Οποτε αν θελετε ταχυτητα φορτισης, μονο γνησια για να ειστε σιγουροι
Για να επιστρέψω στο θέμα της μπαταρίας, ωραία λέμε για γρήγορη φόρτιση και συμφωνώ ότι είναι μια καλή λύση. Τι γίνεται όμως με τη φθορά της μπαταρίας; Αν είναι να χρησιμοποιείς την ταχυφόρτιση συχνά κάτι μου λέει ότι η μπαταρία θα πέσει πολύ σύντομα. Οπότε προσωπικά προτιμώ να μην τη χρησιμοποιώ (εκτός από περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζεται, αλλά αυτό δε σου λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας).
Πολυ ασχημη αισθηση του edge στο χερι. Αισθηση λογω των καμπυλων οτι η οθονη ειναι μικροτερη και σε εντονο φως γυαλιζει πολυ στις καμπυλες με αποτελεσμα να μη βλεπεις καθαρα. Για οποιον βαζει θηκες για προστασια θαχει θεμα γιατι δε ξερω τι θηκες θα βγουνε για να εφαρμοζουν σωστα. Αν μετα απο τα τοσα αρνητικα και προβληματα που εχουν ακουστει, μου εβαζε καποιος το μαχαιρι στο λαιμο να επιλεξω ενα απο τα 2 θα επελεγα σιγουρα το απλο s6 (εννοειται μετα απο κανα 6μηνο με τιμη γυρω στα 400ε).
Άσε που όπου και να πας θα σε ρωτάνε αν είναι το s5 αυτό η το iPhone που και από εκεί θα τρως ξενερα.
Ενώ το edge ξεχωρίζει με την μια και αυτό αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του .
Αν απλα το θες για επιδειξη, πασο.
Εγω τετοιας αξιας συσκευη χωρις θηκη ποτε. Δε το ρισκαρω, ακριβως επειδη εδωσα τοσα χρηματα. Και στο plus εχω μια ωραιοτατη δερματινη που το προστατευει χωρις να κανει μπαμ οτι ειναι iphone, μιας και το θεμα του να επιδεικνυω τι κινητο εχω με ξεπερνα.
ούτε κι εγώ βάζω πια καμια θήκη στα κινητά. Μ αρέσει να τα αισθάνομαι στο χέρι, εκτος αν πάω διακοπές το καλοκαίρι και θέλω μια κάποια έξτρα προστασια...
Τα σημερινά κινητά είναι τόσο καλα, που πιστεύω ότι η αισθητική είναι πια από τους πρώτους παράγοντες απόκτησης.
Το απλό s6 ούτε που θα το κοίταγα... το edge όμως αξίζει να το έχεις έστω και για την εμφάνιση του (κυρίως της οθόνης του).
όχι μονο, μπορείς να βρεις και ταχυφορτιστες που βγάζουν περισσότερα volt ή amper , analoga τις απαιτήσεις.
πάντως για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι όσο η τεχνολογία έχει προχωρήσει στις αναλύσεις και στα τσιπάκια τόσο έχει παραμείνει η ίδια στην μπαταρία.
...... θα τα φορτιζουμε κάθε δύο ώρες στα γρήγορα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.