Μεγειά το εργαλείο Άκη , μπορεί να είναι ακριβό αλλά αγοράζεις την κορυφή , όχι υπερτιμημένες μετριότητες.
Ευχαριστώ
Ναι είναι πολύ καλό και η κάμερα του δίνει ρέστα (πέτυχα και sony)!
Η μπαταρία είναι όμως μεγάλο πρόβλημα, μία μέρα με το ζόρι![]()
Το είχε πάρει ένας φίλος μου το χρυσό και το είδα, είναι πολύ ωραίο αλλά αφήνει πολλές δαχτυλιές.Το μικρό πάχος έχει και τα αρνητικά του.
Παρεμπιπτόντως χθες το είδα σε τυρκουάζ (blue azure νομίζω λέγεται) και δεν μου άρεσε. Σε λευκό και χρυσό είναι πολύ ωραίο.
Τελικά κράτησα και το Νέξους 6. Δεν ξέρω έχει κάτι που σε τραβάει το άτιμο παρόλο που είναι τεράστιο!!!Μετα το oneplus one (5+ ωρες με την χρήση μου) σε θεμα αυτονομιας το χάος.
Εδω με το nexus 6 δεν εχω την ίδια (4+).Το oneplus παιζει να εχει καλύτερη αυτονομια και απο το Note 4.
Το s6 ειναι για πιο ... casual / status καταστάσεις![]()
...
Τελικά κράτησα και το Νέξους 6. Δεν ξέρω έχει κάτι που σε τραβάει το άτιμο παρόλο που είναι τεράστιο!!!
(Sent from iPad Air 2)
Μετα το oneplus one (5+ ωρες με την χρήση μου) σε θεμα αυτονομιας το χάος.
Εδω με το nexus 6 δεν εχω την ίδια (4+).Το oneplus παιζει να εχει καλύτερη αυτονομια και απο το Note 4.
Το s6 ειναι για πιο ... casual / status καταστάσεις![]()
Πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ![]()
![]()
![]()
(Sent from iPad Air 2)
sony xperia Z3. Αν όχι καλύτερα από OPO τότε τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα. ΜΙλάω εκ πείρας και για τα δύο.
Καλορίζικο! :smile:Μεγειά Γιώργο. Ναι η ασύρματη φόρτιση είναι , στην αρχή την έδιναν δώρο αν το έκανες προπαραγγελία. Τώρα ξεκινάει από 44 ευρώ...Αυτή είναι η βάση ασύρματης φόρτισης; Εγώ δεν την βρήκα, το πλαίσιο δεν την είχε.
Και σε εμένα με camera sony έτυχε. (Αγόρασα ένα edge)
https://www.skroutz.gr/c/581/fortis...l?from=drop&keyphrase=EP-PG920&o=EP-PG920+BEG
Καλορίζικο! :smile:
39.90 στην Vodafone παιδιά
http://avclub.gr/forum/showthread.p...r-(Ασύρματοι-Φορτιστές-κινητών-ταμπλετ)/page2
(Sent from iPad Air 2)
Προσωπικά δεν μου άρεσε η θήκη που είχε μέσα το πακέτο! Εγώ του πήρα μια σιλικόνης.Αγόρασα ένα, τρομερή τιμή. Κρίμα που είχα ήδη αγοράσει την θήκη που είχε μέσα.
Πάντως θα μπορούσαν να έχουν και φορτιστή μέσα...
Αγόρασα και νέα θήκη (με κάλυμμα μπροστά), και το έχω βάλει για φόρτιση μαζί με την θήκη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.