[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Προς το παρόν έχω βάλει κάποια κομμάτια μέσα για να ακούω...
Ε, το έχω, δεν μπορώ χωρίς μουσική. :p
Θα δω από εκεί και πέρα τι παίζει σε ραδιοφωνάκι.
Ευχαριστώ

εγω δεν το δουλεψα καθολου με την 4.3,γιατι με το που το πηρα,ειχε αναβαθμιση 4.4.οποτε συγκριση δεν μπορω να κανω.
εχω την εντυπωση οτι πεφτει αρκετα γρηγορα,απο το 100% στο 80%.
απο κει και κατω ειναι αληθεια οτι πεφτει σαφως πιο αργα.
βλεπω οτι απο πληρη φορτιση εχθες το βραδυ τετοια ωρα,εχει πεσει στο 67%,με κανα 2 κλησεις και λιγο wifi.
σκεφτομαι να ενεργοποιησω την εξοικονομηση ενεργειας,αλλα ετσι θα αδικησω το τηλεφωνο.
εσυ εχεις κανει καποιες ρυθμισεις για καλυτερη εξοικονομηση ενεργειας?

Έχω περασμένο το DS battery saver που κάνει ό,τι υπόσχεται, δηλαδή σώζει μπαταρία κλείνοντας διάφορα (wifi, 4G, sync στα email κλπ). Το έχω μονίμως απενεργοποιημένο όμως γιατί γενικά το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ για τα πάντα, και θέλω πχ τα mail μου να τα παίρνω άμεσα και όχι κάθε μια ώρα που θα κάνει sync.

Το ενεργοποιώ μόνο αν κάποια στιγμή ξεμείνω με πχ 20% μέχρι το βράδυ οπότε προτιμώ να θυσιάσω features για να μείνω ενεργοποιημένος.

Γενικά ως τώρα το φόρτιζα κάθε βράδυ και ήμουν κομπλέ. Μετά την 4.4 παρατηρώ ότι με συνετή χρήση βγάζει άνετα το 2ήμερο.

τοσο μου κραταει και εμενα περιπου.θα το δω βεβαια καλυτερα,μετα απο κανα 2 πληρεις φορτισεις ακομα.
thx...:antlers:

Μετά την αναβάθμιση σε κιτκατ, δεν υπάρχει αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο. Πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιώ τη γλώσσα που θέλω να βάλω κάθε φορά. Μόνο σε μένα συνέβη;

??! Τελείως κουφό μου ακούγεται αυτό. Θα μπορούσα να καταλάβω ότι πχ κατά την αλλαγή περάστηκαν ως default τα αγγλικά, αλλά μετά από την προσθήκη θα πρέπει να μένουν εκεί.

Για την ιστορία, εγώ έχω swipe keyboard, και στην αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, τα ελληνικά ήταν εκεί ως επιλογή όπως και πριν.

BTW εγώ έχω σαν default γλώσσα την Αγγλική...
Στο contact list μου έχει μόνο Αγγλικά γράμματα δεξιά για να κάνω scroll.
Έχει καταφέρει κανείς να βάλει και τα Ελληνικά;
Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία βέβαια...

Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου έρθει ακόμα η 4.4?
Η γυναίκα μου την έχει πάρει εδώ και 16 μέρες.

Με Kit Kat έχω παρατηρήσει σημαντική αύξηση αυτονομίας πάντως. Επιτέλους μια σοβαρή αναβάθμιση.

Μπα, μαλλον απλως λογω φρεσκιας εγκαταστασης το παρατήρησες.

Κατσε να περασει λιγος καιρος και βλέπουμε...

Οντως, κι εγω Γαλλική έχω και ακομα ''δεν''....

Α οκ φυσιολογικό τότε, κι'εμένα Γαλλική είναι.

λογικα το πολυ μεχρι τελος Μαρτη,θα παρουν ολα.
απο brand συσκευες,εδωσαν ολοι οι Ελληνικοι παροχοι?

Μπα, μαλλον απλως λογω φρεσκιας εγκαταστασης το παρατήρησες.

Κατσε να περασει λιγος καιρος και βλέπουμε...

Τι εννοείς "φρέσκια"? Από πάνω το πέρασα, όπως κάθε φορά. Άλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει διαφορά στην αυτονομία.

Τι εννοείς "φρέσκια"? Από πάνω το πέρασα, όπως κάθε φορά. Άλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει διαφορά στην αυτονομία.

Και το ''από πάνω'' ''φρεσκάρει''

Anyway, υποθεση κανω, βάσει εμπειρίας, μπορει οντως να υπαρχει βελτιωση

Η γυναίκα μου πάντως γκρινιάζει ότι η μπαταρία της τελειώνει πολύ γρήγορα και μάλλον έχει δίκιο αλλά αν δεν την βάλω κι εγώ δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Πάντως το φορτίζει κάθε μέρα ενώ πριν το φόρτιζε κάθε δεύτερη.

Εγώ πάντως κάθε Δεύτερη μέρα με αρκετή χρήση και αναμμένο συνέχεια.
Κρατάει και Τρίτη λογικά αλλά δεν το ρισκάρω να μείνω στο τέλος της μέρας... :p