【Επίσημο】Samsung Galaxy S23 Series

Έχω έναν αναμορφικο για το κινητό μου κι εγώ… είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αλλά σαφώς όχι για κάθε μέρα!

Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά του… το μακρόστενο κάδρο είναι το βασικό.

Τα αλλο είναι το lens flare που βλέπουμε και σε blockbuster ταινίες κλπ

Το άλλο είναι το οβάλ bokeh, που το βλέπουμε πάλι σε πολλές ταινίες.

Τέλος οι μικρές παραμορφώσεις στα άκρα …

f72c1252624729927c0b27369b8a16d3.jpg

1e015af62d91f1db62c482b7e74ff8a5.jpg

e183489220204b3d9995e4237b715e78.jpg

9cdc34afc54993e38579315a42bbcabe.png

20ac49309fae80706c242d9ab3bae3e4.jpg

Last edited:
Ναι το είδα, η συγκεκριμένη μάρκα που χρησιμοποιεί αυτός στο βιντεάκι, έχει δύο εκδόσεις αναμορφικού. Μία με μπλέ flare και μια με κίτριno (gold)

Μετά όντως χρειάζεται και επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα για να βγει το σωστό κάδρο 2.35:1 ή κατευθείαν γράφει σωστά; Βλέπω ότι γράφει software required for de-squeezing.
Πάει μακριά η βαλίτσα.....

υπαρχουν εφαρμογες (στο ios τουλαχιστον) που γραφουν κατευθειαν στο κινητο με de squeeze (διορθωνουν δηλ. το καδρο)

Αλλα και να μη το κανεις, ευκολο ειναι μετα, απλα αλλαζεις το aspect ratio σε οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας σε 1.33 αντι 1.0

Η επιλογη που εχει για Blue kai gold ειναι προσωπικη υποθεση... το gold ειναι λιγο πιο φυσικο, το μπλε πιο blockbuster ! :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ομορφιές.
Και στο S23 μειώνεται λίγο η φωτεινότητα, ωστόσο ως φαίνεται, στα μήλα συνεχίζει το πολύ έντονο dimming σε φόρτο πριν το throttling.

• Like
Reactions: vadergr and Lobo10
οι αναμορφικοι φακοι Τασο, ειναι η πιο ευκολη λυση για να δωσεις μια κινηματογραφικη αισθηση στα βιντεο.

Αν θες μπορεις να ερθεις να δοκιμασεις τον δικο μου , μπαινει σε οποιοδηποτε κινητο.

to filmic pro υπαρχει και για android αν θελεις να τραβας κατευθειαν με desquezze και να μη μπλεκεις με υπολογιστη.

Εγώ το έχω από παλιά που ήταν one time pay.
Τώρα χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή της black magic αλλά δεν υπάρχει για android.

Ίσως υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που το κάνουν αυτό σε android , χωρίς συνδρομή.

Μιας και μου δώσανε από την δουλειά ένα σφραγισμένο Galaxy S23 Ultra αμφιταλαντεύομαι αν θα το ανοίξω ή να το δώσω κατευθίαν για πώληση. Ηθελα να ρωτήσω λοιπόν φωτογραφικά όσοι το έχτε δουλέψει αρκετά πως είναι? Εχει πάρει καθόλου updates με βελτιώσεις κλπ? Μιλάω μόνο για το φωτογραφικό κομμάτι.

Σκεφτόμουνα να το δώσω και να πάρω το Iphone 15 pro άλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε φέτος η Apple στο Iphone και έλεγα να κρατήσω το Galaxy και να το αλλάξω του χρόνου με το Iphοne 16....κάθε άποψη θα βοηθούσε.

Το θέμα είναι πόσο μπορείς να το δώσεις καθώς παρότι στις αλυσίδες παίζει στα 1449 ευρώ , στο bestprice ξεκινάει από τα 860...
Τα γράφουμε για το πόσο ευτελίζονται οι τιμές στα androids μέσα σε μερικούς μήνες λόγω κατακερματισμού της αγοράς.

Προσωπικά θα το πούλαγα και είτε θα αγόραζα σε 1-2 μήνες το 15 Pro Max σε φθηνότερη τιμή καθώς ξεκίνησε ήδη η πτωτική πορεία , είτε θα περίμενα για το S24.
To S23 κλείνει σε μερικούς μήνες τον κύκλο ζωής του και θα δυσκολευτείς να το δώσεις αργότερα ακόμα περισσότερο.

Το θέμα είναι πόσο μπορείς να το δώσεις καθώς παρότι στις αλυσίδες παίζει στα 1449 ευρώ , στο bestprice ξεκινάει από τα 860...
Τα γράφουμε για το πόσο ευτελίζονται οι τιμές στα androids μέσα σε μερικούς μήνες λόγω κατακερματισμού της αγοράς.

Προσωπικά θα το πούλαγα και είτε θα αγόραζα σε 1-2 μήνες το 15 Pro Max σε φθηνότερη τιμή καθώς ξεκίνησε ήδη η πτωτική πορεία , είτε θα περίμενα για το S24.
To S23 κλείνει σε μερικούς μήνες τον κύκλο ζωής του και θα δυσκολευτείς να το δώσεις αργότερα ακόμα περισσότερο.
Κοίτα στα 860 ξεκινάει στο γνωστό κατάστημα παραεισαγωγής του Bestprice με άγνωστη εγγύηση και αναμονή να το παραλάβεις 2 εβδομάδες. Σε normal κατάστημα δεν το βρίσκεις διαθέσιμο κάτω από 900+, πάντως συμφωνώ στα Android ξεφτιλίζονται οι τιμές άμεσα. Απλά έχει ήδη πέσει η τιμή του, και τώρα που μιλάμε δύσκολα θα το δώσω πάνω από 700 ευρώ, και σε 1 χρόνο αντε να πέσει 150-200 ευρώ ακόμα.

Το 15 pro max δεν με ψήνει γιατί έκαψε τον τηλεφακό 90mm που είχε το προηγούμενο και τον πρτιμούσα, και δεν άλλαξε ουσιαστικά τίποτα στον κανονικό φακό και τον Ultrawide. Για αυτό μπλέχτηκα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Αυτή την στιγμή είμαι με Iphone 13 pro Και Mate 50 pro, σκέφτομαι να δώσω το Mate 50 pro και έτσι να μείνω με Iphone 13 pro και S23 Ultra και του χρόνου το βλέπω για να πάρω iphone 16 ή κάποιο άλλο Android ανάλογα. Ακόμα το σκέφτομαι για αυτό ρωτάω πως τα πάει φωτογραφικά, καθώς είναι και το μόνο κομμάτι που με απασχολεί πλέον σε ένα κινητο, όλα τα άλλα οθόνες, επεξεργαστής κλπ. πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν όλα.

ο φακος στο προηγουμενο ηταν 75mm , οχι 90mm.... που τον εχει και στο iphone 15 pro , μπορεις να πας εκει αν θες.

ΥΓ... τι καλα να ειχαμε κι εμεις τετοια διλλήματα ! :p

Μιας και μου δώσανε από την δουλειά ένα σφραγισμένο Galaxy S23 Ultra αμφιταλαντεύομαι αν θα το ανοίξω ή να το δώσω κατευθίαν για πώληση. Ηθελα να ρωτήσω λοιπόν φωτογραφικά όσοι το έχτε δουλέψει αρκετά πως είναι? Εχει πάρει καθόλου updates με βελτιώσεις κλπ? Μιλάω μόνο για το φωτογραφικό κομμάτι.

Σκεφτόμουνα να το δώσω και να πάρω το Iphone 15 pro άλλα δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε φέτος η Apple στο Iphone και έλεγα να κρατήσω το Galaxy και να το αλλάξω του χρόνου με το Iphοne 16....κάθε άποψη θα βοηθούσε.
Φωτογραφικά πολύ καλό. Πρέπει να υπάρχουν φωτογραφίες κ στο νήμα, αλλά κ μόνο που μπορείς να βρεις άπειρα συγκριτικά βίντεο με το 15 ή και το πίξελ, αποδεικνύει πόσο καλό είναι.

Σε όλα τα υπόλοιπα είναι απλά σφαίρα κ η μπαταρία μπορεί να βγάλει κ 2 μέρες με νορμάλ χρήση

Επίσης, έχει διαφορά η main camera σε σχέση με το περσινό, λόγω καλύτερου image pipeline και 24mp option.
Η main κάμερα μια χαρά με καλύπτει και στο 13pro, ο Ultrawide δεν με καλλύπτει και δεν μου άρεσε ούτε στο 14 pro, εκει είναι το μεγάλο πρόβλημα, επίσης έχω θέμα και με τον τηλεφακό που δεν έχει π.χ. 48mp για να κάνεις crop. Για αυτό τον λόγο έχω και το Huawei mate 50 pro, που έχει καλύτερο Ultrawide από τα iphones, ενώ έχει 64Mp τηλεφακό που κάνει πολύ καλή δουλειά και σε crop, ενώ στα υπολοιπα χρησιμοποιώ το iphone.

Για αυτό τον λόγω σκέφτομαι να κρατήσω το S23 Ultra καθώς έχει πάνω 2 τηλεφακούς και ο Ultrawide μάλλον είναι καλυτερος από τα Iphones, άλλα αυτό αν δεν το δοκιμάσω και δεν δω κάμποσα συγκριτικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Του χρόνου ελπίζω να βάλει καλύtερο Ultrawide το iphone και κανένα 48mp τηλεφακό 75mm για να μην έχω τέτοια διλήμματα!!

ο φακος στο προηγουμενο ηταν 75mm , οχι 90mm.... που τον εχει και στο iphone 15 pro , μπορεις να πας εκει αν θες.

ΥΓ... τι καλα να ειχαμε κι εμεις τετοια διλλήματα ! :p
Ναι έχεις δίκιο, γενικά θέλω τηλεφακό από 70 έως και 120...και τα 2 Pro Iphones φέτος έχουν είτε τον έναν είτε τον άλλο. Μακάρι να έβγαινε μια συσκευή που να είχε και τους 2 τηλεφακούς ή έστω ο 75αρης να ήταν 48mp.

Υ.Γ. Κληρονόμησα 3 κλειστές συσκευές από την δουλειά, ένα Galaxy s23 Ultra, Iphone 14, Z Flip 4..τα 2 τα έβαλα ήδη αγγελία και δεν ξέρω τι να κάνω με το S23 ultra.

Υ.Γ. Κληρονόμησα 3 κλειστές συσκευές από την δουλειά, ένα Galaxy s23 Ultra, Iphone 14, Z Flip 4..τα 2 τα έβαλα ήδη αγγελία και δεν ξέρω τι να κάνω με το S23 ultra.
Τι δουλειά είναι αυτή;;; 😂

Τι δουλειά είναι αυτή;;; 😂
Σε Media shop είμαι άλλα λόγω συμφωνιών με διάφορες εταιρίες και σαν αντάλλαγμα, (Cosmote, Γερμανός, Κοτσώβολος κλπ.) παίρνουμε κάμποσες συσκευές κάθε χρόνο. Πέρυσι μου έδωσαν 5 κίνητα!! Συνήθως τα πουλάω αμέσως (ή τα ανταλάσω με άλλα πράγματα) καθώς δεν είναι του γούστου μου ή είναι Low level για τα δικά μου δεδομενα, άλλα κάποιες φορές 1 από αυτες κάθε χρόνο είναι καλή, όπως τώρα το S23 ultra.