[Επίσημο] Samsung Galaxy S23 Series

Οι περισσότεροι πια, μόνο για την εμπειρία χρήσης κουβαλάμε τις μηχανές και ίσως σε κάποιες ιδιαίτερες και απαιτητικές καταστάσεις.

Ωραίες οι φωτό Τάσο…keep posting!

Εγώ πάντως την έχω κρατήσει κυρίως για να τραβάω το φεγγάρι!

Νέα θηκούλα τσίμπησα σήμερα. Προστατεύει και τους φακούς, κρίμα να μη βγαίνει και σε άλλα χρώματα.

b0e016712381a7d3ee6078c76facf647.jpg

Μεγειες. Ωραίο το πορτακι. Δεν το κρύβω ότι πάντα προσέχω πως το ακουμπάω το κινητό. Δεν πά να λενε για γορίλες και πιθήκους.....καμία εμπιστοσυνη. Αν γρατζουνιστουν οι κάμερες άντε γεια.
Μακάρι να έβγαινε και με μαγνήτη.

• Like
Reactions: Lobo10
Το τηλέφωνο έχει macro; Έχει νόημα ; Θέλω να πω αν θέλουμε να βγάλουμε κάτι πολύ κοντά έχει νόημα ποια να πλησιάσουμε το αντικείμενο; Με 10Χ ζουμ καθόμαστε στο μισό μέτρο με την ησυχία μας. Ή όχι;
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για macro φωτογραφίες;

Το τηλέφωνο έχει macro; Έχει νόημα ; Θέλω να πω αν θέλουμε να βγάλουμε κάτι πολύ κοντά έχει νόημα ποια να πλησιάσουμε το αντικείμενο; Με 10Χ ζουμ καθόμαστε στο μισό μέτρο με την ησυχία μας. Ή όχι;
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για macro φωτογραφίες;
Με τον ultrawide φακό.

Επειδή δεν το βρίσκω στην λίστα, μπορείτε να δείτε αν γίνεται να ενεργοποιείται το wifi-calling με ρουτίνα;
π.χ. αν συνδεθεί σ αυτό το δίκτυο wifi, να ανοίγεις το wifi-calling.

Μα wifi calling γίνεται από συγκεκριμένες εφαρμογές.
Αν ανοίξεις μια από αυτές τότε μέσω internet (data ή wifi) θα γίνει η κλίση και όχι από την τηλεφωνική γραμμή.
Εκτός αν σε απασχολεί να μη χρησιμοποιηθούν τα data του προγράμματός σου και θέλεις μόνο wifi.

Όχι άλλος είναι ο σκοπός μου. Στο υπόγειο δεν εxω σήμα κινητής.
Άρα θέλω όταν μπαίνει στο wifi του υπόγειου να ανοίγει το wifi calling.

Το κάνω και τώρα χεράτα, αλλά δεν θέλω να χαλάω το μανικιούρ κάθε φορά 😁😁😁

Όχι άλλος είναι ο σκοπός μου. Στο υπόγειο δεν εxω σήμα κινητής.
Άρα θέλω όταν μπαίνει στο wifi του υπόγειου να ανοίγει το wifi calling.

Το κάνω και τώρα χεράτα, αλλά δεν θέλω να χαλάω το μανικιούρ κάθε φορά 😁😁😁
Εφόσον έχεις ενεργοποιημένο το wifi calling, υποτίθεται ότι αυτό πρέπει να ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν έχεις σήμα κινητής και παραμένεις στο wifi.

Σιγά μην το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο.
Τρώει μπαταρία αποδεδειγμένα το wifi calling. Γι αυτό ρωτάω για ρουτίνα.
Εγώ το έχω μονίμως on και δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στη κατανάλωση.
Υπόψην πως για να ενεργοποιηθεί πρέπει το κινητό να πιάνει σήμα, όποτε εάν είσαι στο υπόγειο χωρίς σήμα, δεν θα λειτουργήσει το wifi calling.

Τάσο, εχεις παρατηρήσει ότι το κινητό τρώει μπαταρία όταν είναι ανοικτό;

Μηπως καλύτερα να το κλείνεις και να το ανοίγεις…….κάθε φορά που θες να δεις πόση μπαταρία έχει ακομη;

:LOL: