[Επίσημο] Samsung Galaxy S7 Series

Παντως ειπατε πως δε μπορεί καποιος να χειριστεί android μεσω αυτοκινήτου. Αυτό δεν ειναι αληθές, τουλάχιστον οχι απολύτως. Τα controls (και προφανως ο ηχος) δουλευουν κανονικα μεσω Bluetooth (ακομη και πλοηγηση σε playlist του youtube).

υστηχως το δικο μου το παω πισω,το προβλημα με την καμερα επανηλθε βγάζει μυνημα σφάλμα κάμερας και κλείνει...και δεν συνερχεται με τιποτα (reset, επανεκινηση ). αγοραστηκε την παρασκευη και ισχυει ακομα το doa, ελπιζω μονο στα media markt να μη μου αρχισουν τιποτα κουλα.

Παντως ειπατε πως δε μπορεί καποιος να χειριστεί android μεσω αυτοκινήτου. Αυτό δεν ειναι αληθές, τουλάχιστον οχι απολύτως. Τα controls (και προφανως ο ηχος) δουλευουν κανονικα μεσω Bluetooth (ακομη και πλοηγηση σε playlist του youtube).
Μέσω USB είπα όχι BT

Δεν το ειχα δοκιμασει. Ωστόσο μου δουλευει και μεσω usb. Volvo S60 + Xperia Z2 (5.0.1) / Samsung S5 (CM13)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Για τη μπαταρια κατι ακομα σημαντικο, οσα review εχουν το always screen ON (οπως κι εγω) βελεπουν μια μειωση της διαρκειας μπαταριας κατα 10-15% την ημερα , που ειναι πολυ σημαντικο .

Εντελώς αψυχολόγητη η επιλογή αυτού το feature και για την Samsung αλλα και για την LG.
Από την μια εξακολουθούν να βγάζουν τα κορυφαία τους smartphone με προβληματική αυτονομια και από τη άλλη προσθέτουν πράγματα που βιάζουν ακόμα πιο πολυ τον συγκεκριμένο τομεα.
Εκείνος ο καημένος ο δημιουργός της εφαρμογής noled τοσο καιρό τρωει κράξιμο που η εφαρμογή του αφήνει ενεργή την οθόνη - με συνέπεια την μείωση της αυτονομίας - και αυτοι τον κάνανε στάνταρ στα κινητά τους

Δεν το ειχα δοκιμασει. Ωστόσο μου δουλευει και μεσω usb. Volvo S60 + Xperia Z2 (5.0.1) / Samsung S5 (CM13)
Δηλαδη συνδέεσαι με την usb του αυτοκίνητου και εχεις πχ χειρισμό απο τα χειριστήρια του τιμονιού?

Προηγούμενο, επομενο, ID tag και πλοήγηση. Σαν να συνδεω ενα usb stick. Εξαιρετικά αβολο όμως. Το bluetooth δε καταναλώνει μπαταρία και παίζει άμεσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Edit: το αυτοκίνητο τρέχει λειτουργικο sensus 3.0, το οποίο είναι βασισμένο σε Linux και λέγεται πως η διανομή του είναι πολύ κοντά στο Android. Ίσως γι' αυτό να παίζει.
Πηγη

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Από την μια εξακολουθούν να βγάζουν τα κορυφαία τους smartphone με προβληματική αυτονομια ...

Από πότε έχει το S7 (ή και το S6) προβληματική αυτονομία? Μην λέμε και ότι θέλουμε...

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_battery_life-blog-17202.php

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Εντελώς αψυχολόγητη η επιλογή αυτού το feature και για την Samsung αλλα και για την LG.
Από την μια εξακολουθούν να βγάζουν τα κορυφαία τους smartphone με προβληματική αυτονομια και από τη άλλη προσθέτουν πράγματα που βιάζουν ακόμα πιο πολυ τον συγκεκριμένο τομεα.
Εκείνος ο καημένος ο δημιουργός της εφαρμογής noled τοσο καιρό τρωει κράξιμο που η εφαρμογή του αφήνει ενεργή την οθόνη - με συνέπεια την μείωση της αυτονομίας - και αυτοι τον κάνανε στάνταρ στα κινητά τους

Δηλαδη συνδέεσαι με την usb του αυτοκίνητου και εχεις πχ χειρισμό απο τα χειριστήρια του τιμονιού?
Ανδρέα, αν θέλεις ενεργοποιείς αυτή τη δυνατότητα, φαντάζομαι το ξέρεις. Επίσης όπως σου είπαν μόνο προβληματική δεν είναι η μπαταρία του , από ότι φαίνεται, τουλάχιστον για το 99% των χρηστών, σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.

οποιο κινητο android ειχα δεν εχει παιξει ποτε στο εργοστασιακο μου car stereo (peugot kai toyota τωρα) μεσω usb.
Το δοκιμασα και με το s7 τωρα, ουτε που το βλεπει.
Δεν υπαρχει προβλεψη γι αυτο στο android.

Στη καλυτερη να το δει σαν usb flash disk, αλλα ουτε αυτο δεν γινεται με το s7. Και φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με την ευκολια που εχεις με τις ios συσκευες σ αυτο το θεμα.

Bluetooth δεν εχω και δε θελω κιολας, η ποιοτητα ειναι πολυ χειροτερη και κοστιζει ακριβα να βαλω τωρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S7 και S7 Edge

Από πότε έχει το S7 (ή και το S6) προβληματική αυτονομία? Μην λέμε και ότι θέλουμε...

Από τοτε που δεν μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις χωρις να εχεις το νου σου μην δεν σου βγαλουν την ημερα ( δηλαδη από ανέκαθεν)
Αυτό βέβαια αφορα αυτους που πραγματικά ενδιαφέρονται να εχουν μια συσκευη για επαγγελματική χρήση.
Όταν χρειάζεσαι ολη την ημερα ανοιχτά data με 3-4 mail account , Bluetooth, gps, καποιες ωρες στο internet και κάποιες ωρες στο τηλεφωνο η στο skype ε τοτε μοιραία αν θελεις να βγαλεις την ημερα θα πρεπει να κανεις τα μισα .
Τοσα χρονια με smartphone το ιδια πραγματα. Ακομα μιλαμε για το αν βγαζει μια μερα ενώ θα επρεπε να ειμαστε για το αν μπορει να βγαλει δυο ή τρεις μερες
Ωραίες οθονες, ακομα καλύτερες καμερες, δυνατοί επεξεργαστές και εκεί που λες πως όλα αυτά θα σου είναι χρήσιμα μένεις από ρευμα και καθεσαι και το κοιτας.
Το συμπέρασμα είναι πως οι κορυφαίες συσκευές είναι μονο για τα σαββατοκύριακα.
Όπως όταν αγοράζουμε ένα κοστούμι και λεμε θα το βαλω σε κανενα γαμο η στην κυριακάτικη εξοδο - αλλα στην δουλεια θα βαλω τα ρούχα που θα μου επιτρέψουν να την κανω πιο ανετα - ετσι και με τα κορυφαία smartphones.

καλα τα τεστ για τη μπαταρια επισης, αλλα το Real life μετραει ...

Ειναι σαφως βελτιωμενη η κατασταση απο το 6 (που ηταν χαλια και το λενε ολοι οσοι εχουν το 6) αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη.

Αν ενεργοποιησεις ολα αυτα που εχει σαν default η samsung στο κινητο της, δεν βγαζεις τη μερα με τιποτα. Εγω που τα εκλεισα σχεδον ολα , βγαζω την ημερα αλλα χανω ολες αυτες τις ευκολιες (πχ screen always on) κλπ

To S6 μια χαρά αυτονομία έχει , μου έχει βγάλει και 2 και 3 ημέρες (οριακά) ακόμη και με πολύ χρήση σίγουρα την βγάζει την ημέρα. Τώρα αν κάποιος κάνει ακραία πράγματα (έχει ανοιχτά τα πάντα συνέχεια ή παίζει παιχνίδια 2-3 ώρες την ημέρα) οποιοδήποτε κινητό να ήταν θα γονάτιζε.

αν το σ6 σου βγαζει 2-3 μερες τοτε το 6s plus Που ειχα βγαζει μια βδομαδα! :p

Οσα φορουμ και να διαβασεις , το βασικο θεμα του σ6 αναφερουν τη μπαταρια....

Τεσπα... ο καθενας επιλεγει συμφωνα με τα δικα του κριτηρια.

Εγω θα το κρατησω το s7 αλλα για διαφορετικους λογους, κυριως για το VR και το gear 360 που θα ερθει αργοτερα .

οποιο κινητο android ειχα δεν εχει παιξει ποτε στο εργοστασιακο μου car stereo (peugot kai toyota τωρα) μεσω usb.
Το δοκιμασα και με το s7 τωρα, ουτε που το βλεπει.
Δεν υπαρχει προβλεψη γι αυτο στο android.

Στη καλυτερη να το δει σαν usb flash disk, αλλα ουτε αυτο δεν γινεται με το s7. Και φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με την ευκολια που εχεις με τις ios συσκευες σ αυτο το θεμα.

Bluetooth δεν εχω και δε θελω κιολας, η ποιοτητα ειναι πολυ χειροτερη και κοστιζει ακριβα να βαλω τωρα.

Θα σου ετυχε προφανως, όπως ετυχε και σε εμενα. Σε aftermarket kenwood εχει δουλεψει -σαν usb φυσικά, οχι σαν media player οπως μου δουλευει τωρα. Δεν περνουσε κλησεις, ουτε μπορουσα να κανω stream ιντερνετικους σταθμους. Με περιορισμους λοιπον, αλλα ημουν γενικά ικανοποιημένος μιας και εγω εκτενη συλλογη μουσικης στις συσκευες μου. Φυσικα δεν ειναι σε ιδιο επιπεδο με την ενσωματωση ios συσκευων. Για το κοστος δε γνωρίζω, ωστόσο καθε τι εξτρα φυσικά θα κοστιζει περισσότερο και δε θα ειναι εκπληξη να μη δουλευει τοσο καλα. Τελος, απο την εμπειρια μου, η ποιοτητα του ηχου σχετιζεται με την πηγη-το Z2 παραγει καποιο στατικό θορυβο. Προφανως η συμπιεση του ειναι κακη με αρκετες απωλειες. Ωστόσο αυτο δεν ισχυει για το SGS5, το οποιο εχει εξαιρετικη αποδοση, συγκρινόμενο ακομη και με ενσυρματη συνδεση.

το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει υποστηριξη σε επιπεδο hardware (digital audio over usb)... και φυσικα επισημου software.

Γενικα το android σε θεματα multimedia ειναι πολυ πισω ακομα και το κακο ειναι οτι δε βλεπω να βελτιωνεται, δυστυχως.

δε ξερω τι χρηση κανετε στο κινητο σας ή πως συμπεριφερεστε στη μπαταρια του με τις φορτισεις,αλλα το δικο μου S6 edge,μου βγαζει απο 2 εως 3 μερες.
2 οταν το πλακωνω στα παιχνιδια,3 οταν του κανω νορμαλ χρηση,ανοίγοντας το wi fi καποιες ωρες για να ελεγξω mail κι ενημερωσεις.

Για τη μπαταρια κατι ακομα σημαντικο, οσα review εχουν το always screen ON (οπως κι εγω) βελεπουν μια μειωση της διαρκειας μπαταριας κατα 10-15% την ημερα , που ειναι πολυ σημαντικο .

Το εκλεισα κι εγω χτες , οπως και καποια αλλα features (OK google , location οσο ημουν σπιτι κλπ) και ειδα καποια βλετιωση στη μπαταρια.
Εβγαλε χτες περιπου 5 ωρες SOT , και εφτασα στις 11 το βραδυ σπιτι με 5% μπαταρια.

Παιζει σημαντικο ρολο επισης η ισχυς του σηματος 3G-4G , στο σπιτι μου που εχω κακο σημα , η καταναλωση μπαταριας ειναι αυξημενη.

Αρα σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που ειπα.... για να βγαλεις την ημερα ανετα, θελει καποιους "συμβιβασμους" ... δε μπορεις να τα εχει ολα ανοιχτα συνεχως.

Ενα ακομα μικρο μειονεκτημα ειναι οτι δεν υποστηριζει MHL ...δε μπορεις να το συνδεσεις ενσυρματα δηλ. στη τηλεοραση . Πολυ περιεργη αυτη η ελλειψη που δεν υπηρχε σε προηγουμενα μοντελα.

Γιάννη τώρα βρήκα χρόνο να σου απαντήσω.

Εννοείται οτι με καρτες google ρουφάει οσο τιποτε αλλο (βεβαια κανει tracking τα απίστευτα απο πίσω) και καλύτερα να το εχεις κλειστό.Για καποιο ηλίθιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω , με εμπνέουν (οι καρτελες) μονο οταν εχω nexus συσκευή :p

Οι 5ώρες που εβγαλες , θεωρείται εξαιρετική επίδοση (ειδικά απο τη στιγμή που δεν του εκανες φλώροχρήση :p ) και θα επρεπε να εισαι ειλικρινά ευχαριστημένος.

Το κακό σήμα , οντως επηρεάζει πολύ την αυτονομία.

Για τα του αμαξιού , ναι θα επρεπε η google να το εχει ψάξει πιο πολύ (εστω να προσφέρει συμβατότητα με τα ios βυσματα/προτυπα/whatever)

Δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα καλορίζικο :p

Το ειδα για πρώτη φορά χθες απο κοντά.Οκ , εξαιρετικές κατασκευές (μαζι με το s7) αλλα ρε γαμώτο εγώ θέλω κατι πιο ...tank και να μη φοβάμαι μη μου πέσει απο τα χέρια.Επισης το κουρμπαριστό κομμάτι , εξακολουθεί να μου φαινεται ανούσιο και μη χρηστικό απο αποψη grip.
Επίσης δεν μου άρεσαν τα νέα εικονίδια (δεν ξερω αν υπήρχαν απο το s6) .Πολύ ...manga για το στυλ μου.
Στα θετικά οτι δεν παρατήρησα πολύ bloatware.
Θα περιμένω με το Note 4 μεχρι να βγει το Note 6 και μετά θα δώ τι θα κάνω...

Last edited:
good for you.... :p

δε ξερω τι χρηση κανετε στο κινητο σας ή πως συμπεριφερεστε στη μπαταρια του με τις φορτισεις,αλλα το δικο μου S6 edge,μου βγαζει απο 2 εως 3 μερες.
2 οταν το πλακωνω στα παιχνιδια,3 οταν του κανω νορμαλ χρηση,ανοίγοντας το wi fi καποιες ωρες για να ελεγξω mail κι ενημερωσεις.

αν το σ6 σου βγαζει 2-3 μερες τοτε το 6s plus Που ειχα βγαζει μια βδομαδα! :p

Αν με οθόνη 5.1" και μπαταρία 2600 mah αν μου βγάζει Α ώρες τότε το iphone με 5.5" και μπαταρία 2750 mah θα μου βγάζει σίγουρα λιγότερο. Απλά μαθηματικά είναι.