[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Κι εγω δεν εχω ακουσει ποτε ραδιο και ουτε προκειται γιατι οι σταθμοι που ακουω ειναι μονο Internetικοι, αλλα δεν ξερω γιατι, θα ηθελα να υπηρχε.

Ισως ειναι παλια κολληματα

Μου θυμίζετε τον πατέρα μου να είναι καλά εκεί που είναι, τον είχαμε πείσει να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο που είχε περάσει την ζωή του με ένα σαράβαλο του κερατά, και όταν το πήρε και είδε την ρεζέρβα (ρόδα) που ήταν πολύ μικρή, έκανε σαν τρελός, και ήθελε, απέτισε από τον έμπορο κανονικό μέγεθος, έτσι να υπάρχει όπως έλεγε... :flipout:

Πάντως δεν συμφωνώ ούτε εγώ για το radio, άστο να υπάρχει:afro:

Το ράδιο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. Εκτός αν ακούει κάποιος σκυλάδικα ή του αρέσει να ακούει συνέχεια την νέα διαφήμιση του jumbo....

Διαφωνώ. Κάποιος που πηγαίνει στη Δουλειά του με μμμ το χρειαζεται. Μπορεί να ακούει δεύτερο πρόγραμμα ή ειδήσεις. Δεν παίζουν όλοι οι σταθμοί σκυλάδικα. Γιατί να ακούς πάντα τις συλλογές σου? Ή πχ πας διακοπές και θες να ακούς τους τοπικούς σταθμούς στο δωμάτιο από το ηχειο.

Και εγώ δεν ακούω συχνά αλλά το να το βγάλουνε δείχνει νοοτροπία απλ η οποία σε αγαστη συνεργασία με τους παροχους εξαρχής δεν έβαλε ράδιο για να σε υποχρεώσει να πας σε μεγάλο πακέτο δεδομένων για Web radio αν φυσικά το θέλεις. Απαράδεκτο από samsung ως κίνηση. Την οποία αν την συνεχίσει και στο νοτε3 θα επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Δεν μπορεί το νοτε2, s3 να έχει ράδιο και το s4 να μην έχει.

Κανονικα ετσι ειναι το σωστο. Τα επομενα μοντελα πρεπει να εχουν ολα τα features των παλιων συν επιπλεον καλουδια

Διαφωνώ. Κάποιος που πηγαίνει στη Δουλειά του με μμμ το χρειαζεται.

Βρε συ,μάλλον βάλθηκες να μας τρελλάνεις.
Ξέρεις πολλούς με κινητό 700 ευρώ που να πηγαίνουν στη δουλειά τους με ΜΜΜ???????????

Το ράδιο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. Εκτός αν ακούει κάποιος σκυλάδικα ή του αρέσει να ακούει συνέχεια την νέα διαφήμιση του jumbo....

Την περίπτωση να μην ακούει κάποιος σκυλάδικα ( δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό ακροατών) μάλλον δεν το σκέφτηκες.
Μήπως να πετάξουμε και την τηλεόραση;

Βρε συ,μάλλον βάλθηκες να μας τρελλάνεις.
Ξέρεις πολλούς με κινητό 700 ευρώ που να πηγαίνουν στη δουλειά τους με ΜΜΜ???????????

Καταρχάς για ποια 700 μιλάς? Αυτός που θα το πάρει το πρώτο τρίμηνο είναι ένα μικρό θύμα του υπερκαταλωτισμου. Τις σημερινές τιμές τις ξέρεις. Το "πολυ" σονυ ζ έπεσε στα 500 μέσα σε ένα δίμηνο.

Αλλά από εκεί και έπειτα πραγματικά γνωρίζω κόσμο που χρησιμοποιεί μμμ χωρίς να έχει οικονομικό πρόβλημα. Ειδικά όσοι εργάζονται καρακεντρο. :-)

χωριστά την πλάκα το radio είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή μεγάλη λαλακια της εταιρίας τώρα τη να λέμε...

ok ίσως υπερβάλλουμε, άλλωστε όλα τα ράδια(σταθμοί) ελπίζω και στην ελλάδα έχουν από 1 εφαρμογή που μπορείς να έχεις on line το σταθμό που θες μέσο web,

και χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις ακουστικά συνδεδεμένα για να "παίζει ως κεραία"!

Την περίπτωση να μην ακούει κάποιος σκυλάδικα ( δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό ακροατών) μάλλον δεν το σκέφτηκες.
Μήπως να πετάξουμε και την τηλεόραση;

Την τηλεόραση όχι. Αλλά την κεραία άνετα. -bye-

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

ok ίσως υπερβάλλουμε, άλλωστε όλα τα ράδια(σταθμοί) ελπίζω και στην ελλάδα έχουν από 1 εφαρμογή που μπορείς να έχεις on line το σταθμό που θες μέσο web,

και χωρίς να χρειάζεσαι να έχεις ακουστικά συνδεδεμένα για να "παίζει ως κεραία"!

δεν υπερβάλλουμε.
όλα τα ράδια μπορεί να υπάρχουν στο ιντερνετ, αλλά αυτό προϋποθέτει streaming και ξόδεμα mb.
δεν βλέπω το λόγο κάποιος να ξοδεύει για κάτι που παρέχεται (ακόμη) δωρεάν.
επίσης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, επειδή κάποιος ξόδεψε 200-700 ευρώ σε ένα τηλέφωνο, δεν πρέπει να μπαίνει στο μετρό ή το λεωφορείο και πρεπει να έχει λιμο με οδηγό. Προσωπικά χρησιμοποιώ συχνά μμ διότι με πάνε πιό γρήγορα λόγω λωρίδας, δεν πληρώνω παρκινγκ, δεν πληρώνω βενζίνη δεν έχω άγχος και νεύρα βλέποντας τα λεωφορεία να φεύγουν και εγώ να είμαι κοκαλωμένος στις άλλες λωρίδες.
Εδωσα κάποια χρήματα στο τηλέφωνο για να με εξυπηρετεί όχι για να αποτελεί κανόνα της γενικότερης ξοδευτικής μου συμπεριφοράς.

Ναι μεν αλλα...

Εμείς έχουμε το 3 έχουμε radio αυτοί που θα πάρουν το 4 θα το πάρουν και θα ξέρουν ότι δεν έχει radio, θα είναι συνειδητοποιημένοι!

Προσωπικά αν θα πάρω το 4 "αύριο" σίγουρα δεν θα παίξει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο που δεν θα έχει radio

Την τηλεόραση όχι. Αλλά την κεραία άνετα. -bye-

Α μάλιστα...
Δηλαδή στο θέμα επιλογής του τι θα δεις ή το τι θα ακούσεις δεν ευθυνεσαι εσύ αλλά η κεραία της τηλεόρασης και ο ραδιοφωνικός δέκτης.
Συνεπώς ας ξηλωθούν.
Πολύ ενδιαφέρον.

Δεν ειπα οτι δεν πρεπει να μπαινει στο μετρο καποιος που ξοδεψε 700 ευρω για ενα τηλέφωνο.Ειπα ότι μου φανηκε κάπως να ξοδευει κάποιος τοσα λεφτα για ενα τηλέφωνο και να μην εχει χρηματα να βαλει βενζινη.
Το να τα χρησιμοποιει κάποιος για λόγους ταχυτητας,ομολογω ότι δεν το σκεφθηκα καν.

To έπαιξα λίγο χτες... είναι πολύ πιο ομορφο από κοντά, οι φωτογραφίες το αδικούν.

Μου έκανε εντύπωση η γενικότερη αίσθηση smoothness στο λειτουργικό, και η οθόνη του.

Δίλημμα τώρα παραμένει το αν το "τυχερό" θα είναι αυτό ή το Note 2... Βέβαια κανονικά δεν υπάρχει δίλημμα, αφού το δεύτερο έρχεται στα +100$, είναι κοντά ενός έτους, και είναι και λίγο "μεγάλο". Αλλά το τελευταίο δε με ενόχλησε όταν το έπιασα στα χερια μου.

Πώς γίνεται το Note II να είναι πιο ακριβό; Δεν έχει πέσει η τιμή του εκεί;