【Επίσημο】Samsung Galaxy S26 Series

Μια χαρά είμαι ακόμη με το galaxy S10e την δουλειά μου την κάνω άνετα τό λύνω το δένω αλλάζω μπαταρίες καί εάν αποφασίσω νά τό αλλάξω με exynos δεν παίρνω τον τελευταίο καιρό ζαχαρώνω τό galaxy s25 edge αλλά θα περιμένω νά πέσουν και άλλο οι τιμές οι οποίες παρεπιπτόντως τόν τελευταίο καιρό έχουν φτάσει στον ύψιστο.
Τρανό παράδειγμα ή Xiaomi πού έφερε το ultra με 1500 ευρώ 🙃😳
Ζήσαμε νά τό δούμε και αυτό.
Μήν πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα όπως έγραψε και κάποιος άλλος τά smartphone δεν έχουν πλέον νά δώσουν τίποτα καινούργιο.
Τεχνολογικά τρύκ μόνο για να πουλήσουν.
Την καλημέρα μου σέ όλους είχα πολλά χρόνια νά γράψω κάτι στο φόρουμ.

Μια χαρά είμαι ακόμη με το galaxy S10e την δουλειά μου την κάνω άνετα τό λύνω το δένω αλλάζω μπαταρίες καί εάν αποφασίσω νά τό αλλάξω με exynos δεν παίρνω τον τελευταίο καιρό ζαχαρώνω τό galaxy s25 edge αλλά θα περιμένω νά πέσουν και άλλο οι τιμές οι οποίες παρεπιπτόντως τόν τελευταίο καιρό έχουν φτάσει στον ύψιστο.
Τρανό παράδειγμα ή Xiaomi πού έφερε το ultra με 1500 ευρώ 🙃😳
Ζήσαμε νά τό δούμε και αυτό.
Μήν πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα όπως έγραψε και κάποιος άλλος τά smartphone δεν έχουν πλέον νά δώσουν τίποτα καινούργιο.
Τεχνολογικά τρύκ μόνο για να πουλήσουν.
Την καλημέρα μου σέ όλους είχα πολλά χρόνια νά γράψω κάτι στο φόρουμ.
Ενδιαφέρον....που άλλαξες μπαταρία στο S10e θυμάσαι?

Το είχα πάρει πριν χρόνια από Αμέρικα με snapdragon k 8/256 οπότε ακόμα πάει καλά. Η μπαταρία βέβαια θέλει αλλαγή κ θα ήθελα να την αλλάξω με original

Ενδιαφέρον....που άλλαξες μπαταρία στο S10e θυμάσαι?

Το είχα πάρει πριν χρόνια από Αμέρικα με snapdragon k 8/256 οπότε ακόμα πάει καλά. Η μπαταρία βέβαια θέλει αλλαγή κ θα ήθελα να την αλλάξω με original
Μπαταρία αγόρασα από AliExpress μάρκα HSABAT από το official store και μπορώ νά σού πω σίγουρα ότι είναι εξίσου καλή όσο και ή γνήσια κάτι που διαπίστωσα και όταν άλλαξα και στο OnePlus 6T τής γυναίκας μου καί επίσης και στο παλιό μου OnePlus 5T.
Επίσης Ελλάδα μπορείς νά πας smartec στο Χαϊδάρι ή omnitech στον Γέρακα.

Μπαταρία αγόρασα από AliExpress μάρκα HSABAT από το official store και μπορώ νά σού πω σίγουρα ότι είναι εξίσου καλή όσο και ή γνήσια κάτι που διαπίστωσα και όταν άλλαξα και στο OnePlus 6T τής γυναίκας μου καί επίσης και στο παλιό μου OnePlus 5T.
Επίσης Ελλάδα μπορείς νά πας smartec στο Χαϊδάρι ή omnitech στον Γέρακα.
Α ευχαριστώ πολύ

Επιπλέον σχόλια για τη σύγκριση S26U vs s23U:

Ακόμη και με θήκη (αν είναι slim), δεν κάθεται καλά σε λείες επιφάνειες - οι κάμερες εξακολουθούν να ενοχλούν. Απορώ γιατί δεν άλλαξαν κατεύθυνση, όπως στα pixel, τουλάχιστον θα ήταν πιο συμμετρικό και η συσκευή δε θα σηκωνόταν σούζα από τη δεξιά πλευρά, όπως τώρα.

Το πενάκι έχει ένα ανεπαίσθητο αλλά ταυτόχρονα σπαστικό τζόγο - είναι ελάχιστο παρ'ολα αυτά είναι εκνευριστικο αν έχεις την ατυχία να το παρατηρήσεις. Σίγουρα οφείλεται στο ότι είναι τοποθετημένο στη γωνία. Με θήκη λύνεται το θέμα.

Για να σεταριστεί και για όποιον έχει αρκετές εφαρμογές (φαντάζομαι οι περισσότεροι) θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα να αντιγραφούν login details - να μη χρειάζεται να στήσεις όλες αυτές τις εφαρμογές manually, παρά μόνο σε τραπεζικές εφαρμογές κλπ.

Επίσης δεν έχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία - κρατάει λίγο περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται λόγω φρέσκιας μπαταρίας ή είναι λόγω βελτιωμένου τσιπ (ή συνδυασμός των δυο - μάλλον το πιο πιθανό).

Στα καλά:
Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα που ανοίγουν οι διαφόρες εφαρμογές - πάει σφαίρα.
Το shutter lag έχει βελτιωθεί.
Η κύρια κάμερα έχει διαφορά το βράδυ, φαντάζομαι λόγω πιο ανοιχτού διαφράγματος, οι φωτογραφίες και ιδιαίτερα το βίντεο έχουν λιγότερο θόρυβο.
Δοκίμασα διάφορους φορτιστές και η "γρήγορη" φόρτιση δούλεψε με όλους.

Αξίζει η αναβάθμιση;

Δύσκολη η απάντηση, αν ήξερα από πριν αυτά που ξέρω τώρα, μάλλον θα περίμενα ένα χρόνο ακόμη - ίσως επειδή η privacy οθόνη δε με πολυ-αφορά.

Έχουν επιβραδύνει πολύ την εξέλιξη, από το s21U στο s23U (2 και όχι 3 γενιές μετά) είχα δει μεγαλύτερη διαφορά. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίπαλο δέος σε αγορές όπως η Αμερική (όπου τα κινέζικα brands είναι πολύ πίσω), έχει κάνει τεράστια ζημιά στον ανταγωνισμό.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.