Αδιάφορο εντελως την ώρα του privacy
όμως:Αδιάφορο εντελως την ώρα του privacy
Δεν υπάρχει πτώση χαρακτηριστικών, άλλα αύξηση. Η ανάλυση είναι μετρήσιμη και παραμένει ίδια (με διαφορετική τεχνολογία μεν) ενώ στην αύξηση μετράει ενα νεο Unique χαρ/κο που στο οποίο δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι υποκειμενικο λοιπόν καθοτι καποιοι θα αγαπήσουν το feature κάποιοι πάλι pixel peepers οχι. Προσωπικά παραμένω ουδέτερος και σίγουρος οτι σε επομενη γενιά θα το δουμε και καλύτερο αλλα και στον ανταγωνισμό (και καλά θα κάνει!) Στην τελική αν χρειαζομαστε ψηφιακο μικροσκοπιο για να δουμε την διαφορά spare me, εχει δικιο ο Τάσος, αδιάφορο ισως τελικα να είναι. θα περιμενω να το δω απο κοντά πριν το αφορίσω.Το κατά πόσο ενδιαφέρει τους χρήστες αυτό είναι σχετικό και συζητήσιμο, αυτό που είναι αντικειμενικό είναι η πτώση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Κανείς κάτοχος, οι αδιάκριτοι τριγύρω ομως ναι!Δεν ξέρω κανέναν να έχει κινητό και να ασχολείται μαζί του υπό γωνία![]()
Συμφωνώ με αυτο που λες αλλα αναρωτιέμαι ολόκληρη sammy και δουλευοντας πανω σε ενα τετοιο flagship πως τους ξέφυγε κάτι τετοιο? Ειμαι επιφυλακτικός μήπως τελικά ισχύει το trade-off στα χαρτιά αλλά στην πράξη να μην ειναι (τόσο) εμφανής διαφορά και περισσότερο ντόρος & τσάμπα διαφήμιση γίνεται.Όταν λέω χαρακτηριστικά εννοώ ανάληψη φωτεινότητα, κλπ... το "privacy" είναι μια λειτουργιά για πολλούς χρήσιμη δεν αντιλέγω,
όμως ο κατασκευαστής πρέπει κατά την άποψη να αναφέρει με σαφήνεια τα trade-off και τις προσθαφαιρέσεις, ωστε να μπορει ο χρήστης να επιλέξει αναλόγως,
δεν το κάνουν όμως και πολλοί χρήστες βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά.
Συμφωνώ με αυτο που λες αλλα αναρωτιέμαι ολόκληρη sammy και δουλευοντας πανω σε ενα τετοιο flagship πως τους ξέφυγε κάτι τετοιο? Ειμαι επιφυλακτικός μήπως τελικά ισχύει το trade-off στα χαρτιά αλλά στην πράξη να μην ειναι (τόσο) εμφανής διαφορά και περισσότερο ντόρος & τσάμπα διαφήμιση γίνεται.
Θα περιμενω να το δω με τα μάτια μου για να έχω άποψη.
Εγώ στα βίντεο παντως που έβλεπα παρατηρούσα μια πτώση φωτεινότητας όταν ενεργοποιουσαν την λειτουργία ακόμη και μόνο για τις ειδοποιήσεις. Μου φάνηκε περίεργο αλλά πίστεψα ότι είχε να κάνει με την γωνία λήψης ή ακομη και πως "γραφει" η κάμερα του reviewer σε κάποια αλλαγή στο refresh rate της οθόνης.αληθεια τωρα-ποιο τσακιρικο ματι μπορει να καταλαβει σε κινητο,την οποια διαφορα μπορει να υπαρχει,αυτην την μικρη πτωσης αναλυσης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.