karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,400
Είπαμε είναι θέμα γούστου, προσωπικα ελάχιστα post έχω γράψει σε αυτο το νημα καθώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα Samsung κινητά, απλά έγραψα το προηγούμενο post γιατί δεν θεωρώ σωστό να τσουβαλιάζουμε τα πάντα και όλα. Έχεις την προσωπική σου γνώμη και καλά κανείς. Επειδή π.χ. Εσυ δεν θα έδινες 1.000 ευρώ για Xiaomi ή Huawei ή δεν σου αρέσει η φιλοσοφία όπως λες της Apple, δεν σημαίνει ότι οι ολοι έχουν αυτή την γνώμη. Απλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.Το ότι έχεις ipad και Mac mini επιβεβαιώνεις ξεκάθαρα αυτό που λέω ότι υποστηριζεις φιλοσοφια Apple. Άρα δεν είσαι άσχετος με την εταιρεία. Έχεις τριβή και την αποδέχεσαι.
To τι αγοραζουν οι Ασιάτες δεν είναι καθόλου κριτήριο για την ευρωπαϊκή αγορά και μάλιστα για την ελληνική που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.
Επίσης 2-3 κινητά ταυτοχρονα ούτε είχα ποτέ ούτε πρόκειται να έχω στην ζωή μου για να τα χρησιμοποιώ αναλόγως την στιγμή. Θέλω ένα και καλό.
Υ.Γ. και όπως καταλαβαίνεις με τα ίδια χρήματα άνετα θα μπορούσα να πάρω iphone.
Υ.Γ. Τώρα η Ελληνική αγορά και αν δεν έχει θέματα, εδώ πέρα από iPhone και Samsung δεν παίρνουμε τίποτα όλο.
Υ.Γ. Πάντα έχω 2 κινητά και δεν μπορώ καν με 1. Τα είπαμε ο κάθε ένας μας έχει άλλες απόψεις, αλλιώς όλοι μας θα κάναμε τα ιδια.
Ανέξοδος τρόπος οι βελτιώσεις στις κάμερες;;; Το ακριβώς αντίθετο, οι εταιρίες σκάνε τρέλα λεφτά στο κομμάτι αυτο και πολλές από αυτές κάνουν πανάκριβες συνεργασίες με εταιρίες φωτογραφικών για πατεντες, βελτιώσεις και αλλά..όλο το παιχνίδι πλέον παίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις κάμερες…αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν οι κάμερες ένα καλο κινητό 3-4 ετών (μην πω και παραπάνω) κανει μια χαρά την δουλειά του.Δεν σκιζονται γι αυτον τον λόγο.
Ειδικά δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρονια πλέον, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βλεπει τις φωτό στην (μικροσκοπική για φωτογραφικά δεδομένα) οθόνη του κινητού (η ποιότητα της οποίας μαλιστα ειναι τελικά αυτή που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο πως θα φανεί η φωτό).
Σκίζονται γιατι η αλλαγή στις κάμερες ειναι ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να δικαιολογήσουν την κυκλοφορία νέων μοντέλων.