[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Εχεις δίκιο Δημήτρη. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά που λένε.
Τελικά όμως που οφείλεται αυτό δεν έχουμε καταλήξει.

Παιδιά καλησπέρα. Εγώ έχω ένα S3 και μου εχει κάψει και σε μένα 2 φορές τη μνήμη. Το κάνει και στο S4? Είχα την εντύπωση ότι ήταν κάποιο bug ή προβλημα στο S3 αλλά από
ότι βλέπω είναι γενικό το θέμα με τα samsung :furious3:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Η Lexar φαίνεται καλή φάση στα 300χ αλλά ξέρουμε τί εγγύηση δίνει γιατί στο eshop δεν αναφέρουν κάτι.

Λοιπόν παιδιά , αφήστε τα eshop και τα πλαίσια και "χτυπάτε" το όπως είναι και τελειώσατε με το θέμα μνήμη. Δυό χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. Από το amazon όμως, όχι από κανά ebay.

Μ' αρέσει που είχα πάει τότε στο Πλαίσιο και είχα πει θέλω 64άρα......ακόμα θυμάμαι την φάτσα του παιδιού.... :flipout::flipout::flipout:

http://www.amazon.de/SanDisk-Speich...99622237&sr=8-1&keywords=sandisk+64gb+microsd

ίδια τιμή έχει και εδώ από ότι είδα αλλά πολλάτα λεφτά. Δε θέλω να δώσω τόσα αφού δε μου χρειάζονται και τα 64Gb.

Το Android 4.4.2 δεν με αφήνει να γράψω απευθείας στην εξωτερική SD κάρτα (photo, κλπ). Με ποιο τρόπο το έχετε αντιμετωπίσει?

προβλημα εχει αναφερθει για καποιες εφαρμογες.
video,photo,εγγραφα κλπ.,δεν θα πρεπει να εχεις θεμα...
του δινεις αποθηκευση στην sd(απο το μενου ρυμισεων της φωτογραφικης μηχανης) και δεν τις περνει,ή ειναι γριζαρισμενη η επιλογη?

Αλλάζω για παράδειγμα από το app της φωτογραφίας, Ρυθμίσεις, αποθήκευση στην κάρτα μνήμης και όταν τραβάω φωτογραφία γράφει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση του αρχείου σε κάρτα SD. Ο προεπιλεγμένος χώρος αποθήκευσης άλλαξε σε Συσκευή"

Κατι αλλο θα συμβαινει, μηπως εχει προβλημα η κάρτα μνημης σου;
Εγώ μια χαρά στην κάρτα γραφω

Πρέπει να την είχα φορμάρει μέσα από το SG4. Το θέμα είναι ότι έγραφε κανονικά. Με το που αναβάθμισα σε 4.4.2 μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα κοιτάξω να την ξαναφορμάρω.

Παιδια θα ηθελα να κανω ενα δωρο αυτο το S4, θα εχω προβλημα με την εγγυηση εδω αφου λεει ΕU η ολα καλα??