[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Μέσω PC μου το έβγαλε οταν σύνδεσα το κινητό.
OTA οχι δεν μου το έβγαζε.
Δεν το περασα πάντως να περιμένω να κατέβει 2gb αρχείο.

Sent from my iPad Air 2

22328087490f3bebd53fa8445e8dd855.jpg

Το κάνουμε το update?

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τα "καλα" κινέζικα έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητα τους και γενικά είναι τρελα vfm, σε σημείο που αναρωτιέσαι τι πληρώνεις στους γίγαντες.

Ο εν λόγω κλώνος, αν είναι αισθητικά τουλάχιστον όπως φαίνεται, δείχνει εξαιρετικός. under the hood βλέπουμε αλλά για τα χρήματα που ζητάει you cant go wrong!

τα "καλα" κινέζικα έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητα τους και γενικά είναι τρελα vfm, σε σημείο που αναρωτιέσαι τι πληρώνεις στους γίγαντες.
!
Δεν έχεις άδικο σε αυτό το ζω ένα μήνα με το Axon 7.
Αλλά έχουν ένα σημαντικό αρνητικό όλα τα κινεζικά.
Η απόδοση στην κάμερα είναι μετρίου επιπέδου.

Επίσης θέλουν μια βελτίωση περαιτέρω στο τομέα software polishing/optimization.

Όταν ανέβουν εκεί θα είναι top ολοκληρωμένα τηλέφωνα.

Βέβαια εγώ κινεζικές μόνο με επίσημη παρουσία στην Ευρώπη με international/European rom out of the box και επίσημη εγγύηση.
Δηλαδή εταιρίες σαν Huawei,ZTE που έχω ψηλά στη λίστα μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ετσι ειναι , σε ορισμενα σημεια θελουν βελτιωση και χτυπανε ανετα τιν ανταγωνισμο, παντως η Huawei είναι κολοσσός δεν έχει σχέση με τα μικρά ZTE xiaomi elwphone κλπ κλπ

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση: ποιες είναι η σωστές ρυθμίσεις στα μηνύματα για να στέλνεις και emoticons χωρίς να χρεώνεσαι σαν MMS?

Ερώτηση: ποιες είναι η σωστές ρυθμίσεις στα μηνύματα για να στέλνεις και emoticons χωρίς να χρεώνεσαι σαν MMS?

Νομιζω δεν υπαρχει τροπος αν δεν κανω λαθος.
Απο τη στιγμη που απο απλο κειμενο στειλεις σε μορφη εικονας αυτοματα μετατρεπεται σε mms
Το SMS περιορίζεται αυστηρά σε 160 απλούς χαρακτήρες
Emoticons και άλλα τέτοια πράγματα δεν είναι απλοί χαρακτήρες, και αυτός είναι ο λόγος που μετατρέπονται σε MMS.

Δεν ξερω αν σε third party sms app δεν υπαρχει αυτος ο περιορισμος.

Βλεπεις τελευταια χρονια τα SMS τα εχω σχεδον καταργησει με υπηρεσιες viber,whatsapp που δεν εχω τετοιες ανησυχιες :p

Last edited:
Νομιζω δεν υπαρχει τροπος αν δεν κανω λαθος.
Απο τη στιγμη που απο απλο κειμενο στειλεις σε μορφη εικονας αυτοματα μετατρεπεται σε mms
Το SMS περιορίζεται αυστηρά σε 160 απλούς χαρακτήρες
Emoticons και άλλα τέτοια πράγματα δεν είναι απλοί χαρακτήρες, και αυτός είναι ο λόγος που μετατρέπονται σε MMS.

Δεν ξερω αν σε third party sms app δεν υπαρχει αυτος ο περιορισμος.

Βλεπεις τελευταια χρονια τα SMS τα εχω σχεοδν καταργησει με υπηρεσιες viber,whatsapp :p
Ok, ευχαριστώ πολύ!!

Android 7.0 Nougat beta test for the Galaxy S7 and Galaxy S7 edge starts November 9
http://www.sammobile.com/2016/11/07...alaxy-s7-and-the-galaxy-s7-starts-november-9/

a8875814b3d080e7ed6394fdccd85b88.jpg

Όσοι πιστοί beta testers προσέλθετε :p
Για testers με γερό στομάχι εννοείται και μπόλικη υπομονή/νηφαλιότητα στα ενδεχόμενα bugs που θα συναντήσουν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited:
Σήμερα το πρωί ήρθε αυτή η ενημέρωση που δεν έχω κάνει ακόμα..
Να την κάνω? Δεν πιστεύω να είναι η nougat? Τόσο νωρίς..
ee1f530d39e554b36407aab5f65e474e.jpg