[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Ok...
Μόλις έφαγα μία φρίκη...
Ραδιόφωνο FM??? ΠΩΣ;
Τι αηδίες είναι αυτές που λέει η Samsung?

σημερα παρελαβα το s4 μετα απο doa,αφου το πρωτο ειχε προβλημα στην οθονη.
οπως και το πρωτο,φοραει και αυτο μεμβρανη προστασιας.
την εχετε κρατησει ή εχετε βαλει δικια σας?
γιατι την βλεπω τελεια κολημμενη και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλυτερη αυτην που θελω να του βαλω εγω και-βεβαια-ποσο καλα θα μπορω να την περασω..:drummer:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

ειναι μια...συγχρονη αιτιολογια...,οπως και αυτη με τη μη υποστηριξη προσθετου αποθηκευτικου χωρου και την αιτιολογια οτι σου δινει 50gb σε καποιο..συνεφακι για να τσιμπας τα αρχεια σου..
οταν εχω wifi συνδεση παντου με γρηγορο download,το συζηταμε.
με τα σημερινα δεδομενα,τουλαχιστον ανεφικτο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Οτι δεν έχει ραδιόφωνο;
Έφαγα τον κόσμο να το βρω!
Και βρήκα αυτή την ανακοίνωση της Samsung!

Είμαστε σοβαροί;

Έχει φάει κράξιμο χοντρό για αυτή την πρακτική που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από χαιδεμα στους παροχους που θέλουν να πουλάνε data .
Στο μίνι το Ραδιόφωνο δεν το πείραξαν.
Τα ίδια και χειρότερα και στο s5.
Όσο μου θυμίζει με τις πρακτικές της την Apple τόσο δεν την θέλω.

Πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο έχει...
Το ραδιόφωνο όμως με χάλασε πραγματικά!
Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν βρίσκω και app που να υποστηρίζει FM! :mad:

Παρόλο που δεν ακούω ποτέ FM , διαφωνώ κι εγώ με την απουσία του ραδιοφώνου που εννοείται ότι γίνεται καθαρά για χρήση data....

Μια λύση θα ήταν τα ακουστικά με τον δέκτη. Εχει ένα ντιζαϊνάτο bluetooth η sony , το έχει πάρει ο διπλανός μου. Θα μου πείτε άλλη μια συσκευή στην ζωή μας για φόρτιση...... ΟΚ, αλλά από το τίποτα.....

http://www.ioomobile.com/shopbybran...et-pro-bluetooth-30-fm-radio-mp3-player-.html

μετα την αναβαθμιση σε Kitkat,το εικονιδιο της μπαταριας εγινε λευκο.
υπαρχει επιλογη να του αλλαξουμε χρωμα?

Ναι αυτή είναι και η μόνη αλλαγή που είδα, μιλάμε groundbreaking να έχει νέα έκδοση λειτουργικόυ και να ψάχνεις να βρεις διαφορές δυό μέρες....
Πήγαν και άλλαξαν το πιο χρήσιμο και ευανάγνωστο εικονίδιο με ένα λευκό είτε είναι full είτε στο 10%, πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω τους ανθρώπους που παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις.

Παρόλο που δεν ακούω ποτέ FM , διαφωνώ κι εγώ με την απουσία του ραδιοφώνου που εννοείται ότι γίνεται καθαρά για χρήση data....

Μια λύση θα ήταν τα ακουστικά με τον δέκτη. Εχει ένα ντιζαϊνάτο bluetooth η sony , το έχει πάρει ο διπλανός μου. Θα μου πείτε άλλη μια συσκευή στην ζωή μας για φόρτιση...... ΟΚ, αλλά από το τίποτα.....

http://www.ioomobile.com/shopbybran...et-pro-bluetooth-30-fm-radio-mp3-player-.html

Εγώ ανεβοκατεβαίνω με το τρένο στη δουλειά γιατί θα κάνω μισή ώρα να πάω και άλλη μισή να βρω να παρκάρω.
Οπότε ακούω μία με μιάμιση ώρα ραδιόφωνο από το κινητό στάνταρ.
Με το τρένο να κινείται σιγά μην έχεις σταθερή σύνδεση για streaming...

Το να κουβαλάω εκτός από laptop και κινητό άλλη μία συσκευή το βρίσκω χλωμό. Άσε που τα ακουστικά, μόνα τους είναι και γίνεται ο γόρδιος δεσμός! Αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο θα δεθείς χειροπόδαρα έτσι και προσπαθήσεις να αλλάξεις ακουστικά...
Το να απαντήσεις δε κανονικά είναι θέμα...
Τo S4 με το flip cover του είναι σαν παντόφλα!

Σόρρυ που επεμβαίνω Μάικλ ... αφού έχεις τόση διαθέσιμη ώρα, γιατί δεν παίρνεις μια καρτούλα 32 γκίγκα, και μια φορά τον μήνα να την γεμίζεις με μουσική που εσύ γουστάρεις και να ακούς στα πήγαινε έλα σου ... ακόμη και σε ποιότητα φλακ, έχεις περιθώρια να βάλεις τα άπειρα εκεί μέσα ....

Έχω στην καρτούλα τα mp3 μου (δεν με ενδιαφέρει καλή ποιότητα με τόσο περιφερειακό θόρυβο) για την περίπτωση που δεν βρίσκω κάτι να ακούσω...
Αλλά άλλο πράγμα το ραδιόφωνο...
Τα FM είναι έρωτας.
Άσε που θέλεις και καμιά ενημερωτική εκπομπή να ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο...

Αν έχεις τόσο καημό με το ραδιόφωνο, σου ξαναλέω πάρε το bluetooth το Sony. Κανένα μπέρδεμα με τα καλώδια γιατί είναι κοντά.
Και έχει και οθονη για να κάνεις/βλέπεις κλήσεις κλπ χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη.

και φυσικά μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα σαν ραδιόφωνο FM χωρίς το κινητό τηλέφωνο. Και πάιρνει και microSD . Φορτίζει με micro usb που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάς ειδικό φορτιστή.

Τώρα που το πήρα; :bigcry:

μην λυπάσαι βρε ... είναι εξαιρετικό τηλέφωνο ... και γω είχα ένα iphone 3gs και μια βραδιά που έλαβα ένα μαιλ από το πλαίσιο για κάποια προσφορά s4 active σε 50 άτοκες, είπα ας πάει το παλιάμπελο και το πήρα, έτσι για πλάκα ... δεν έχω μετανοιώσει στιγμή, είναι μια χαρά για δεκάδες χρήσεις ... δες και αυτά που έγραψα για το adapt sound σε άλλο νήμα ... εξαιρετικός ήχος με την χρήση αυτού του προγράμματος ... για τα φμ δεν σκάω γιατί θέλω την μουσική μου να την διαλέγω μόνον εγώ ...

Θα κάνω το πρώτο test drive με streaming σήμερα...
Και βλέπουμε.
Άρχισα να χαλιέμαι πάντως με την πολιτική της.