε πρόκειται να έχω στην ζωή μου για να τα χρησιμοποιώ αναλόγως την στιγμή. Θέλω ένα και καλό.

Υ.Γ. και όπως καταλαβαίνεις με τα ίδια χρήματα άνετα θα μπορούσα να πάρω iphone.
Είπαμε είναι θέμα γούστου, προσωπικα ελάχιστα post έχω γράψει σε αυτο το νημα καθώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα Samsung κινητά, απλά έγραψα το προηγούμενο post γιατί δεν θεωρώ σωστό να τσουβαλιάζουμε τα πάντα και όλα. Έχεις την προσωπική σου γνώμη και καλά κανείς. Επειδή π.χ. Εσυ δεν θα έδινες 1.000 ευρώ για Xiaomi ή Huawei ή δεν σου αρέσει η φιλοσοφία όπως λες της Apple, δεν σημαίνει ότι οι ολοι έχουν αυτή την γνώμη. Απλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Υ.Γ. Τώρα η Ελληνική αγορά και αν δεν έχει θέματα, εδώ πέρα από iPhone και Samsung δεν παίρνουμε τίποτα όλο.

Υ.Γ. Πάντα έχω 2 κινητά και δεν μπορώ καν με 1. Τα είπαμε ο κάθε ένας μας έχει άλλες απόψεις, αλλιώς όλοι μας θα κάναμε τα ιδια.

Δεν σκιζονται γι αυτον τον λόγο.

Ειδικά δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρονια πλέον, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βλεπει τις φωτό στην (μικροσκοπική για φωτογραφικά δεδομένα) οθόνη του κινητού (η ποιότητα της οποίας μαλιστα ειναι τελικά αυτή που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο πως θα φανεί η φωτό).

Σκίζονται γιατι η αλλαγή στις κάμερες ειναι ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να δικαιολογήσουν την κυκλοφορία νέων μοντέλων.
Ανέξοδος τρόπος οι βελτιώσεις στις κάμερες;;; Το ακριβώς αντίθετο, οι εταιρίες σκάνε τρέλα λεφτά στο κομμάτι αυτο και πολλές από αυτές κάνουν πανάκριβες συνεργασίες με εταιρίες φωτογραφικών για πατεντες, βελτιώσεις και αλλά..όλο το παιχνίδι πλέον παίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις κάμερες…αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες ένα καλο κινητό 3-4 ετών (μην πω και παραπάνω) κανει μια χαρά την δουλειά του.

Είπαμε είναι θέμα γούστου, προσωπικα ελάχιστα post έχω γράψει σε αυτο το νημα καθώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα Samsung κινητά, απλά έγραψα το προηγούμενο post γιατί δεν θεωρώ σωστό να τσουβαλιάζουμε τα πάντα και όλα. Έχεις την προσωπική σου γνώμη και καλά κανείς. Επειδή π.χ. Εσυ δεν θα έδινες 1.000 ευρώ για Xiaomi ή Huawei ή δεν σου αρέσει η φιλοσοφία όπως λες της Apple, δεν σημαίνει ότι οι ολοι έχουν αυτή την γνώμη. Απλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Υ.Γ. Τώρα η Ελληνική αγορά και αν δεν έχει θέματα, εδώ πέρα από iPhone και Samsung δεν παίρνουμε τίποτα όλο.

Υ.Γ. Πάντα έχω 2 κινητά και δεν μπορώ καν με 1. Τα είπαμε ο κάθε ένας μας έχει άλλες απόψεις, αλλιώς όλοι μας θα κάναμε τα ιδια.

Φίλε συγνώμη αλλά το Huawei δε θα το έπαιρνα ούτε αν μου το έδιναν τσάμπα. Είναι σαν να αγοράζεις από έναν κλέφτη τα κλεμμένα και να λες ότι έκανες καλή αγορά.

Εταιρία κλέφτης αποδεδειγμένα , που καταχράστηκε τη θέση της και μπλέχτηκε σε λημέρια που δεν είχε καμία δουλειά κάνοντας κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Το πόσο σημαντικοί είναι οι Κινέζοι φάνηκε όταν τους έκαναν block η Google και οι λοιπές αμερικανικές εταιρίες.

Το μόνο selling point που τους έμεινε είναι οι κάμερες και τα πληρωμένα reviews.

Από εμένα ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!

Ανέξοδος τρόπος οι βελτιώσεις στις κάμερες;;; Το ακριβώς αντίθετο, οι εταιρίες σκάνε τρέλα λεφτά στο κομμάτι αυτο και πολλές από αυτές κάνουν πανάκριβες συνεργασίες με εταιρίες φωτογραφικών για πατεντες, βελτιώσεις και αλλά..όλο το παιχνίδι πλέον παίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις κάμερες…αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες ένα καλο κινητό 3-4 ετών (μην πω και παραπάνω) κανει μια χαρά την δουλειά του.
Συγκριτικά με την αλλαγη οθονης, σασί κλπ που πανε πακέτο με γενικές αλλαγές σχεδιασμού (οι οποίες με την σειρά τους παρασέρνουν ένα σωρό άλλα, άμεσα και έμμεσα, κατασκευαστικά και μη κόστη), σαφως πιο ανέξοδος τρόπος ''βελτίωσης''.

Και μόνο το να κρατάς το ιδιο σασί για χρόνία, όπως κάνουν οι περισσότεροι πλέον, ειναι τρελή εξοικονόμηση.

Φίλε συγνώμη αλλά το Huawei δε θα το έπαιρνα ούτε αν μου το έδιναν τσάμπα. Είναι σαν να αγοράζεις από έναν κλέφτη τα κλεμμένα και να λες ότι έκανες καλή αγορά.

Εταιρία κλέφτης αποδεδειγμένα , που καταχράστηκε τη θέση της και μπλέχτηκε σε λημέρια που δεν είχε καμία δουλειά κάνοντας κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Το πόσο σημαντικοί είναι οι Κινέζοι φάνηκε όταν τους έκαναν block η Google και οι λοιπές αμερικανικές εταιρίες.

Το μόνο selling point που τους έμεινε είναι οι κάμερες και τα πληρωμένα reviews.

Από εμένα ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!
Είπαμε είναι θέμα γούστου, αν έκλεβε κλπ. Δεν με απασχολεί, αυτο που ξέρω είναι ότι έχει απο τις καλύτερες κάμερες εκεί έξω και το βλέπω καθημερινά, χωρίς να διαβάζω reviewers, και είναι ευλογία που γλίτωσε από την Google καθώς έτσι μπορώ και βρίσκω φανταστικά κινητά σε τιμές χώμα στην Ελλάδα…αν είχε Google ούτε σε βιτρίνα δεν θα είχα πιασει το P50 pro με την τιμή που θα είχε…ότι αρέσει στον καθένα φυσικά, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω εκτός από Samsung βέβαια….και μακάρι να συνεχίσει να την σνομπάρει ο κόσμος στην Ελλάδα για να συνεχίζω να τα βρίσκω φτηνά!!!….αν ξαναμπεί Google επίσημα σε αυτά πάει πέταξε το πουλάκι.

Υ.Γ. Ένα mate 50 pro που θα βρω φτηνά δεν ξέρω και δεν θέλω τίποτα άλλο μετά!!!

• Like
Reactions: trav
Είπαμε είναι θέμα γούστου, αν έκλεβε κλπ. Δεν με απασχολεί, αυτο που ξέρω είναι ότι έχει απο τις καλύτερες κάμερες εκεί έξω και το βλέπω καθημερινά, χωρίς να διαβάζω reviewers, και είναι ευλογία που γλίτωσε από την Google καθώς έτσι μπορώ και βρίσκω φανταστικά κινητά σε τιμές χώμα στην Ελλάδα…αν είχε Google ούτε σε βιτρίνα δεν θα είχα πιασει το P50 pro με την τιμή που θα είχε…ότι αρέσει στον καθένα φυσικά, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω εκτός από Samsung βέβαια….και μακάρι να συνεχίσει να την σνομπάρει ο κόσμος στην Ελλάδα για να συνεχίζω να τα βρίσκω φτηνά!!!….αν ξαναμπεί Google επίσημα σε αυτά πάει πέταξε το πουλάκι.

Υ.Γ. Ένα mate 50 pro που θα βρω φτηνά δεν ξέρω και δεν θέλω τίποτα άλλο μετά!!!

Από καμία Google δε γλίτωσε.
Ίσα ίσα που εξελίχθηκε σε ένα παράσιτο που προσπαθεί να παρακάμψει τους περιορισμούς.
Το ότι κατεβάζεις και εγκαθιστάς εφαρμογές από μη εγκεκριμένα κανάλια διανομής καταλαβαίνεις σε τι κινδύνους σε βάζει..

Το κινητό στις μέρες μας είναι βασικό εργαλείο δουλειάς. Το να κατεβάζω και να χρησιμοποιώ τις εφαρμογές του web banking , να λαμβάνω τα εταιρικά μου mail κλπ από συσκευές μη εγκεκριμένες από τον κατασκευαστή του λειτουργικού και από μη εγκεκριμένες ροές διάθεσης εφαρμογών βάζει σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από ευρώ που θα γλιτώσω κατά την αγορά της συσκευής.

Από καμία Google δε γλίτωσε.
Ίσα ίσα που εξελίχθηκε σε ένα παράσιτο που προσπαθεί να παρακάμψει τους περιορισμούς.
Το ότι κατεβάζεις και εγκαθιστάς εφαρμογές από μη εγκεκριμένα κανάλια διανομής καταλαβαίνεις σε τι κινδύνους σε βάζει..

Το κινητό στις μέρες μας είναι βασικό εργαλείο δουλειάς. Το να κατεβάζω και να χρησιμοποιώ τις εφαρμογές του web banking , να λαμβάνω τα εταιρικά μου mail κλπ από συσκευές μη εγκεκριμένες από τον κατασκευαστή του λειτουργικού και από μη εγκεκριμένες ροές διάθεσης εφαρμογών βάζει σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από ευρώ που θα γλιτώσω κατά την αγορά της συσκευής.
Τα ίδια λεμε συνεχώς, ότι αρεσει στον καθένα, προσωπικα δεν έχω κανένα θέμα με το p50 pro. Και όπως ειπα έχω πάντα 2 ή και 3 κινητά μαζί μου, το P50 pro το έχω κυρίως σαν φωτογραφική μηχανή και για κλήσεις σε συναδέλφους στην δουλειά. Αν δεν σου αρέσει μην το πάρεις, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν…για μένα είναι με τις τιμές που τα βρισκεις τα πιο vfm κινητά στον κόσμο του Android στην αγορά ειδικά αν κάποιος ενδιαφέρεται για την φωτογραφία και υπάρχουν και Ελληνικές σελίδες στο Facebook με πολλους Έλληνες ενεργούς χρήστες για ότι απορία ή θέμα έχεις. Αλλά όπως είπαμε περι ορέξεως….

Και όπως θέλει η παράδοση κάθε χρόνο, δεν έκλεισε ούτε 10 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία και άρχισαν να ξεφουσκώνουν οι τιμές στα σκρουτζομάγαζα.

Πάντα το είχα απορια . Από πού τα παίρνουν αυτοι κι έχουν τόσο διαφορά; (300 ευρώ στο 12/512) . Τα Amazon Γερμανίας Ισπανίας κλπ ακόμα ακριβα τα έχουν.

263 για την ακρίβεια.

Το mmplanet τα φέρνει από Γερμανία συνήθως.
Θεωρείται legit κατάστημα πάντως.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πάει και το κάστρο του rendering στο κινητό 😂

Πέραν της πλάκας, πλέον οι επιδόσεις στα flagships είναι irrelevant και δεν αποτελούν λόγο επιλογής μιας συσκευής per se. Η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών θα είναι πάντα σχεδιασμένες ώστε να τρέχουν ομαλά σε mid-range 2ετίας.

Ναι, το ότι έχει τη πιο δυνατή GPU σε κινητό, βοηθάει σε τομείς όπως το post processing φωτογραφιών -και έχω δεί σημαντική διαφορά, είναι εντυπωσιακό πως η gpu του κινητού είναι πιο δυνατή από την onboard 770 της intel (13th gen) αλλά μέχρι εκεί.

Ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος φρέσκο ακριβό κινητό είναι η φωτογραφικές δυνατότητες. Ένα midrange κινητό 3ετιας μπορεί να τρέχει τα πάντα άνετα για οποιον δεν τον νοιάζει το φωτογραφικό κομμάτι.

Τώρα για το τεστ ποιο πάνω έτσι πάει συνήθως, βγήκε το νέο galaxy είναι καλύτερο σε κάποιους τομείς από το iPhone, σε 6 μήνες θα βγει το νέο iPhone θα ξαναπάρει τα πρωτεία και λεφτά να έχουμε να τους τα σκάμε!!!!

• Like
Reactions: speedman_27
Ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος φρέσκο ακριβό κινητό είναι η φωτογραφικές δυνατότητες. Ένα midrange κινητό 3ετιας μπορεί να τρέχει τα πάντα άνετα για οποιον δεν τον νοιάζει το φωτογραφικό κομμάτι.

Τώρα για το τεστ ποιο πάνω έτσι πάει συνήθως, βγήκε το νέο galaxy είναι καλύτερο σε κάποιους τομείς από το iPhone, σε 6 μήνες θα βγει το νέο iPhone θα ξαναπάρει τα πρωτεία και λεφτά να έχουμε να τους τα σκάμε!!!!
διαφωνώ. καθώς ένα midrange κινητό δεν μπορεί να τρέχει τα πάντα άνετα, όπως παιχνίδια,
δεν έχει την καλύτερη οθόνη για να βλέπεις περιεχόμενο,
δεν έχει αδιαβροχοποιηση συνήθως,
σε κάποια ειδικά κινεζικα έλειπε ακομη και το nfc
και πλέον για την samsung δεν έχει και pen ενώ παλιότερα έβγαζε και τα note lite .

Ο μόνος λόγος που δεν θα αναβαθμιζα κινητό είναι η φωτογραφική . αν με ενδιέφερε μονο αυτο θα το έκανα ανά 4-5 χρονια που παρουσιάζεται ουσιαστική βελτίωση σε αυτό τον τομέα.

για εμένα ο πιο σοβαρός λόγος είναι να έχεις OS upgrade .

Γούστα είναι αυτά, για μένα ο μόνος λόγος αναβάθμισης ειναι η φωτογραφία και βλέπω διάφορες σημαντικές ακόμα και σε γενιά με γενιά. Όλα τα άλλα μου περνάνε αδιάφορα.

Γούστα είναι αυτά, για μένα ο μόνος λόγος αναβάθμισης ειναι η φωτογραφία και βλέπω διάφορες σημαντικές ακόμα και σε γενιά με γενιά. Όλα τα άλλα μου περνάνε αδιάφορα.
δεν χρειάζεσαι smartphone τότε αλλά μια φωτογραφική με android όπως είχε βγάλει η samsung

Στα του multimedia. Μερικά δείγματα ακόμα από τις κάμερες. Συνεχίζουν να με εντυπωσιάζουν και βλέπω πως χρησιμοποιώ ίσως πιο συχνά τα 70 και 230mm, ίσως γιατί δεν τα είχα ποτέ σε κινητό.

Με night mode on και χωρίς

Sharpened-version.jpg
Sharpened-version2.jpg

Δείγμα 8k σε δύσκολες συνθήκες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.