Μέσω USB είπα όχι BTΠαντως ειπατε πως δε μπορεί καποιος να χειριστεί android μεσω αυτοκινήτου. Αυτό δεν ειναι αληθές, τουλάχιστον οχι απολύτως. Τα controls (και προφανως ο ηχος) δουλευουν κανονικα μεσω Bluetooth (ακομη και πλοηγηση σε playlist του youtube).
Για τη μπαταρια κατι ακομα σημαντικο, οσα review εχουν το always screen ON (οπως κι εγω) βελεπουν μια μειωση της διαρκειας μπαταριας κατα 10-15% την ημερα , που ειναι πολυ σημαντικο .
Δηλαδη συνδέεσαι με την usb του αυτοκίνητου και εχεις πχ χειρισμό απο τα χειριστήρια του τιμονιού?Δεν το ειχα δοκιμασει. Ωστόσο μου δουλευει και μεσω usb. Volvo S60 + Xperia Z2 (5.0.1) / Samsung S5 (CM13)
Από την μια εξακολουθούν να βγάζουν τα κορυφαία τους smartphone με προβληματική αυτονομια ...
Ανδρέα, αν θέλεις ενεργοποιείς αυτή τη δυνατότητα, φαντάζομαι το ξέρεις. Επίσης όπως σου είπαν μόνο προβληματική δεν είναι η μπαταρία του , από ότι φαίνεται, τουλάχιστον για το 99% των χρηστών, σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.Εντελώς αψυχολόγητη η επιλογή αυτού το feature και για την Samsung αλλα και για την LG.
Από την μια εξακολουθούν να βγάζουν τα κορυφαία τους smartphone με προβληματική αυτονομια και από τη άλλη προσθέτουν πράγματα που βιάζουν ακόμα πιο πολυ τον συγκεκριμένο τομεα.
Εκείνος ο καημένος ο δημιουργός της εφαρμογής noled τοσο καιρό τρωει κράξιμο που η εφαρμογή του αφήνει ενεργή την οθόνη - με συνέπεια την μείωση της αυτονομίας - και αυτοι τον κάνανε στάνταρ στα κινητά τους
Δηλαδη συνδέεσαι με την usb του αυτοκίνητου και εχεις πχ χειρισμό απο τα χειριστήρια του τιμονιού?
Από πότε έχει το S7 (ή και το S6) προβληματική αυτονομία? Μην λέμε και ότι θέλουμε...
οποιο κινητο android ειχα δεν εχει παιξει ποτε στο εργοστασιακο μου car stereo (peugot kai toyota τωρα) μεσω usb.
Το δοκιμασα και με το s7 τωρα, ουτε που το βλεπει.
Δεν υπαρχει προβλεψη γι αυτο στο android.
Στη καλυτερη να το δει σαν usb flash disk, αλλα ουτε αυτο δεν γινεται με το s7. Και φυσικα δεν υπαρχει συγκριση με την ευκολια που εχεις με τις ios συσκευες σ αυτο το θεμα.
Bluetooth δεν εχω και δε θελω κιολας, η ποιοτητα ειναι πολυ χειροτερη και κοστιζει ακριβα να βαλω τωρα.
Για τη μπαταρια κατι ακομα σημαντικο, οσα review εχουν το always screen ON (οπως κι εγω) βελεπουν μια μειωση της διαρκειας μπαταριας κατα 10-15% την ημερα , που ειναι πολυ σημαντικο .
Το εκλεισα κι εγω χτες , οπως και καποια αλλα features (OK google , location οσο ημουν σπιτι κλπ) και ειδα καποια βλετιωση στη μπαταρια.
Εβγαλε χτες περιπου 5 ωρες SOT , και εφτασα στις 11 το βραδυ σπιτι με 5% μπαταρια.
Παιζει σημαντικο ρολο επισης η ισχυς του σηματος 3G-4G , στο σπιτι μου που εχω κακο σημα , η καταναλωση μπαταριας ειναι αυξημενη.
Αρα σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που ειπα.... για να βγαλεις την ημερα ανετα, θελει καποιους "συμβιβασμους" ... δε μπορεις να τα εχει ολα ανοιχτα συνεχως.
Ενα ακομα μικρο μειονεκτημα ειναι οτι δεν υποστηριζει MHL ...δε μπορεις να το συνδεσεις ενσυρματα δηλ. στη τηλεοραση . Πολυ περιεργη αυτη η ελλειψη που δεν υπηρχε σε προηγουμενα μοντελα.
δε ξερω τι χρηση κανετε στο κινητο σας ή πως συμπεριφερεστε στη μπαταρια του με τις φορτισεις,αλλα το δικο μου S6 edge,μου βγαζει απο 2 εως 3 μερες.
2 οταν το πλακωνω στα παιχνιδια,3 οταν του κανω νορμαλ χρηση,ανοίγοντας το wi fi καποιες ωρες για να ελεγξω mail κι ενημερωσεις.
αν το σ6 σου βγαζει 2-3 μερες τοτε το 6s plus Που ειχα βγαζει μια βδομαδα!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.