[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Στον δρόμο παίζει.
Στο τρένο μάλλον δεν...
Να κάνω με τα πόδια τη διαδρομή Καλλιθέα - Νέα Ιωνία δύσκολο.
Άντε να φτιάξει ο καιρός να βγάλω το ποδήλατο.

Βρε κοίτα που το S4 θα μας κάνει και fit! :flipout:

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Στον δρόμο παίζει.
Στο τρένο μάλλον δεν...
Να κάνω με τα πόδια τη διαδρομή Καλλιθέα - Νέα Ιωνία δύσκολο.
Άντε να φτιάξει ο καιρός να βγάλω το ποδήλατο.

Βρε κοίτα που το S4 θα μας κάνει και fit! :flipout:

Εμ γιατι νομιζεις οτι ειναι της μοδας οι fitness αισθητηρες. ?
Με ραδιοφωνακι και να καθεσαι να ακους fm δεν κανεις κοιλιακους. :silly:

Άστα... Σε κάνει και ρεζίλι...
Πήγα να δείξω σε έναν φίλο τα air gestures...
Έφτασε να κοιτάζει γύρω γύρω να δει ποιες μύγες έδιωχνα μέχρι να καταλάβω ότι δουλεύουν στο gallery και όχι στο photos...

Πραγματικά απορώ... έχεις αγοράσει το δεύτερο πιο ισχυρό τηλέφωνο της αγοράς με μια από τις μεγαλύτερες και ευκρινείς οθόνες, που το τηλέφωνο πάει τζετ... και ασχολείσαι με κάτι ασήμαντες λεπτομέρειες, για να του βρεις ψεγάδι? :huh2:

χαλάρωσε... έχεις αγοράσει εργαλείο όχι ψέματα...

Δεν έχει ραδιόφωνο!

Αλλά δοκίμασα το κολπάκι με τον ήχο που έγραψε ο Δημοκηδής και κάπου χαλάρωσα... Είναι jet!
Άντε να δούμε...

χαλάρωσε... έχεις αγοράσει εργαλείο όχι ψέματα...

Εργαλείο που έχει λιγότερες ικανότητες απο τον προκάτοχό του.
Εγώ πάντως συμφωνώ με το παράπονα.
Δεν είναι δυνατόν πέρσι να κάνει 10 πράγματα ,φέτος εννιά και του χρόνου οκτώ και να λέμε οκ είναι ισχυρό εργαλείο.

Δεν ξέρω τον προκάτοχο...

Αν τρέξεις bench tests θα δεις ότι το τηλέφωνο είναι άπαιχτο από επιδώσεις, καμία σχέση με το S3...

Εγώ το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση (e-mail, ολόκληρο το πελατολόγιο, όλο μου το γραφείο από κει επικοινωνεί κλπ, internet browsing...κλπ) και είναι πέρα για πέρα αποδοτικό και εύχρηστο, και με επαρκή μπαταρία.

Από κει και πέρα μπορεί ο καθένα να λέει ότι θέλει και να του μυρίζει το ένα και να του βρωμάει το άλλο...

ΥΓ. τα προηγούμενα μου τηλέφωνα ήταν iphone 4 και Smasung S3 mini...

Δηλαδή αν το επόμενο είναι 8απύρινο με 4GB ram, αλλά πρέπει να το έχεις μόνιμα σε έναν φορτιστή δεν θα πρέπει να μας χαλάσει επειδή θα μαμεί και θα σπέρνει; :p

Δεν ξέρω τον προκάτοχο...

Αν τρέξεις bench tests θα δεις ότι το τηλέφωνο είναι άπαιχτο από επιδώσεις, καμία σχέση με το S3...

Εγώ το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση (e-mail, ολόκληρο το πελατολόγιο, όλο μου το γραφείο από κει επικοινωνεί κλπ, internet browsing...κλπ) και είναι πέρα για πέρα αποδοτικό και εύχρηστο, και με επαρκή μπαταρία.

Από κει και πέρα μπορεί ο καθένα να λέει ότι θέλει και να του μυρίζει το ένα και να του βρωμάει το άλλο...

ΥΓ. τα προηγούμενα μου τηλέφωνα ήταν iphone 4 και Smasung S3 mini...
Δεν είπα πως το s4 δεν είναι όλα αυτά που αναφερεις η ότι δεν μπορει να κανει αυτά που θελεις αλλα όπως και να το κάνουμε σε σχεση με το s3 μειονεκτεί στην έλλειψη ραδιοφώνου ( πλεονεκτεί ομως στο μεγεθος οθόνης ).
Είναι φαουλ να βγαζουν θετικα στοιχεια από μια πετυχημένη σειρα πως εγινε πετυχημένη επειδη τα εδινε όλα.
Εγω χρησιμοποιώ το s3 στην εργασια μου και κοινώς το σκίζω χωρις να βλεπω να υστερεί σε σχεση με το s4 ( αν εβλεπα διαφορές στην χρήση σίγουρα θα το αγόραζα)
Τις διαφορές στην χρήση δεν πρόκειται να σου της δείξει κανένα τεστ bench
Καλο είναι να μην βασιζόμαστε σε αυτά η μονο σε αυτά.

τα 50gb πως τα περνουμε στο dropbox?
εκανα εγγραφη μεσω της συσκευης,αλλα μου λεει 2,5gb χωρο..

***** ok-το βρηκα..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Δεν είπα πως το s4 δεν είναι όλα αυτά που αναφερεις η ότι δεν μπορει να κανει αυτά που θελεις αλλα όπως και να το κάνουμε σε σχεση με το s3 μειονεκτεί στην έλλειψη ραδιοφώνου ( πλεονεκτεί ομως στο μεγεθος οθόνης ).
Είναι φαουλ να βγαζουν θετικα στοιχεια από μια πετυχημένη σειρα πως εγινε πετυχημένη επειδη τα εδινε όλα.
Εγω χρησιμοποιώ το s3 στην εργασια μου και κοινώς το σκίζω χωρις να βλεπω να υστερεί σε σχεση με το s4 ( αν εβλεπα διαφορές στην χρήση σίγουρα θα το αγόραζα)
Τις διαφορές στην χρήση δεν πρόκειται να σου της δείξει κανένα τεστ bench
Καλο είναι να μην βασιζόμαστε σε αυτά η μονο σε αυτά.

Εντάξει καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι ακούνε πολύ ραδιόφωνο, και το θεωρούν μεγάλη έλλειψη...

Όμως το κύριο χαρακτηριστικό του S4 δεν είναι η έλλειψη ραδιοφώνου... είναι η σοβαρές επιδόσεις, που μόνο τώρα έχουν ξεπεραστεί μετά από ένα χρόνο... αυτό είπα.

Και οι σοβαρές επιδόσεις είναι πολύ σημαντικότερες στην λειτουργία και στην εμπειρία χρήσης ενός τηλεφώνου από το ραδιόφωνο.

Αυτό είπα... δεκτη η έλλειψη αυτή αλλά νομίζω άδικο να χαρακτηρίζεται όλο το μηχάνημα από αυτό και μόνο αυτό...

Αυτό είπα... δεκτη η έλλειψη αυτή αλλά νομίζω άδικο να χαρακτηρίζεται όλο το μηχάνημα από αυτό και μόνο αυτό...

Σίγουρα. Δεν καταδικάζεται μία συσκευή επειδή έχει κάποια συγκεκριμένη έλλειψη.
Έστω και αν αυτή είναι τόσο ηλίθια όσο η δικαιολογία τους.

Πάμε τώρα στη δοκιμή...
Για να ακούω ραδιόφωνο μέσω streaming χρειάζομαι κάπου στα 60Mb την ημέρα (πήγαινε έλα).
Άμα δε περνάς από τούνελ, υπόστεγα κλπ κλπ το χάνεις τελείως.
Άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Επίσης, το hands free του είναι ποιότητας... κινεζιάς του δίευρου.
Τόσο ηχητικά όσο και χρηστικά.

Σίγουρα. Δεν καταδικάζεται μία συσκευή επειδή έχει κάποια συγκεκριμένη έλλειψη.
Έστω και αν αυτή είναι τόσο ηλίθια όσο η δικαιολογία τους.

Πάμε τώρα στη δοκιμή...
Για να ακούω ραδιόφωνο μέσω streaming χρειάζομαι κάπου στα 60Mb την ημέρα (πήγαινε έλα).
Άμα δε περνάς από τούνελ, υπόστεγα κλπ κλπ το χάνεις τελείως.
Άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Επίσης, το hands free του είναι ποιότητας... κινεζιάς του δίευρου.
Τόσο ηχητικά όσο και χρηστικά.

Και εδώ θα διαφωνήσω... είναι twin armature (bass / tweeter) καλής ποιότητας, πάνω του μέσου όρου που συνοδεύουν συσκευές τέτοιυ τύπου.

Αν έχεις πρόβλημα μάλλον δεν εφαρμόζει σωστά στα αυτιά σου.

Δεν είναι τόσο κακό το handsfree για την κατηγορία του. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι αρκετά καλό, ηχητικά (για την κατηγορία του πάντα). Αλλά οπτικά όντως μοιάζει με κινεζιά του δίευρου, θα μπορούσαν λίγο να προσέξουν το design.

Και εδώ θα διαφωνήσω... είναι twin armature (bass / tweeter) καλής ποιότητας, πάνω του μέσου όρου που συνοδεύουν συσκευές τέτοιυ τύπου.

Αν έχεις πρόβλημα μάλλον δεν εφαρμόζει σωστά στα αυτιά σου.

Σε σχέση με του S2 είναι χειρότερο. Τσιρίζει.
Οπότε το αν είναι από φρεσκοκατεψυγμένο σουπερμαντολίνι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα... :smile:

Αδικα χαλιέσαι. Η λύση που σου είπα είναι όχι μόνο 100% λειτουργική, αλλά και ευέλικτη, σε σημείο που ακόμα και τα δικά σου ακουστικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Μιχαλη παρε bt radio sony.
Το εχω ηδη 3 χρόνια.
Εχουν τον ιδιο φορτιστή και συνδυάζονται αψογα.
Αν σου φάνηκε ακριβό μπορείς να πάρει το προηγούμενο μοντέλο το 600

Επισης ποτε δεν ειναι αργα για να το δωσεις και να παρεις ενα Note II που τα εχει ολα και αντεχει παραπανω :D

το σκεφτομουν πριν παρω το s4.δεν λεω-κορυφαιο απ`ολες τις αποψεις.
το μεγεθος της οθονη του ομως,ειναι απαγορευτικο για εμενα.
οι 5` του s4 μαζι με το σασι του,ειναι το οριο των οριων,εαν θες να δουλευεις το τηλεφωνο με το ενα χερι.(τα βασικα τουλαχιστον).
απο κει και πανω,ξεφευγουν τα πραγματα....