Για δώσε ένα παράδειγμα από φωτογραφία που είναι να έχει περίπλοκη σύνθεση. Θα αφαιρέσει π.χ. τον άνθρωπο σωστά και θα φτιάξει το background σωστά;Καλορίζικο.
Δεν ξέρω για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμενος από το ΑΙ στις φώτο στα νέα samsung.
H αφαίρεση και προσθήκη αντικειμένων είναι εξωπραγματικη .
Δεν αφαιρεί μόνο άνθρωπο. Μαντευει μέχρι και την δομή του προσώπου και αντανακλασεις.Για δώσε ένα παράδειγμα από φωτογραφία που είναι να έχει περίπλοκη σύνθεση. Θα αφαιρέσει π.χ. τον άνθρωπο σωστά και θα φτιάξει το background σωστά;
Οχι να είναι ο άνθρωπος π.χ. μπροστά από θάλασσα. Αυτό είναι εύκολο.
Πάντως δεν θεωρώ τις καμπυλωτες γωνίες καλύτερες .Πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσει αυτό;
Ποιο σημαντικό θεωρο την οθόνη μεγαλύτερη σε ίδιο μέγεθος με καλύτερο κράτημα. Μείον το πενάκι αφαίρεση Bluetooth. Ένα σημαντικό βελτίωση στο βίντεο
Αν είχε λογαριασμούς στα big brother, και είχε ανεβάσει φωτογραφίες του, τότε δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία που καθάρισε το κινητό.Δεν αφαιρεί μόνο άνθρωπο. Μαντευει μέχρι και την δομή του προσώπου και αντανακλασεις.
Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει link από το Instagram.
Πάντως μετά έκανε και νέο video με το πρόσωπο του σε φρέσκο κινητό ώστε να είναι σίγουρος ότι δεν πήρε στοιχεία από φωτογραφίες και ιστορικό του account του.
Δεν καθαρισε το κινητό. Έβγαλε από νέα συσκευασία κινητό και έκανε ένα άσχετο samsung account . Δεν συνδεθηκε καν στο wifi του σπιτιου αλλα εβαλε μια νεα ασχετη sim για data και πήρε μια και μόνο φώτο αυτή με το χέρι του στο πρόσωπο να υπαρχει στην gallery.Αν είχε λογαριασμούς στα big brother, και είχε ανεβάσει φωτογραφίες του, τότε δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία που καθάρισε το κινητό.
Ως γνωστόν το ΑΙ τραβάει data ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Και όπως ίσως γνωρίζετε, τα social media είναι No1 πηγή (δεν σκανάρει βέβαια όλους τους λογ/σμούς εκείνη την στιγμή, είναι ήδη σκαναρισμένα και αρχειοθετημένα τα πάντα)
Το πείραμα πρέπει να το κάνει π.χ. σε καμιά γιαγιά του η οποία να μην είναι καταχωρημένη πουθενά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.