【Επίσημο】Samsung Galaxy S26 Series

Επιμένω ότι όποιος ψάχνει δικαιολογίες θα βρει ένα σωρό.
Ποια ανάλυση της οθόνης; Από την πρώτη μέρα την έχω στην μέση FHD+
Αλλιως η μπαταρία φεύγει σούμπιτη.
Δεν πα να βάλουν και 8Κ ανάλυση.
Ποια ανάλυση, η οθόνη είναι αισθητά φωτεινότερη, μεγαλύτερη και δεν ντιμαρει όπως στο S23 που μετά από λιγο στην ζέστη ντιμαρει….καμια σχέση δεν έχει, μόνο για αυτό αξίζει η αναβάθμιση. Ισχύει και από την άλλη όμως, όποιος ψάχνει δικαιολογίες μπορεί να θάβει τις νέες συσκευές και να μείνει με την παλιά και 8 χρόνια.

Επιμένω ότι όποιος ψάχνει δικαιολογίες θα βρει ένα σωρό.
Ποια ανάλυση της οθόνης; Από την πρώτη μέρα την έχω στην μέση FHD+
Αλλιως η μπαταρία φεύγει σούμπιτη.
Δεν πα να βάλουν και 8Κ ανάλυση.

Τασουλή μόνος σου απαντάς. Οι νέοι επεξεργαστές είναι πολύ πιο efficient οπότε μπορείς να έχεις άφοβα την ανάλυση της οθόνης στο maximum. FYI τα IPhone πάντα δούλευαν σε πλήρη ανάλυση λόγω καλύτερου μέχρι πρότινος power efficiency των επεξεργαστών της.

• Like
Reactions: karamela
Τασουλή μόνος σου απαντάς. Οι νέοι επεξεργαστές είναι πολύ πιο efficient οπότε μπορείς να έχεις άφοβα την ανάλυση της οθόνης στο maximum. FYI τα IPhone πάντα δούλευαν σε πλήρη ανάλυση λόγω καλύτερου μέχρι πρότινος power efficiency των επεξεργαστών της.
Έτσι ακριβώς, καμία σχέση ο νέος επεξεργαστής του S26 Ultra με του 23 από όπου και αν το πιασεις. Επιδόσεις, θερμοκρασία, κατανάλωση κλπ. Για αυτό λέω ότι η αναβάθμιση αξίζει 100%, από εκεί και πέρα ο κάθε ένας κρίνει με τις δικές του ανάγκες και αν θέλει να δώσει το χιλιαρικακι.

hard pass confirmed :P
Μονο που στο αρθρο που εβαλες προτεινει το αντιθετο 🤣

"The Galaxy S26 is an incremental upgrade compared to the past two generations, but if we go all the way back to the Galaxy S23, the differences become substantial. The S26comes equipped with a much faster processor, a bigger battery, a bigger and brighter screen, and longer software support."

• Like
Reactions: karamela
Μονο που στο αρθρο που εβαλες προτεινει το αντιθετο 🤣

"The Galaxy S26 is an incremental upgrade compared to the past two generations, but if we go all the way back to the Galaxy S23, the differences become substantial. The S26comes equipped with a much faster processor, a bigger battery, a bigger and brighter screen, and longer software support."
ναι αυτες ειναι οι διαφορές, αλοιμονο και αν δεν υπήρχαν, διαβαζοντας το αρθρο οπου τα λεει αναλυτικα λεει ναι μεν τα αναφέρει αλλα επισης λεει οτι δεν ειναι αυτες που θα επρεπε να ήταν.
Προσωπικά, εαν ημουν στην αγορά για νεο flagship θα το κοιταζα αλλα για αναβαθμιση απο το 23, οταν στην δικη μου χρηση κρατάει απροβλημάτιστα δε βρίσκω λόγο να κάνω αλλαγή. Θα περιμένω την επόμενη γενιά για σημαντικό άλμα και οχι βηματάκια. Αν καιγομουν να δωσω το 23 για κατι διαφορετικο και φρέσκο, το fold 7 θα ηταν επιλογή μου, και δε κρυβω οτι το εχω στο radar μου για καμμια καλή ευκαιρία (τιμολογιακη).

• Like
Reactions: takisot
Για το τελευταίο πάντως διάβασα ότι ρίχνει λίγο την ανάλυση για να το πετύχει. Αν αληθεύει ίσως είναι deal breaker για αρκετούς.

Μόνο και μόνο που δεν δεσμεύεται από σχετικό τζαμακι, είναι αρκετό.

Σιγά μην είναι deal breaker.
Δεν νομίζω ότι θα δεις κανέναν σοβαρό να διαμαρτυρηθεί.
Ισως τον Τούρκο reviewer :P

Από την πρώτη μέρα την έχω στην μέση FHD+

Δεν την κλείνεις τελειώς να κραταει παραπάνω; :p

Σοβαρα τωρα, αυτα ειναι αστεια πραγματα εν ετει 2026.

Δεν θελω να πιστεψω ότι ειναι τοσο χαλια η αυτονομία που δεν βγαζει τη μέρα αλλιώς.

• Haha
Reactions: takisot
Πήγα και το είδα σήμερα απο κοντά. Οι διαφορές εννοείται οτι δεν είναι μεγάλες. Μου άρεσε πολύ η flat οθόνη και οτι έιναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ. Είδα και το Fold 7 παρεμπιπτόντως και με "έψησε" να σας πω την αλήθεια. Δύσκολα θα με βολέψει όμως και το έβαλα στη θέση του. 😂

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
Πήγα και το είδα σήμερα απο κοντά. Οι διαφορές εννοείται οτι δεν είναι μεγάλες. Μου άρεσε πολύ η flat οθόνη και οτι έιναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ. Είδα και το Fold 7 παρεμπιπτόντως και με "έψησε" να σας πω την αλήθεια. Δύσκολα θα με βολέψει όμως και το έβαλα στη θέση του. 😂
δυστυχως το πλεονεκτημα του όγκου/βάρους χάνεται αναλόγως την θήκη...
Δεν την κλείνεις τελειώς να κραταει παραπάνω; :p

Σοβαρα τωρα, αυτα ειναι αστεια πραγματα εν ετει 2026.

Δεν θελω να πιστεψω ότι ειναι τοσο χαλια η αυτονομία που δεν βγαζει τη μέρα αλλιώς.
Εγω δεν εχω πειράξει ανάλυση στο s23ultra. Στις αρχές εβγαζε 2 μέρες, τωρα 2.5 χρονια μετά ιδια χρήση (07.00 - 24.00) δεν πέφτει κατω απο 15%. Αν του κανω ενα reset θα στρώσει κι άλλο η αυτονομία ενω σιγουρα θα γίνει ακόμα πιο σβέλτο. Το προτιμώ απο το 1000ρικο :D

Μόνο και μόνο που δεν δεσμεύεται από σχετικό τζαμακι, είναι αρκετό.

Σιγά μην είναι deal breaker.
Δεν νομίζω ότι θα δεις κανέναν σοβαρό να διαμαρτυρηθεί.
Ισως τον Τούρκο reviewer :P
To αναφερει ο Arun:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σιγά τα ωα.
Εκπληκτικό χαρακτηριστικό.
Για εμενα ψιλοαδιαφορο και αν αυτο οντως ριχνει φωτεινοτητα και αναλυση, θα το σκεφτομουν αν θα το ενεργοποιουσα.
Αντιθετως το περσινο antiglare ηταν game-changer.

Για εμενα ψιλοαδιαφορο και αν αυτο οντως ριχνει φωτεινοτητα και αναλυση, θα το σκεφτομουν αν θα το ενεργοποιουσα.
Αντιθετως το περσινο antiglare ηταν game-changer.

Υπάρχουν trigger options.
Δεν το ανοιγοκλείνεις απαραίτητα χειροκίνητα.

Έχει δει εσύ τζαμακι privacy που ακόμα και στο κέντρο να μην αλλοιώνει στοιχεία του display?

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση. Το μόνιμο privacy τζαμακι είναι μια σκέτη τραγωδία που δεν απενεργοποιείται.

Είναι εξαιρετικο χαρακτηριστικό.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω το S24+ που έχω τώρα με το αντίστοιχο S26+..... πάμε για S27 και βλέπουμε!

Υπάρχουν trigger options.
Δεν το ανοιγοκλείνεις απαραίτητα χειροκίνητα.

Έχει δει εσύ τζαμακι privacy που ακόμα και στο κέντρο να μην αλλοιώνει στοιχεία του display?

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση. Το μόνιμο privacy τζαμακι είναι μια σκέτη τραγωδία που δεν απενεργοποιείται.

Είναι εξαιρετικο χαρακτηριστικό.

Δεν βάζω γενικά τζαμάκι.

Ποια ανάλυση, η οθόνη είναι αισθητά φωτεινότερη, ......
ακόμα χειρότερα. Πάπαλα η μπαταρία την οποία ούτε καν την αύξησαν. Την καραμέλα περί efficiency την ακούω βερεσέ καθε χρόνο αφού πάντα κάθε φορά όλο και κάτι υπάρχει να ρουφάει την μπαταρία. Σαν να λένε τα νέα features στοιχίζουν σε ενέργεια.
Ουσιαστική διαφορά που να δικαιλογεί τα χρήματα δεν υπάρχει. Μια χαρά στέκεται και από επεξεργαστή και από φωτογραφία το S23 ultra.
Άλλο αν θέλει κάποιος να "φρεσκαριστεί". Αλλο το φρεσκάρισμα και άλλο η ανάγκη επειδή η παλιά συσκευή είναι τελείως out of date.

Εντάξει παντα βγαίνουν leaks τόσο γρήγορα, καθησυχάζουν όσους βρίσκονται σε δίλλημα οτι ίσως αξίζει η υπομονή...

ακόμα χειρότερα. Πάπαλα η μπαταρία την οποία ούτε καν την αύξησαν. Την καραμέλα περί efficiency την ακούω βερεσέ καθε χρόνο αφού πάντα κάθε φορά όλο και κάτι υπάρχει να ρουφάει την μπαταρία. Σαν να λένε τα νέα features στοιχίζουν σε ενέργεια.
Ουσιαστική διαφορά που να δικαιλογεί τα χρήματα δεν υπάρχει. Μια χαρά στέκεται και από επεξεργαστή και από φωτογραφία το S23 ultra.
Άλλο αν θέλει κάποιος να "φρεσκαριστεί". Αλλο το φρεσκάρισμα και άλλο η ανάγκη επειδή η παλιά συσκευή είναι τελείως out of date.

Τάσο, αν θες να μείνεις στην αιχμή της τεχνολογίας με μικρή χασούρα, πρέπει να αλλάζεις κάθε χρόνο πουλώντας το παλιό σε καλή τιμή. Οτιδήποτε άλλο σε βάζει χοντρά μέσα. Άλλο όμως αυτό και άλλο να λέμε ότι δεν αξίζει να αναβαθμίσεις ένα κινητό που έχει μείνει 3 γενιές πίσω. Διαφορές υπάρχουν και μεγάλες σε όλους τους τομείς. Το αν θα τις αξιοποιήσεις είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.