[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Το 20% εξοικονόμηση μάλλον αφορα τα πανελ με την συγκεκριμένη αναλυση (1440 x 2560 ) και οχι σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντελο. :bird:
Ότι και αν έκαναν είναι αδύνατον με μπαταρία 9% μικρότερη και με διπλάσια ανάλυση να βγει καλύτερη αυτονομία.

Με μια 1080p οθόνη θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και κανείς δεν θα έκανε παράπονο γιατί δεν έβαλε μια ενεργοβορα 2k.

Η Samsung στο S6 χρησιμοποιεί την κορυφή της τεχνολογίας και μια οθόνη 1080p θεωρείται πλέον καλή μόνο για mid range κινητά.

Η Samsung στο S6 χρησιμοποιεί την κορυφή της τεχνολογίας και μια οθόνη 1080p θεωρείται πλέον καλή μόνο για mid range κινητά.

Απο ποιους απο την Samsung και την Apple?
Βαράνε τα νταούλια και χορεύετε κανονικα έτσι?

Απο ποιους απο την Samsung και την Apple?
Βαράνε τα νταούλια και χορεύετε κανονικα έτσι?

Ποια Apple? Αυτοί έχουν μείνει στα 1334x750 ακόμη.

Μιλάω για τα flagship των Samsung , Lenovo (Z2 Pro) , Xiaomi (Mi Note Pro) , Huawei (mate 8) , LG (G3/G4) , τις αναφέρω με σειρά πωλήσεων.

Δεν ειναι υπερβολη φιλε μου. "Τρολια" ειναι.

Ας κρατήσουμε σε ένα επίπεδο την συζήτηση χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς , αν σου είναι δυνατόν αυτό βέβαια.-bye-

S6 & S6 edge, διαθέσιμα για προπαραγγελία και στην Ιταλία

Τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge αποτελούν ίσως μια από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις του έτους, ενώ η Samsung, χάρη στις αλλαγές που έκανε στη νέα σειρά smartphone της, φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε και οι πρώτες εκτιμήσεις, που κάνουν λόγο για 20 εκατομμύρια προπαραγγελίες. Μπορεί για την Ελλάδα να μην έχουμε ακόμα νέα, αλλά οι «γείτονες» Ιταλοί θα μπορούν από τις 16 Μαρτίου (σήμερα δηλαδή) να προπαραγγείλουν τα νέα Galaxy S6 και edge, ενώ στις 10 Απριλίου θα ξεκινήσει η επίσημη διάθεση.​

Η δυνατότητα προπαραγγελίας είναι ήδη δυνατή σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία και Ολλανδία. Στην Ιταλία οι χρήστες θα πάρουν δωρεάν και το κιτ ασύρματης φόρτισης. Στην Ολλανδία οι τιμές για τα μοντέλα των 32 GB είναι 700 ευρώ για το Galaxy S6 και 850 ευρώ για το S6 edge, τιμές που αναμένεται να είναι περίπου ίδιες και στην Ιταλία.

Όσο για τη χώρα μας, τα νέα smartphones της Samsung αναμένονται να φτάσουν στα μέσα Απριλίου, χωρίς να έχει δοθεί, προς το παρόν τουλάχιστον, η δυνατότητα προπαραγγελίας, ή να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την τιμολόγησή τους.

image.jpg

[via] . [via]
(Sent from iPhone 6 Plus)

to είδα σήμερα στο Πλαίσιο, είχαν 1 κομμάτι από το edge σε demo.
Εντυπωσιακό για Samsung, καλη κατασκευή, αλλα το πίσω μερος δε μου άρεσε πολύ ... η κάμερα εξέχει πολύ και φαίνεται άσχημη.
Η οθόνη είναι παρα πολύ καλη, εντυπωσιακή , αλλα δε βλέπω τη χρησιμότητα της κύρτωσης, μιας και δεν την εκμεταλλεύεται τόσο όσο στο note 4 edje.
Το πλάγιο μερος είναι ελάχιστο και δεν έχει τόσο "όγκο" όσο στο note.
Φαίνεται εντυωσιακη , αλλα χωρίς χρησιμότητα.

Δε μου άρεσε επίσης το πιάσιμο τοθ, εναι σχετικά κοφτες οι ακρες κι ενοχλούν στο κράτημα .

Μου φάνηκε αρκετά γρηγορο, αλλα μετοσα bloatware , καπου έχανε πάλι στιγμιαία.

Δεν μπόρεσα να παίξω πολύ, αλλα αξίζει σίγουρα να το δει κάποιος.... μου είπαν για περίπου 800-850 ευρω , στα τέλη Απριλίου.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

to είδα σήμερα στο Πλαίσιο, είχαν 1 κομμάτι από το edge σε demo.
Εντυπωσιακό για Samsung, καλη κατασκευή, αλλα το πίσω μερος δε μου άρεσε πολύ ... η κάμερα εξέχει πολύ και φαίνεται άσχημη.
Η οθόνη είναι παρα πολύ καλη, εντυπωσιακή , αλλα δε βλέπω τη χρησιμότητα της κύρτωσης, μιας και δεν την εκμεταλλεύεται τόσο όσο στο note 4 edje.
Το πλάγιο μερος είναι ελάχιστο και δεν έχει τόσο "όγκο" όσο στο note.
Φαίνεται εντυωσιακη , αλλα χωρίς χρησιμότητα.

Δε μου άρεσε επίσης το πιάσιμο τοθ, εναι σχετικά κοφτες οι ακρες κι ενοχλούν στο κράτημα .

Μου φάνηκε αρκετά γρηγορο, αλλα μετοσα bloatware , καπου έχανε πάλι στιγμιαία.

Δεν μπόρεσα να παίξω πολύ, αλλα αξίζει σίγουρα να το δει κάποιος.... μου είπαν για περίπου 800-850 ευρω , στα τέλη Απριλίου.

Την ίδια γνώμη σχημάτισα κι εγώ χθες που το είδα. Εντυπωσιακό αλλά φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Έγινε Iphone! Οπότε και τα ανάλογα χρήματα που ζητάει.
Πλέον έχω φύγει από αυτή την κατηγορία τηλεφώνων. Θέλω να τα χαίρομαι τα τηλέφωνα κι όχι να φοβάμαι να τα ακουμπήσω. Ιδίως για το edge αμφιβάλω αν θα βρεθεί θήκη και προστασία οθόνης. Κάτι θα σκαρφιστούν οι κατασκευαστές αλλά θα χάσει πολύ από εμφάνιση.

Τα εχουμε πει 100 φορες για την αξια ενος κινητου, αλλα μου φαινεται πολυ αστεια οταν την βλεπω γραμμενη σε διαφημιστικα newsletters.
Ιδιως ο τιτλος "Θελεις να το εχεις πρωτος;"
Μπααα, θελω να το εχω σε κανενα 6μηνο στην μιση τιμη :p

Last edited:
Ναι όλο το "πακέτο" των καρτελομάγαζων έστειλε newsletter, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public ....
μην τυχόν και δεν προλάβουμε και εξαντληθούν τα κινητά των 1000 ευρώ..... :flipout:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Τα εχουμε πει 100 φορες για την αξια ενος κινητου, αλλα μου φαινεται πολυ αστεια οταν την βλεπω γραμμενη σε διαφημιστικα newsletters.
Ιδιως ο τιτλος "Θελεις να το εχεις πρωτος;"
Μπααα, θελω να το εχω σε κανενα 6μηνο στην μιση τιμη :p

+1

Εκτός και θέλει να είναι κάποιος κάτοχος "Day One" , σαν κάτι παιδάκια που αγοράζουν την πρώτη ημέρα για να βάλουν φωτογραφίες στο facebook και να εντυπωσιάσουν τους συμμαθητές τους.

Λοιπόν το περιεργάστηκα ένα 10λεπτο με την ησυχία μου στα Public που το είχε σε ξεχωριστό stand μπροστά στην είσοδο.
Εντυπώσεις κατά αρχής ιδιαίτερα θετικά από πλευράς ντιζάιν και ποιότητα κατασκευής και premium feeling που σου αφήνει από άκρη σε άκρη.

Ελαφριά κατασκευή και πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα(για το edge μιλάμε πάντα)

Όχι ότι εντυπωσιάστηκα σε τόσο τρομερό βαθμο, σίγουρα επηρεασμένος ότι ήδη κατέχω μια ανταγωνιστική premium κατασκευής συσκευή, άρα μια η άλλη μου φάνηκε.

Menu και γενικά περιηγηση μου φάνηκε πολύ στρωτό χωρίς κάπου να κολλάει.
Γενικά πάντως οι ρυθμίσεις μου φάνηκαν πιο δαιδαλώδες και πιο λαβύρινθος σε σχέση με την απλότητα και ευχρηστία των Xperia συσκευών.

Στα έτσι και έτσι η οθόνη δεν μου φάνηκε τόσο εντυπωσιακή όσο περίμενα με βάση αξιολογήσεις πχ display mate ειδικά σε ζωντάνια και φωτεινότητα είναι κατώτερα από το z3 που έχω και τα σύγκρινα δίπλα δίπλα

Επίσης το λευκο του ήταν προς θερμο, ελαφρύ ίκτερος δηλαδή σε σχέση με το ψυχρό λευκό και πιο πιστή αναπαραγωγή του στο z3 που έχω.

Δεν ξέρω πως θα είναι στην πράξη αλλά την καμπούρα στην κάμερα την φοβάμαι μην με το καιρό αποκτήσει σημάδια.

Σε γενικές γραμμές φαίνεται εξαιρετικη αναβάθμιση σε σχέση με την πλαστικουρα των προηγουμενων μοντέλων και περισσότερο πιστεύω θα εντυπωσιάσιαστουν οι παρόν κάτοχοι Samsung συσκευών παρά κάτοχοι εξίσου premium ανταγωνιστικών προτάσεων.

Εδώ και φωτός

Attachments

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    63.1 KB · Views: 111
  • DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    64.4 KB · Views: 111
  • DSC_0003.jpg
    DSC_0003.jpg
    58.6 KB · Views: 111
  • DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    54.1 KB · Views: 110
  • DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    54.9 KB · Views: 112
Αλλο ένα αποκαλυπτικό review με τα θετικά και αρνητικά της συσκευής.
Αναμενόμενα θα πρόσθετα.
Η βασική αναβάθμιση αφορά στην ποιότητα κατασκευής,premium feeling και του smoothness εκεί που ήταν το αδύνατο σημειων προηγουμενων Samsung συσκευών και που ο ανταγωνισμός ήδη τα έχει εδώ και καιρό.
http://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s6-review-595233/

PROS

•Metal construction brings a better look to an accessible form factor
•Excellent Quad HD 5.1-inch screen
•Exynos 7420 is proving itself as full replacement to Snapdragons
•Loud bottom mounted speaker
•16MP camera performs very well in all but the dimmest lighting conditions
•Touchwiz is actually dialed back and is the smoothest yet

CONS

•No longer waterproof
•Lack of expandable storage
•Battery not replaceable