ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Εγώ δηλώνω ότι μετά από πολλαααααααααααα χρόνια δεν φορτίζω κινητό κάθε βράδυ!Εγώ έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του κινητού.
40 με 45% στο τέλος της ημέρας δεν είχα δει ούτε με Nokia N95.
Εγώ δηλώνω ότι μετά από πολλαααααααααααα χρόνια δεν φορτίζω κινητό κάθε βράδυ!Εγώ έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του κινητού.
40 με 45% στο τέλος της ημέρας δεν είχα δει ούτε με Nokia N95.
Βεβαίως. Και βλέπουν ότι στα τελευταία 200 posts, μέσα από 50,000 μέλη, μόνο 2 μέλη κράζουν την Samsung.
Οι περισσότεροι πια, μόνο για την εμπειρία χρήσης κουβαλάμε τις μηχανές και ίσως σε κάποιες ιδιαίτερες και απαιτητικές καταστάσεις.
Ωραίες οι φωτό Τάσο…keep posting!
Με τον ultrawide φακό.Το τηλέφωνο έχει macro; Έχει νόημα ; Θέλω να πω αν θέλουμε να βγάλουμε κάτι πολύ κοντά έχει νόημα ποια να πλησιάσουμε το αντικείμενο; Με 10Χ ζουμ καθόμαστε στο μισό μέτρο με την ησυχία μας. Ή όχι;
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για macro φωτογραφίες;
Το 0.6 που λέει; Άρα λες ότι υποχρεωτικά πρέπει να πλησιάσουμε το αντικείμενο.Με τον ultrawide φακό.
Ακριβώς αυτό που λέει στο τέλος:![]()
Shot for Shot: Galaxy S23 Ultra's 200MP camera vs Pixel 7 Pro – You pick the winner [Gallery]
Compared side by side, who has the better camera. Is it the Galaxy S23 Ultra's 200MP sensor, or Pixel 7 Pro's software approach? You decide.9to5google.com
Εφόσον έχεις ενεργοποιημένο το wifi calling, υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν έχεις σήμα κινητής και παραμένεις στο wifi.Όχι άλλος είναι ο σκοπός μου. Στο υπόγειο δεν εxω σήμα κινητής.
Άρα θέλω όταν μπαίνει στο wifi του υπόγειου να ανοίγει το wifi calling.
Το κάνω και τώρα χεράτα, αλλά δεν θέλω να χαλάω το μανικιούρ κάθε φορά![]()
Εγώ το έχω μονίμως on και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στη κατανάλωση.Σιγά μην το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο.
Τρώει μπαταρία αποδεδειγμένα το wifi calling. Γι αυτό ρωτάω για ρουτίνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.