[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Οποτε αν θελετε ταχυτητα φορτισης, μονο γνησια για να ειστε σιγουροι

Βάζω το Tab Pro 8.4 που αγόρασα προχθές για πρώτη φόρτιση , κατά λάθος παίρνω τον φορτιστή του Tab 4 7" (έχω 2 τέτοια για τα παιδιά) , αν και εξωτερικά είναι ολόιδιος επειδή είναι τα μισά Ampere έκανε διπλάσιο χρόνο να το φορτίσει (περίμενα 2 ώρες+ μέχρι το 100%). Άρα πρέπει να κοιτάμε και τάση/ρεύμα να είναι σωστά.

Για να επιστρέψω στο θέμα της μπαταρίας, ωραία λέμε για γρήγορη φόρτιση και συμφωνώ ότι είναι μια καλή λύση. Τι γίνεται όμως με τη φθορά της μπαταρίας; Αν είναι να χρησιμοποιείς την ταχυφόρτιση συχνά κάτι μου λέει ότι η μπαταρία θα πέσει πολύ σύντομα. Οπότε προσωπικά προτιμώ να μην τη χρησιμοποιώ (εκτός από περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζεται, αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας).

Για να επιστρέψω στο θέμα της μπαταρίας, ωραία λέμε για γρήγορη φόρτιση και συμφωνώ ότι είναι μια καλή λύση. Τι γίνεται όμως με τη φθορά της μπαταρίας; Αν είναι να χρησιμοποιείς την ταχυφόρτιση συχνά κάτι μου λέει ότι η μπαταρία θα πέσει πολύ σύντομα. Οπότε προσωπικά προτιμώ να μην τη χρησιμοποιώ (εκτός από περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζεται, αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας).

Το καλύτερο είναι να απενεργοποιήσεις τον ταχυφορτιστη και να φορτίζεις με κλασικο φορτιστή για 2 ώρες.
Έτσι θα μειώσεις την γρήγορη απώλειά στην απόδοση της μπαταρίας η αν το κρατήσεις πάνω από 1.5-2 έτη θα κάνεις αλλαγή σε εξουσιοδοτημένο service.

sam-header.jpg

Samsung Galaxy S6 edge tops our blind camera comparison

One of the many reasons to get a Samsung Galaxy S6 edge is that its outstanding camera will be at your disposal at all times. Seriously, the 16MP snapper excels at taking photos, as we said in our Galaxy S6 edge review. Our readers seem to like its performance as well – The Samsung Galaxy S6 edge won our last blind camera comparison, and it won it by a mile ahead of the runner up. In fact, Samsung's curvy flagship collected more votes than all three other phones combined!

In second place, we have the Samsung Galaxy Note 4, which also performed pretty well, but not well enough to truly wow our readers. Then we have the HTC One M9 winning the bronze. HTC's new flagship did a great job in daytime, but couldn't outpace the competition in the low-light scenes. The iPhone 6 collected 47 votes less than the One M9, which put it in fourth place.

>>Samsung Galaxy S6 edge tops our blind camera comparison<<

Πολυ ασχημη αισθηση του edge στο χερι. Αισθηση λογω των καμπυλων οτι η οθονη ειναι μικροτερη και σε εντονο φως γυαλιζει πολυ στις καμπυλες με αποτελεσμα να μη βλεπεις καθαρα. Για οποιον βαζει θηκες για προστασια θαχει θεμα γιατι δε ξερω τι θηκες θα βγουνε για να εφαρμοζουν σωστα. Αν μετα απο τα τοσα αρνητικα και προβληματα που εχουν ακουστει, μου εβαζε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να επιλεξω ενα απο τα 2 θα επελεγα σιγουρα το απλο s6 (εννοειται μετα απο κανα 6μηνο με τιμη γυρω στα 400ε).

Πολυ ασχημη αισθηση του edge στο χερι. Αισθηση λογω των καμπυλων οτι η οθονη ειναι μικροτερη και σε εντονο φως γυαλιζει πολυ στις καμπυλες με αποτελεσμα να μη βλεπεις καθαρα. Για οποιον βαζει θηκες για προστασια θαχει θεμα γιατι δε ξερω τι θηκες θα βγουνε για να εφαρμοζουν σωστα. Αν μετα απο τα τοσα αρνητικα και προβληματα που εχουν ακουστει, μου εβαζε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να επιλεξω ενα απο τα 2 θα επελεγα σιγουρα το απλο s6 (εννοειται μετα απο κανα 6μηνο με τιμη γυρω στα 400ε).

Τέτοιες συσκευές με τέτοια premium αίσθηση δεν αξίζει να τις χαντακωνεις με θήκη όπως κάνω εγώ με την δικιά μου.
Στην χειρότερη να βάλεις glass πίσω η κάνα skin και απλά να προσέχεις λίγο παραπάνω πχ να μην το βάζεις απότομα σε τραπέζια η παρέα με κλειδιά η κέρματα πχ σε τσέπες και έτσι θα το διαφυλαξεις από μικρό ατυχήματα.

Μόνο στα πλαστικά κινητά βάζεις θήκη για να κρύβεις τη θέα και την κακιστη αίσθηση της πλαστικουρας.

Για εμένα το edge μόνο αξίζει διότι φέρνει κάτι φρέσκο και διαφορετικό ενώ το s6 είναι ξαναζεσταμενο s5 απλά μόνο με άλλα υλικά,αλλά μόνο και μόνο η αίσθηση ότι μοιάζει απίστευτα με το s5 είναι από μόνο ξενέρωμα και λόγος μην αγοράς του.
Άσε που όπου και να πας θα σε ρωτάνε αν είναι το s5 αυτό η το iPhone που και από εκεί θα τρως ξενερα.

Ενώ το edge ξεχωρίζει με την μια και αυτό αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του ακόμα και αν δεν έχει τις super λειτουργίες στο πλάι δεξιά- αριστερά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όχι τυχαία τα review που πιο πολύ τους τραβάει το edge.

Άλλο ένα εδώ
Galaxy S6 and S6 Edge review: Samsung's best phones in years
http://www.engadget.com/2015/04/02/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-review/

Samsung
Galaxy S6

PROS

Sturdy, stylish design
Impeccable camera experience
Great day-to-day performance
TouchWiz is finally worth using
CONS

Battery life could be better
Fingerprint sensor can be flaky
It's not waterproof
No microSD or removable battery

SUMMARY

Samsung has a lot riding on its 2015 flagship, and this time it's put its best foot forward. With its super-fast, homebrew processor, a pair of great cameras and a surprisingly clean version of TouchWiz, the S6 is the finest Galaxy Samsung has ever made. Now, if only it were waterproof.
88
Samsung
Galaxy S6 Edge

PROS

Stunning design
The curved screen is gorgeous

Impeccable camera experience
Great day-to-day performance
CONS

The curved screen doesn't do much
Battery life could be better
No microSD or removable battery
It's not waterproof

SUMMARY
This more expensive version of the Galaxy S6 banks it all on looks. It performs just as well as its cousin in every task we threw at it, but the few software gimmicks that make use of the Edge's beautiful curved display just don't do much to justify the extra cost. Buy it for its looks, not because it's any more functional.

Άσε που όπου και να πας θα σε ρωτάνε αν είναι το s5 αυτό η το iPhone που και από εκεί θα τρως ξενερα.

Ενώ το edge ξεχωρίζει με την μια και αυτό αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του .

Αν απλα το θες για επιδειξη, πασο.

Εγω τετοιας αξιας συσκευη χωρις θηκη ποτε. Δε το ρισκαρω, ακριβως επειδη εδωσα τοσα χρηματα. Και στο plus εχω μια ωραιοτατη δερματινη που το προστατευει χωρις να κανει μπαμ οτι ειναι iphone, μιας και το θεμα του να επιδεικνυω τι κινητο εχω με ξεπερνα.

Last edited:
Αν απλα το θες για επιδειξη, πασο.

Εγω τετοιας αξιας συσκευη χωρις θηκη ποτε. Δε το ρισκαρω, ακριβως επειδη εδωσα τοσα χρηματα. Και στο plus εχω μια ωραιοτατη δερματινη που το προστατευει χωρις να κανει μπαμ οτι ειναι iphone, μιας και το θεμα του να επιδεικνυω τι κινητο εχω με ξεπερνα.

Εγώ το ρισκάρω και δεν βάζω θήκη και απλά προσέχω λίγο παραπάνω και έως σήμερα ούτε γρατσουνια έχω.
Έτσι κι αλλιώς αν είναι να πέσει και να σπάσει δεν νομίζω ότι μια δερμάτινη θήκη θα σε σώσει και ειδικά γυαλί που φοράει,εκτός αν του βάλεις μια τεθωρακισμενη βαριά και ογκώδη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργούσα κινητό με θήκη,τελευταία φορά που έβαλα ήταν με το s3 παλιά μόνο.
Ούτε όγκο θέλω καθόλου ούτε απόκρυψη αίσθησης κρατηματος που σου αφήνει σκέτο,ούτε να το κρύβω λες και είναι θησαυρός.

Από την άλλη αν δεν σου αρέσει το edge πάσο.
Εμένα το απλο μου είναι αποκρουστικο.

Last edited:
ούτε κι εγώ βάζω πια καμια θήκη στα κινητά. Μ αρέσει να τα αισθάνομαι στο χέρι, εκτος αν πάω διακοπές το καλοκαίρι και θέλω μια κάποια έξτρα προστασια...
Τα σημερινά κινητά είναι τόσο καλα, που πιστεύω ότι η αισθητική είναι πια από τους πρώτους παράγοντες απόκτησης.
Το απλό s6 ούτε που θα το κοίταγα... το edge όμως αξίζει να το έχεις έστω και για την εμφάνιση του (κυρίως της οθόνης του).

ούτε κι εγώ βάζω πια καμια θήκη στα κινητά. Μ αρέσει να τα αισθάνομαι στο χέρι, εκτος αν πάω διακοπές το καλοκαίρι και θέλω μια κάποια έξτρα προστασια...
Τα σημερινά κινητά είναι τόσο καλα, που πιστεύω ότι η αισθητική είναι πια από τους πρώτους παράγοντες απόκτησης.
Το απλό s6 ούτε που θα το κοίταγα... το edge όμως αξίζει να το έχεις έστω και για την εμφάνιση του (κυρίως της οθόνης του).

Σωστά μια θήκη στυλ pouch που το φοράς το καλοκαίρι παραλία -θάλασσα είναι ότι πρέπει.
Βέβαια ακόμα καλύτερα να είχε πιστοποίηση ενάντια σε νερό και σκόνη ακόμα καλύτερα πχ πέρσι καλοκαίρι την έβγαλα χωρίς άγχος στην παραλία με νερό και άμμο.
Ειδικά μια χώρα όπως η Ελλάδα που η θάλασσα είναι η δεύτερη φύση του ελληνα για πολλούς μήνες το να είναι αδιάβροχη μια συσκευή σου δίνει μια σιγουριά extra,χωρίς να σημαίνει ότι θα το βουτας εννοείται μέσα στο νερό.
Όλες οι σημερινές ναυαρχίδες φέτινες και περσινες πάνω κάτω είναι κορυφαίες υλοποιήσεις άρα το ντιζάιν παίζει εξεχοντα ρόλο στην διαφοροποιηση και επιλογή μιας συσκευής άρα συσκευές στυλ edge θα έχουν ένα πλεονέκτημα.

Και τα tablet και αυτά γυμνά τα έχω απλά μόνο στην μεταφορά τα βάζω κάποιες φορές σε θήκη που τα βγάζω άμεσα με το που φτάσω οπουδήποτε στον προορισμό μου μέσα η έξω σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Και ένα επίσημο video που δείχνει τις δοκιμές αντοχής που έγιναν πριν κυκλοφορήσει το S6...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
όχι μονο, μπορείς να βρεις και ταχυφορτιστες που βγάζουν περισσότερα volt ή amper , analoga τις απαιτήσεις.

Ναι αλλα η ταχυφορτιση δεν κανει κακο στην μπαταρια γενικως ?

:offtopic:

Κυκλοφορουν εκτος απο τους μαμισιους τιποτα Universal καλης ποιοτητας και σταθερης ρευματοδοσιας ?

Για 5V 2mA ενδιαφερομαι με USB εξοδο φυσικα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

πάντως για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι όσο η τεχνολογία έχει προχωρήσει στις αναλύσεις και στα τσιπάκια τόσο έχει παραμείνει η ίδια στην μπαταρία.

Τασο λυτρωθηκες.

Μπαταρία αλουμινίου θα φορτίζει κινητά σε 60 δευτερόλεπτα!

Εκτός από «ταχύτατη», είναι φθηνή και οικολογική. Θα αποτελέσει ιδανικό αντικαταστάτη των σημερινών μπαταριών

Τα επεξεργάστηκα και τα δύο απο κοντά.

Το edge ειναι σαφέστατα κορυφαίο κατασκευαστικά και σε design.Ξεπερνάει οτιδήποτε αλλο εχω δει ποτέ σε smartphone.
Λειτουργικά ομως δεν κάνει για εμένα.Δεν περίμενα οτι οι δυο πλαϊνές καμπύλες θα λειτουργούσαν κανονικά οταν το κινητό ειναι αναμμένο .Παραμορφώνει κανονικά οτιδήποτε βλέπεις και με χαλάει ιδιαίτερα.Στο κράτημα επίσης με χάλασε διότι το τελείωμα των δυο πλαϊνών οθονών στην πίσω πλάτη , δημιουργεί ελαφρώς μυτερές ακρες με αποτέλεσμα να μου δινει την αίσθηση οτι κρατάω χοντρό χάρακα , αντι για κινητο.
Για μόστρα ειναι κορυφαίο , για ζόρια , μάλλον οχι , και ολα αυτα ανεξαρτήτως των κορυφαίων επιδόσεων που σίγουρα εχει (καμερα,ταχύτητα,σχεδον ανυπαρκτο lag κλπ).

Το απλό s6 απο την άλλη ειναι πιο συμβατικό αλλά με την καλή έννοια.Τα εχει ολα και συμφέρει.Μεγάλο φάουλ η έλλειψη microsd.Παρόλα αυτά ,ειναι σίγουρα μαζι με το edge το κορυφαίο android smartphone εκει έξω.

Δεν σκοπεύω να πάρω κανένα απο τα δύο , αλλά το Note 5 αναμένεται να ειναι κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα.