[Επίσημο] Samsung Galaxy S25 Series

50mp Portrait

20250206-222702.jpg
-
S24-20250206-222921.jpg

Ζοομ 5x
20250206-222803.jpg

50mp Landscape
20250206-223115.jpg
-
S24-20250206-222958.jpg

Ultrawide
20250206-222728.jpg
-
S24-20250206-223018.jpg

• Like
Reactions: tiniakos
Διαφορετικές χρωματικά οι μηχανές τους σχεδόν σε όλες (πιο θερμό το S24+) και στην πρώτη φωτό έχει γίνει μάλλον και διαφορετική εστίαση.

Λίγο πιό σκοτεινές είναι του S25 ultra. Στο Auto τις έβγαλες; Αν παίξεις με το shutter speed βάζω στοίχημα ότι έρχονται μια η άλλη.
Σε κάθε περίπτωση ούτε για αστείο δεν δικαιολογούν την αγορά νέου μοντέλου (άλλο αν η τρέλα μας υπερισχύει, όπως σε όλα τα πράγματα εδώ μέσα :) ).

• Like
Reactions: tiniakos
Απο τα review στο ιντερνετ του s25 ειναι με ρυθμιση απο Samsung λιγοτερο εντονες σε χρωμα
Θα το έγραφα παραπάνω αλλά αφού συμφωνουν και τα reviews είμαι πλέον σίγουρος:
Σε κάθε νεό κινητό πειράζουν οι κορεάτες τις default ρυθμίσεις του Auto, και κάθονται μετά οι youtubers να αναλύουν την "εσωτερικότητα της υφής" :LOL:
Μόνο με τελείως νέο hardware έχουν ενδιαφέρον οι αλλαγές. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Μια χαρα το S25 Ultra, οπως και περιμενα.
Προερχόμενος απο το S22 Ultra, το τελευταιο με 10x optical, ημουν λιγο μαζεμένος (το χρησιμοποιώ πολυ το 10x, ειδικα τα καλοκαίρια) πόσω μάλλον σε συνδυασμο με την ελλειψη ΒΤ στο πενάκι.
Αρχικά δεν παρατήρησα καποιο συγκλονιστικο upgrade, αλλα όλα εν τέλει δουλεύουν ρολόι.

• Εξαιρετική αυτονομία με τον Elite Snapdragon. Αισθητά καλύτερη απο τον Exynos του S22 Ultra.
  • Ιδιο smoothness τόσο σε 1080p οσο και σε 1440p. Εξαιτίας προφανώς της πανίσχυρης GPU
  • Το 10x (με processing απο τον 5x) ειναι παρα πολύ καλό. Οι φωτογραφίες ειναι παρα πολύ καλές οπως αναμενονταν. Δεν μπηκα σε διαδικασία σύγκρισης.
  • Το 4Κ Video recording ειναι πιο smooth
  • Επιτέλους flat οθόνη (πολύ φωτεινη και επαρκέστατη και outdoors).

Ήρθε η Benks.

Πολύ καλή είναι αλλά νιώθω ότι δίνει βάρος στο κινητό! Περιμένω να δω και την "Samsung Kindsuit".

20250208-141251.jpg

20250208-141416.jpg

Μετά απο τόσο καιρό πως σου φαίνεται η θήκη? Προστατεύει σε πτώσεις η την αγοράζει ο κόσμος για το αισθητικο κομμάτι μονο?
Ειμαι μισό κλικ μακριά απο την παραγγελία της.

• Like
Reactions: takisot
Δειτε και την θηκη της Peak Design, το προβλημα με το πενακι και τους μαγνητες λυθηκε

Last edited:
Το ότι αυτό το πράγμα δεν σπάει στα δύο είναι εντυπωσιακό.
Δεν νομίζω πως αξίζει να θυσιάσει κανείς τη χωρητικότητα μπαταρίας για το πάχος της συσκευής, ωστόσο υπάρχει κοινό για τα πάντα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vadergr
Η αλήθεια είναι ότι το βάρος των s25 ultra και iphone max δεν είναι αμελητέο.

Είναι προφανής και αναπόφευκτη η μείωση της μπαταρίας, αλλά το setup των καμερών δεν με συγκινεί. Νόμιζα ότι ήταν συσκευή από το πάνω ράφι.

Θα ήθελα και ένα ultra στις 6 ιντσες.

Last edited:
Periscope σε αυτό το πάχος δεν μπαίνει με τίποτα, ένας 2,5-3x μπαίνει, απλά θα μειωθεί και άλλο η χωρητικότητα της μπαταρίας.