[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Η ίδια φωτογραφία, με 10x και με Ε-Μ1 mk2 + 75mm f1.8. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο φακός είναι 230mm, αλλιώς θα έβγαζα την άλλη με τον 12-100 :alien:

Sharpened-version3.jpg
Sharpened-version4.jpg

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ισχύει στα Samsung γενικά, όχι μόνο σε S23. Καμία σχέση με Bixby ρυθμίσεις.

Ότι κάνει ο task scheduler στα windows.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: racer
Στα του multimedia. Μερικά δείγματα ακόμα από τις κάμερες. Συνεχίζουν να με εντυπωσιάζουν και βλέπω πως χρησιμοποιώ ίσως πιο συχνά τα 70 και 230mm, ίσως γιατί δεν τα είχα ποτέ σε κινητό.

Με night mode on και χωρίς

View attachment 211350
View attachment 211351

Δείγμα 8k σε δύσκολες συνθήκες

Πολύ καλά.
Σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, καλύτερα να επιλέγεις το 4k30, έχω παρατηρήσει πως ειδικά στην αποθορυβοποίηση είναι πολύ καλύτερο από το 8k τη νύχτα. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα για μεγαλύτερα shutter speeds σε σχέση με το 4k60, κατ επέκταση και περισσότερο φως στον αισθητήρα.

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Ισχύει στα Samsung γενικά, όχι μόνο σε S23. Καμία σχέση με Bixby ρυθμίσεις.

Ότι κάνει ο task scheduler στα windows.

Δεν είναι καινούριο με τα S23, αλλά είναι όντως εξαιρετικά δυνατό εργαλείο. Μπορείς να έχεις ένα mode ενεργό τη φορά, αλλά όσα routines θέλεις. Ακόμη μπορεί η ενεργοποίηση ενός mode να κάνει activate daisy chain routines.

• Like
Reactions: racer
είναι όντως χρήσιμο. Του έβαλα ρουτίνα να φορτιζει αργα κ προστατεύει την μπαταρία όταν μπαίνει για φόρτιση μετά τις 1130 τη νύχτα, να ανοίγει δεδομένα όταν φεύγω από το σπίτι κλπ..

Μια βοήθεια. Μπορείτε να μου πείτε τι το ενοχλεί και δεν κάνει save αυτή την ρουτίνα; Πατάω αποθήκευση με πηγαίνει στην άλλη οθόνη να διαλέξω εικονίδιο και ότανν πατάω Τέλος με ξαναγυρνάει εδώ.
Το ξέρω ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο με smart lock. Δεν το έχω ενεργοποιήσει το smart lock.

Edit: άκυρο. Το έφτιαξα. Ήθελε PIN.

Attachments

• Screenshot_20230228_074638_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20230228_074638_Modes and Routines.jpg
    237.5 KB · Views: 25
Last edited:

Σε προσφορά η δερμάτινη θήκη τις Samsung στα 31 ευρώ (τελική) στο Γαλλικό Amazon.​

717xlYoNDrL._AC_SL1500_.jpg
61Tc0ho2YNL._AC_SL1500_.jpg

Η μαύρη ωριμάζει αρκετά καλά.
Στα υπόλοιπα χρώματα είναι κάπως θέμα.

Πήρα 2, την πράσινη σιλικόνης να ταιριάζει με το χρώμα της συσκευής και μια μαύρη δερμάτινη για το γραφείο.

Γενικά οι δερμάτινες ποτίζουν βρωμιά. Κάτι ο ιδρώτας , κάτι η κωλοτσεπη και γενικά η χρήση είναι χάλια σε λίγο καιρό.
στο 20 είχα σιλικόνης και δεν άντεξε 1 χρόνο. πήρα σε προσφορά 11€ από 40€ την δερματινη σε μαύρο και είναι μετά από 1.5 χρόνο όπως βγήκε από το κουτί της . καλύτερη ποιότητα από την δερματινη apple της γυναίκας μου που από κόκκινη έγινε μαύρη σε 6 μήνες.
αν πάρεις θα σου έλεγα μαύρη μόνο.

στο 20 είχα σιλικόνης και δεν άντεξε 1 χρόνο. πήρα σε προσφορά 11€ από 40€ την δερματινη σε μαύρο και είναι μετά από 1.5 χρόνο όπως βγήκε από το κουτί της . καλύτερη ποιότητα από την δερματινη apple της γυναίκας μου που από κόκκινη έγινε μαύρη σε 6 μήνες.
αν πάρεις θα σου έλεγα μαύρη μόνο.
Εμένα μου αρέσει η καφέ. Λογικά θα είναι πιο εμφανής η φθορά της στο χρόνο.

Μεγειες. Με τζαμακι τι έκανες; Έβαλες το dome;
Από τη προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα δεν έχω προλάβει να πάω στο κατάστημα να μου τοποθετήσουν το dome.

Στο μεταξύ έβαλα (half-decent job) την επίσημη μεμβράνη μέχρι να πάω για το dome.

Αν κάτσει να γράψει κάποιος manual για το κινητό θα είναι μεγαλύτερο και από εγκυκλοπαίδεια....

Δείτε τα νέα features στο νέο UI 5.1 . Δείτε στο 3 λεπτό.....

Αν κάτσει να γράψει κάποιος manual για το κινητό θα είναι μεγαλύτερο και από εγκυκλοπαίδεια....

Δείτε τα νέα features στο νέο UI 5.1 . Δείτε στο 3 λεπτό.....

Στο Note 20 Ultra με έκδοση UI 5.1,δεν βγάζει το translate σαν επιλογή.
Άκυρο.Πηγαίνοντας κατευθείαν στο 3ο λεπτό,δεν είχα δει ότι έχει ανοίξει την εφαρμογή translate και όχι την camera.Αυτή η δυνατότητα νομίζω ότι είναι αρχαία και δεν έχει να κάνει με την Samsung αλλά με την Google.

Ναι κι εγώ το θυμάμαι πολύ παλιά ότι άνοιγες την κάμερα σε ένα μέρος και σου έγραφε real time πάνω στην οθόνη τα nearby μέρη. Έχω χρόνια να το δω δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Επίσης τραβαγες φωτογραφία μια ταμπέλα σε άλλη γλώσσα και σου έκανε μετάφραση.
Εδώ η Samsung το έχει παει ένα βήμα παραπέρα ομως. Πάντως τα παραπάνω γίνονται με το widget της Bixby.

Η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση δουλεύει μόνο με συσκευές Samsung;
Δοκίμασα με το iPhone 14 της κόρης και ούτε καν συγκινήθηκε......
Εγω φορτίζω το iphone 8 και 13 pro άνετα πάντως. αν στα επόμενα μοντέλα η apple έκανε καμία "καινοτομία" δεν το γνωρίζω.

Ναι ε; Δοκίμασα και χωρίς θήκες, τίποτα. Ενώ το προηγούμενο κινητό Samsung (ακόμα και με θήκες) και τα ακουστικά τα buds live τα φορτίζει αέρα.

Edit: άκυρο. Εντάξει δούλεψε τελικά. Καραφλιααε η κόρη.....😌😁

Last edited: