Στον δρόμο παίζει.
Στο τρένο μάλλον δεν...
Να κάνω με τα πόδια τη διαδρομή Καλλιθέα - Νέα Ιωνία δύσκολο.
Άντε να φτιάξει ο καιρός να βγάλω το ποδήλατο.
Βρε κοίτα που το S4 θα μας κάνει και fit!![]()
χαλάρωσε... έχεις αγοράσει εργαλείο όχι ψέματα...
Δεν είπα πως το s4 δεν είναι όλα αυτά που αναφερεις η ότι δεν μπορει να κανει αυτά που θελεις αλλα όπως και να το κάνουμε σε σχεση με το s3 μειονεκτεί στην έλλειψη ραδιοφώνου ( πλεονεκτεί ομως στο μεγεθος οθόνης ).Δεν ξέρω τον προκάτοχο...
Αν τρέξεις bench tests θα δεις ότι το τηλέφωνο είναι άπαιχτο από επιδώσεις, καμία σχέση με το S3...
Εγώ το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση (e-mail, ολόκληρο το πελατολόγιο, όλο μου το γραφείο από κει επικοινωνεί κλπ, internet browsing...κλπ) και είναι πέρα για πέρα αποδοτικό και εύχρηστο, και με επαρκή μπαταρία.
Από κει και πέρα μπορεί ο καθένα να λέει ότι θέλει και να του μυρίζει το ένα και να του βρωμάει το άλλο...
ΥΓ. τα προηγούμενα μου τηλέφωνα ήταν iphone 4 και Smasung S3 mini...
Δεν είπα πως το s4 δεν είναι όλα αυτά που αναφερεις η ότι δεν μπορει να κανει αυτά που θελεις αλλα όπως και να το κάνουμε σε σχεση με το s3 μειονεκτεί στην έλλειψη ραδιοφώνου ( πλεονεκτεί ομως στο μεγεθος οθόνης ).
Είναι φαουλ να βγαζουν θετικα στοιχεια από μια πετυχημένη σειρα πως εγινε πετυχημένη επειδη τα εδινε όλα.
Εγω χρησιμοποιώ το s3 στην εργασια μου και κοινώς το σκίζω χωρις να βλεπω να υστερεί σε σχεση με το s4 ( αν εβλεπα διαφορές στην χρήση σίγουρα θα το αγόραζα)
Τις διαφορές στην χρήση δεν πρόκειται να σου της δείξει κανένα τεστ bench
Καλο είναι να μην βασιζόμαστε σε αυτά η μονο σε αυτά.
Αυτό είπα... δεκτη η έλλειψη αυτή αλλά νομίζω άδικο να χαρακτηρίζεται όλο το μηχάνημα από αυτό και μόνο αυτό...
Σίγουρα. Δεν καταδικάζεται μία συσκευή επειδή έχει κάποια συγκεκριμένη έλλειψη.
Έστω και αν αυτή είναι τόσο ηλίθια όσο η δικαιολογία τους.
Πάμε τώρα στη δοκιμή...
Για να ακούω ραδιόφωνο μέσω streaming χρειάζομαι κάπου στα 60Mb την ημέρα (πήγαινε έλα).
Άμα δε περνάς από τούνελ, υπόστεγα κλπ κλπ το χάνεις τελείως.
Άρα δεν παίζει κάτι τέτοιο...
Επίσης, το hands free του είναι ποιότητας... κινεζιάς του δίευρου.
Τόσο ηχητικά όσο και χρηστικά.
Και εδώ θα διαφωνήσω... είναι twin armature (bass / tweeter) καλής ποιότητας, πάνω του μέσου όρου που συνοδεύουν συσκευές τέτοιυ τύπου.
Αν έχεις πρόβλημα μάλλον δεν εφαρμόζει σωστά στα αυτιά σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.