[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Με την ευκαιρια να πω ποσο μεγάλη μ@λ@κι@ είναι το κουμπι on / off στα πλαγια.

Είναι απειρες οι φορες που κλείνω το τηλ πατώντας κατά λάθος το κουμπι.

Καλα, για να δειξεις φωτο σε καποιον, δεν το συζητάμε. Με το που ανοίγεις τη φωτο και το γυρίζεις στο landscape, πας να το πιάσεις και αυτόματα το δακτυλο πατάει το κουμπι και το κινητο κλεινει.

Μιλαμε για τρελή εργονομία, όχι αστεία....

...οπως επισης και το χαμηλωμα του ηχου κλησης απο το πλαινο +/-.
ανετα μπορει να το εχεις χαμηλωσει στο μινιμουμ και να χανεις αβερτα κλησεις..!

Βασικα δεν είναι τοσο / μόνο η θεση του οσο και η ευκολία με την οποία πατιέται..

Εχει κανείς πρόβλημα μετά το update σε KK με την σύνδεση σε PC?
Το συνδέω και δεν κάνει τίποτα, δεν το βλέπει.

Παιδιά, περίεργο πρόβλημα.

Συνδέω το τηλέφωνο στο PC και ενώ βλέπω δύο αρχεία (τηλεφωνο και κάρτα), και ενώ η κάρτα στα windows στο εικονίδιο δείχνει ότι είναι γεμάτη κατά ένα ποσοστό (κοντά 20κάτι giga), όταν ανοίξω το file της κάρτας δείχνει μέσα μηδέν αντικείμενα.

Η κάρτα είναι 64άρα Samsung.

Καμία ιδέα; Σκέφτηκα να τη φορμάρω καλού κακού, αλλά, ξέρετε, θα ήθελα τα αόρατα αρχειάκια μου :D

Παιδιά, περίεργο πρόβλημα.

Συνδέω το τηλέφωνο στο PC και ενώ βλέπω δύο αρχεία (τηλεφωνο και κάρτα), και ενώ η κάρτα στα windows στο εικονίδιο δείχνει ότι είναι γεμάτη κατά ένα ποσοστό (κοντά 20κάτι giga), όταν ανοίξω το file της κάρτας δείχνει μέσα μηδέν αντικείμενα.

Η κάρτα είναι 64άρα Samsung.

Καμία ιδέα; Σκέφτηκα να τη φορμάρω καλού κακού, αλλά, ξέρετε, θα ήθελα τα αόρατα αρχειάκια μου :D

Μπορεί να είναι θέμα οδηγών.
Δοκίμασε να τους εγκαταστησεις ξανά.

Μπες στους usb drivers και σβησε οτι γράφει samsung και android.

Μετα θα στο ξαναδεί.Έχει conflict μάλλον με οδηγούς άλλης συσκευής.
Έχεις κάποια αλλη ταμπλέτα η android συσκευή?

Βλέπω ότι ούτε στο Linux (Ubuntu) φαίνονται αρχεία (ενώ η κάρτα φαίνεται γεμάτη)... Λέτε να τη φορμάρω να τελειώνουμε; Νομίζω δεν έχω κάτι σημαντικό μέσα. Αλλά μετά πως θα ξέρω αν θα ξανακάνει τα ίδια αύριο μεθαύριο;

Last edited:
Δεν έχω PC reader, δυστυχώς. Και δεν αποκλείω τίποτα, απλά είναι ενός χρόνου και πανάκριβη, θα εκνευριστώ αν τα'φτυσε..!

Αυτή εδώ είναι:

http://www.amazon.com/gp/product/B009SK57ZQ/ref=ox_ya_os_product_refresh_T1

Ώπα, μόλις είδα ότι ο χρόνος λήγει την....Τετάρτη! :music-smiley-005:

Τελικά το φόρμαρα επειδή άκρη δεν έβγαζα, η κάρτα φαίνεται κανονικότατα τώρα μαζί και τα αρχεία (τα καινούρια γιατί τα παλιά μας άφησαν χρόνους).

...το θέμα είναι απο δω και πέρα πως μπορώ να ελέγξω αν η κάρτα είναι ΟΚ; Η εγγύηση λήγει σε...2 μέρες οπότε δε θέλω να επαναπαυτώ τώρα ότι όλα καλά και σε μια βδομάδα να έχω τα ίδια. Παίζει κάνα diagnostics app?

Το ιδιο περιπου ειχα παθει με μια Lexar.
Ξαφνικα μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν μπορει να διαβασει τα αρχεια και θελει format.
Από τοτε παιζει μια χαρα, αλλα την αλλαξα και πηρα κι εγω μια samsung 32αρα θεωρωντας την καλυτερη.
Κάπου είχα διαβασει και δεν ξερω κατα ποσο εχει βάση, ότι επειδη η καρτα μνημης ειναι κοντα στον επεξεργαστη του τηλεφωνου, όταν τρεχεις πολλες εφαρμογες και ζεσταινεται, υπαρχει περιπτωση λογω θερμότητας να κρασαρει η καρτα μνημης, αν ειναι φθηνη.
Αν στην αλλαξουν, αλλαξε την να εισαι σιγουρος.