[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Τελικά σήμερα μου ήρθε η καινούρια (ευτυχώς) καρτούλα. Μετά από ένα κωμικοτραγικό πρωινό στο ακουστικό περιμένοντας να με συνδέσουν με το κατάλληλο τμήμα (4 ώρες και μισή μπαταρία στο ακουστικό).

Εκείνη τη μέρα σκέφτηκα ότι δε θα'πρεπε να ξαναγοράσω Samsung ποτέ, αλλά αφού μου έστειλαν σφραγισμένη καρτούλα λέω χαλάλι. (και νομίζω καλύτερη απ'αυτή που είχα).

Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε το 5.0.1

Εκτός ότι με ξενίζει το περιβάλλον, και εκτός από τις χρωματικές διαφορές έχουν αλλάξει και τα μενού, διαπιστώνω συχνά κολλήματα στιγμιαία, ενώ κάποιες εφαρμογές αργούν να ξεκινήσουν, άλλες πάνε σφαίρα.

Ίσως η μπαταρία να κρατάει λίγο παραπάνω, αλλά δεν έχω εικόνα ακόμα γιατί δεν κάνω ομοιόμορφη χρήση καθημερινά.

Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό? συμβαίνει μόνο σε μένα?

Έχω κάνει πολλά restart αλλά δεν επιλύεται το πρόβλημα.

Δεν έχω κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει γίνει τώρα τρεις τέσσερεις φορές (στο διάστημα περίπου δύο ετών) στις αυτόματες αναβαθμίσεις,

Το τηλέφωνο με ενημερώνει ότι έχει λάβει κάποιες αναβαθμίσεις, και του πατάω οκ.

Όταν τελείωσε μου έκανε εντύπωση η αλλαγή του λειτουργικού.

Δεν το κατέβασα να το βάλω από κάπου ούτε βγήκε μήνυμα να μου πει αυτό που λες.

Τελικά έκανα το reset εδώ και ένα μήνα (είχα φτάσει στο αμήν, κόλλαγε αφάνταστα έως και 20 δευτερόλεπτα να ξυπνήσει, ή μόνο με αφαίρεση μπαταρίας) , και το τηλέφωνο παρότι δεν πάει σφαίρα όσο πήγαινε με το αρχικό λειτουργικό, πηγαίνει καλά και τουλάχιστον δεν κολλάει.

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι μια δραματική καλυτέρευση του ήχου του (χρησιμοποιώ Neutron) αυτό το έχει παρατηρήσει άλλος?

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Αφού ήταν δραματικη για εσένα η βελτίωση,τι σε νοιάζει αν το παρατήρησε κι άλλος;
Άντε και το παρατήρησε.
Kαι;

Καλά η απάντηση σου είναι σοβαρή?

Αν το παρατήρησε και κάποιος άλλος σημαίνει ότι με την αναβάθμιση λογισμικού βελτιστοποιείται το εσωτερικό DAC και έτσι γίνεται ικανότερο και περισσότερων αξιώσεων παίκτης αρχείων υψηλής ανάλυσης.

Αν δεν ενδιαφέρει εσένα τι μου το λες? μπορεί να ενδιαφέρει άλλους που ακούνε όπως εγώ αρκετή μουσική υψηλής ανάλυσης από φορητές συσκευές.

Η νοοτροπία των φόρουμ είναι να μοιραζόμαστε γνώσεις, εγώ μοιράστηκα τα ευρήματα μου, εσύ για ποιό λόγο μου την λές?

Δεν απάντησες στην ερώτηση
Απαντησα οτι δεν το παρατήρησα διότι εχω ξεφορτωθεί αυτο το άχρηστο πρόγραμμα.
Ταυτόχρονα μοιραστηκα τις εμπειρίες μου από αυτο. Που αν θυμάμαι καλά το πλήρωσα 5.5 ευρώ

Το 1.78.4 βλέπω τωρα στο titanium γιατί οπως σου είπα το εχω απεγκαταστησει

Όσο σοβαρό είναι το να ψάχνουμε ακούσματα ήχου υψηλής ανάλυσης από κινητό.

Μάλλον δεν ξέρεις από αυτά οπότε δεν έχει και νόημα να συζητάω μαζί σου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη δεν παρακολουθώ όλες τις ενότητες του φόρουμ και δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, μπορείς να μου πεις ποιο πρόγραμμα αντικατέστησε το Neutron και σε τι είναι καλύτερο εκτός καταναλώσεως.

Ευχαριστώ

Ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Δεν μπορώ να εχω ενα πρόγραμμα όσο καλό να είναι και σε 10 λεπτά να μου ανεβάζει 45 βαθμούς και σε μιση ωρα να μου αδειάζει τη μπαταρία.
Χωρια που εβρισκα το πλεονέκτημα της προενισχυσης άχρηστο.
Εχω μείνει με το μανισιο και με το poweramp.
Επίσης μεχρι πριν ενα χρόνο το εξαιρετικο για μενα 2player που σταμάτησε να παίζει σωστά μετα απο μια αναβάθμιση.
Αν και πλεον μουσικη ακουω 99% απο spoty.
Οπως καταλαβαίνεις... προτεραιοτητες.
Δεν περιμένω τίποτα παραπάνω απο κινητό μεχρι φυσικα να βγει κατι αλλο

Last edited:
Εγώ στα Ν5&7 χρησιμοποιώ τελευταία τον Hiby παρά το ότι έχω αγοράσει και τον Neutron εδώ και χρόνια ... Ο πρώτος είναι πολύ πιο απλός κ βολικός και δεν ακούω κ κάποια αισθητή διάφορα στον ήχο. Εννοείται πως επικοινωνεί με εξωτερικό DAC μέσω otg.
Δεν έχω τρελαθεί κ στις δοκιμές είναι η αλήθεια!! :)

Ειναι θεμα προτεραιοτητων.
Δεν μπορώ να εχω ενα πρόγραμμα όσο καλό να είναι και σε 10 λεπτά να μου ανεβάζει 45 βαθμούς και σε μιση ωρα να μου αδειάζει τη μπαταρία.
Χωρια που εβρισκα το πλεονέκτημα της προενισχυσης άχρηστο.
Εχω μείνει με το μανισιο και με το poweramp.
Επίσης μεχρι πριν ενα χρόνο το εξαιρετικο για μενα 2player που σταμάτησε να παίζει σωστά μετα απο μια αναβάθμιση.
Αν και πλεον μουσικη ακουω 99% απο spoty.
Οπως καταλαβαίνεις... προτεραιοτητες.
Δεν περιμένω τίποτα παραπάνω απο κινητό μεχρι φυσικα να βγει κατι αλλο

Δημήτρη έχει S4? εγώ δεν παρατηρώ τέτοια συμπεριφορά από το Neutron.

Η διαφορά δε σε ποιότητα ήχου από το Poweramp (το οποίο επίσης έχω) είναι για μένα χαώδης.

Εγώ στα Ν5&7 χρησιμοποιώ τελευταία τον Hiby παρά το ότι έχω αγοράσει και τον Neutron εδώ και χρόνια ... Ο πρώτος είναι πολύ πιο απλός κ βολικός και δεν ακούω κ κάποια αισθητή διάφορα στον ήχο. Εννοείται πως επικοινωνεί με εξωτερικό DAC μέσω otg.
Δεν έχω τρελαθεί κ στις δοκιμές είναι η αλήθεια!! :)

Έχω και τον Hiby αλλά και εδώ υπερέχει ο Neutron.

Ειδοποιός διαφορά βέβαια είναι ότι αφενός εγώ μιλάω για S4, και αφετέρου μιλάω για την έξοδο ακουστικών και όχι για χρήση με εξωτερικό DAC/Ενισχυτή/usbOTG.

Η αρχική μου ερώτηση ήταν (για κατόχους S4) αν διαπίστωσαν διαφορά ήχου από την έξοδο ακουστικών και επειδή χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον Neutron έβαλα και αυτό μέσα στην εξίσωση, δεν απαντήθηκε, μάλλον το τηλέφωνο είναι παλαιό και δεν ενδιαφέρει κανέναν, ή κανένας δεν το χρησιμοποιεί για ακροάσεις με καλά ακουστικά.

Δεν πειράζει παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όσο σοβαρό είναι το να ψάχνουμε ακούσματα ήχου υψηλής ανάλυσης από κινητό.

Γιατί όχι ρε συ; Εδώ τα κινητά που συζητάμε είναι κατηγορίας τιμής καλούτσικου laptop.. οκ, ο προσανατολισμός τους σπάνια είναι το Hi Fi, αλλά τις δυνατότητες τις έχουν. Γιατί να μη γίνει η κουβέντα;

Εδώ συμφορουμίτες μας τους συνδέουν πανάκριβα DACs μέσω USB για να ακούν ακόμα καλύτερα.. γιατί όχι;